Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pestépítő

8 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a story mindenkinek egy kicsit másról szól. És az eltérő alapok miatt eltérő módon fogjuk értékelni a storyt. Én a story elején 3 kérdést tettem fel magamnak. És Laár András választ adott ezekre. Igaz választ, de nem azt a választ amit szeretett volna adni. Leginkább azért, mert fel sem merül…..
Phil Taylor bejutott a döntőbe, miután simán, de mégis nagyon szoros csatában legyőzte Jamie Lewist a torna meglepetésemberét. Tizenhetedik világbajnoki címéért játszhat elsején az öreg, az ellenfele Rob Cross lesz. Rob Cross ugyanis óriási, szenzációs, világtörténelmi meccsen verte meg…..
Pestépítő 2017.12.31 11:41:23
@DoktorHouse: még jó hogy dobtak bullra...
Meg hogy minden idők legnagyobb meccse...
Végre itt a karácsony! Indul a fadíszítés, az ajándékbontogatás, és persze a nagy - kanapén kuporgós - családi tévézés. Hangolódjunk az ünnepre igazi kedvencekkel! Reszkessetek, betörők! (December 24. 21:15 TV2) "Nincs karácsony Kevin nélkül!" - tartja a népi mondás. Való igaz, hisz a hazai…..
Idén év végén került bejelentésre, hogy az immáron a Fidesz Idők (leánykori nevén Magyar Idők) kedvencévé lett jobbikos Morvai Krisztina hamarosan búcsúzik a politikától. Örömhír. Aktivitása arra szűkült a hosszú évek során, hogy a Budaházy György Fanclub védnökévé avanzsált, illetve próbálta…..
08.46. Ha meg akarod tudni Nagy Bandó András mit hallott egy városban beszélgetve, itt megtudod. Az ATV azonban nem akarja, hogy ez kitudódjon, mert személyiségi jog, meg betegség, meg különben is. Orbán Viktort ne bántsa senki mert ő a mimagyarok, nála van a bölcsek köve, ő a mindent jobban tudok,…..
Pestépítő 2017.12.21 19:06:20
@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta: nem lesz csalódás mert nem is számítanak semmi jóra. De jó lesz a szemükbe röhögni.
Pestépítő 2017.12.22 09:01:25
@bluebear: uszításért ment a feljelentés. IP cím alapján lenyomozható vagy. Remélem sok pénzed van vagy majd leülöd.
Szombaton este a Dürer kertben rendezték meg a Tetoválók éjszakáját, a zenekedvelők, valamint természetesen a tetoválók és tetováltatók nagy örömére. Itt többek között az AWS is tiszteletét tette, és a koncertjük után voltunk olyan szerencsések, hogy a zenekar frontemberével és druszámmal, Siklósi…..
Pestépítő 2017.12.09 01:05:13
Május közepén az MSZP bojkottot hirdetett. Sajtófőnöke, Nyakó István bejelentette, hogy a szocialista politikusok nem állnak szóba a kormánypárti M1, tv2, Echo TV, Magyar Hírlap, Magyar Idők, Lokál, Ripost, Origo.hu, PestiSrácok.hu és 888.hu munkatársaival. Később Molnár Gyula pártelnök…..
 A ferencvárosi forradalmárok emlékezete ma is kiemelten fontos a szurkolók számára (forrás: GM) „A birtokunkban lévő adatok szerint a IX. kerület területéről huligánok, osztályidegen és egyéb ellenséges személyek nagy számban vettek részt az ellenforradalmi fegyveres tevékenységben.…..
Pestépítő 2017.10.28 14:22:44
Sosem felejtem el 2009 egyik őszi délelőttjét. Az akkori barátnőm belvárosi garzonjában ülve, a jobb létre szenderült Radio Café műsorát hallgattuk, filmekről volt szó. Valami eszement vehemenciával és magával ragadó lelkesedéssel kiabált a mikorofonba egy meghatározhatatlan korú ember, az első…..
Csak szubjektív listát lehet készíteni azokról a művekről, amelyek az ötvenes éveket, illetve a személyi kultuszt idézik. Vagy azokról, amelyek akár konkrétan, akár áttételesen az 1956-os forradalommal, és a forradalom utóéletével foglalkoznak. Remek filmeket forgattak az 1970-es, 1980-as, 1990-es…..
Pestépítő 2017.10.21 08:04:27
Talán szülőként nem vagyok egyedül azzal az érzéssel, amikor délután hazaérünk a suliból/oviból, és a gyermek azonnal azzal nyúz, hogy játszunk. Persze ezer dolgom van, így következésképp lelkiismeret-furdalásom is, hogy azt kell, mondjam, nem érek rá...
Pestépítő 2017.10.19 14:50:14
Az IKEA, mint márka ellen nincs különösebb kifogasom. Korábban, mint gondolom mindenkinél leginkább az volt a behúzó ereje, hogy mindenhol máshol végtelenül ocsmány és nyomasztó bútorokat lehet csak kapni, ott meg nem. Érdekes, hogy ez a helyzet a mai napig nem valtozott semmit, legalábbis a…..
Legútóbbi hazalátogatásomkor olyat tettem, amire bár nem vagyok büszke, de külföldön bevett szokás: fizetés nélkül távoztam egy helyről, miután a pincér négyszeri kérésre, 20 perc után sem volt képes a pár italról szóló számlát kihozni...
Pestépítő 2017.08.22 23:08:21
Pestépítő 2017.08.22 23:09:24
A Suitecase magazin weboldalán lehetett szavazni a 2017-es év legszebb strandjaira: a TOP 10-es listát alkotó egzotikus beach-ek közé viszont csak egy európai tengerpart került be, ami pedig nem éppen az, amire számítani lehetett.    A cikksorozat többi részét a következő linkeken tudjátok…..
Reflektor Mi lett veled Momentum? 2017.07.20 14:48:49
Ez egyre gázabb. Mármint amit a Momentum Mozgalom csinál az utóbbi időben. A sündisznólkodást már csinálta egy párt 2009-től, a Lehet Más a Politika. Abba most ne menjünk bele, hogy mire jutott vele, viszont volt  (van) kézzel fogható programja, mondanivalója és koherens világképe. Ezzel szemben a…..
Lelkes drukkerként egy éve arról írtam, hagyjuk már legalább a foci EB idejére a politikát, az acsarkodást a faszba, élvezzük ki azt, hogy van egy sikeres csapat, ki tudja, meddig tehetjük. (Ma már látjuk)  Most meg itt ez a kurva vizes VB, sok magyar esélyessel és azt se tudom, ki mikor és hogyan.…..
Millió cikket olvastam már szegény autistákról, akiket nem ért meg a világ. "Minden a normálisoknak kedvez." - mondják. Hát tudják meg, nem csak nekik szar! A zárkózottságukkal, barátságtalanságukkal, félősségükkel folyamatos bizonytalanságban tartják a környezetüket - legalábbis engem biztosan.…..
Jelenleg Ercsiben lakom önkormányzati lakásban, határozott idejű bérleti szerződés alapján. Az önkormányzattól májusban kaptam egy értesítés, amely szerint július végéig ki kell költöznöm a lakásból, mert a bérleti szerződés meghosszabbítására nincs lehetőség...
Mindkét karja „hiányosan fejlett” - olvasható a Wikipédiában. Ennek ellenére Dórából úszónő lett, és kétszer nyert paralimpiai bajnokságot. De nemcsak úszni tanult meg, hanem írni is. Szívesen olvasom szakmai elemzéseit, és megértem tegnapi kiborulását, amely a woman.pont.hu-n, D. Tóth Kriszta…..
Mostanában az újságírók és elemzők is inkább csak kérdéseket tesznek fel írásaik címeként, ugyanis van egy csomó jelenség Magyarországon, melyek ép ésszel (és nyugati gondolkodásmóddal) szinte megmagyarázhatatlanok. Ezért lett egy feltörekvő közép-kelet európai kis országból Abszurdisztán, ezért…..
Tegnap este a Frizbiben jelentették be, hogy az ATV egy újabb egykori TV2-s arcot igazolt le Bochkor Gábor személyében (jó, az ő esetében nem a TV2, ami először beugrik az embernek, de a Hajdú-Sváby-Kárász-Gaál-Trvtko-Demcsák-Bombera sorba beleillik szépen), aki szeptembertől heti egy alkalommal egy…..
Amit eddig is sejteni lehetett, most bebizonyosodott: a bevándorlókkal szembeni előítélet volt az egyik legfontosabb döntési szempont az Egyesült Királyságban az uniós kilépésről szóló népszavazásban. A szomorú vicc az, hogy azok utálják leginkább a bevándorlókat, akik nem is…..
Chicago legmenőbb luxusétterme váratlanul bezárt, a magyar tulajdonos, Gyulai Attila váratlanul kiürítette a számlákat, és jelenleg épp Európában menekül a felelősségrevonás elől. "Budapesten is felbukkanhat!" ..