Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gunnar Hard

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!) Gáspár Győző élve boncolását kezdjük az ővele kapcsolatos legutóbbi üggyel, a Kutya Halálával. Sajnos azt már soha nem fogjuk megtudni, hogy mi történt…..
Köremailben, illetve saját blogján jelentette be Para-Kovács Imre, hogy már nem a Hírlap publicistája. “Kibékíthetetlen koncepcionális ellentét mutatkozott mai főszerkesztő csevegésünk alkalmából Gazsó L. Ferenccel, ezért december elsejétől lelépek a közepet jobbról…..
Gunnar Hard 2006.11.27 17:58:20
Me, Myself & I,

idezlek, ahogy ideztel:

" "bertollnok lakaj bandat"

Vazze, valahol mintha már hallottam/olvastam volna ezt a lakáj-dolgot. Valami "lakájmédia" vagy mi. LOL. Para-Kovács sztem egy pozőr, de az ilyen lakájozókon mindig qrva jót tudok röhögni.

OFF "

Ha a lakajozokon qrv@ jokat tudsz rohogni, mar nem hiaba irogattunk - veled orulok, ha orulsz... De megjobban orulnek, ha a dolog azon olvasatan is elgondolkoznal, amit kettovel alattad derelyegradi szellem irt. Mert valahol arrafele van elasva az a kutya.

Maybach,
az hogy "hazai jobb", az eleg szeles spektrum. De ezzel egyutt biztos nem mindenki ballibsi bertollnok, akinek nem tetszik.
Igazan zavaro, hogy szinte mindig elbeszelunk egymas mellett. Jobboldalt mindenkit felhaborit az mszmp-szdsz kormanyzat, az azt kiszolgalo mediamunkasok, es a teny, hogy utobbiak ovva-vedve korbenyaljak elobbieket, barmi tortenjek is. Ha errol az ember neven nevezve a gyereket mond velemenyt, balrol gyakran kinevetik, hogy paranoias (neha oszinte butasagbol, neha szandekos bagatellizalasbol), maskor meg müfelhaborodnak az indulaton, megint maskor pedig ugy viselkednek, mintha a ballibsi ertekrend hordozoi moralis magaslatrol itelhetnek meg a nemzetibb, vagy jobboldalibb erzelmüeket.
Holott nem. Az ilyeneknek mintha csak valami uri huncutsag lenne mindaz a lideralis demokrata beallitottsag, ami a mashogy gondolkodok tiszteleten alapul. Keretik gyakorolni a liberalis attitudot - es nem csak akkor, mikor a nemzeti erzelmuektol tetszenek elvarni, hogy bekeljenek meg a regi rendszer kepviseloivel.
Az iWiW-et már csak azért is imádni kell, mert már tényleg minden társadalmi csoport megtalálta rajta a helyét. Még a transzvesztitába hajló, teljesen őrült giccspunkok is! ..
Tegnap este Fábry Sándor a HírTv-ben járt, és kinyilatkoztatott. Megmondta a frankót, hogy Ókovács Szilveszter, a nemzeti oldal legjobb Bundesliga-feje meg sem tudott szólalni áhítatában. Egyrészt jó hír, hogy Fábry, például Hajós Andrással ellentétben jól látja a saját…..
Érezni kell, mikor felesleges valamit kommentálni. Álljon itt hát Lévai Katalin új könyvének borítója és két bekezdése. Az egykori szocialista miniszter, aki jelenleg Brüsszelben nyaral, nem fél sokat mutatni önmagából. "Úgy szerettük egymást, mintha akkor…..
Igazából én magam is kételkedek ilyen fokú hülyeségben, úgyhogy az alábbi sztorit legszívesebben telehinteném kérdőjelekkel, biztos nem is igaz az egész, csak töltött káposzta túladagolás okozta csúnya hétfő esti hallucináció volt a tévé előtt. A múltkor a Mokkában…..
comment:com Ferencközelben 2006.10.12 01:27:00
Mindig rá kell csodálkoznom, mekkora ribanc tud lenni a Magyar Televízió. Ha hagyják. Meg lehetett volna szokni már, de ha megszoknánk, akkor nem háborodnánk fel például azon, hogy leadnak egy félórás Gyurcsány-balladát, aminek se a miértje, se a műfaja nem fogható fel, csak…..
Gunnar Hard 2006.10.13 14:52:13
Raul25,
üdv. Hősiesen vegigolvastam a beirasokat. Te vagy az a tipikus mindenkinelmindentjobbantudo, aki tul sokat beszel ahhoz, hogy el tudja titkolni, hogy mennyire felszínesek az ismeretei. Azt mondod, hogy senembalos/senemjobbos vagy, es folyton folyvast az mszmp-szdsz propaganda bugrisoknak valo hivoszavait szajkozod. Valaki feljebb irta, hogy lövésed sincs a parlamentáris demokracia alapjairol. Es milyen igaza volt.
Még joval feljebb kerdőre vontál engem es néhányunkat, hogy hogy jövünk mi ahhoz, hogy egy-egy beírás alapján megíteljünk másokat. Úgy jövünk hozzá kedves, hogy gyakran látszik egy-egy beírásból is, hogy ki is az illető. Például te...:))
És végig picit fölényes vagy, mert egyszerűen nem érted, hogy sokan már előre tudjuk, hogy te, meg ti milyen ostobaságokat írtok majd azokra a gondolatokra, amiket mi leírunk. Mi meg elolvassuk, látjuk, hogy nem is érdemes "veletek" érvelni, idővel mindenki megunja, és felsóhajt, hogy miért is nem mentek ti már végre a p...ába....
Képesek vagytok arra, hogy mszmp agitpropos előre gyártott véleménypaneleket puffogtassatok, talán ez a munkátok is, mert ezt viszonylag konzekvensen csináljátok. Folyton ügyesen keveritek össze a fogalmakat, és a társadalmi csoportokat egymással, hogy hiteltelenné tegyetek mindent, ami ütközik azzal a katyvasszal, ami nektek jó. És ez átlátszó - olyan, mintha a Köztársaság téren ülnél vmi kaptárban egy gép mögött, és maga a szocialista ildikó diktálna nekted, neked havi fixért. Unjuk.Elég.
Semmi értelme szembesíteni, vádolni, bekérdezni. Egy megtörhetetlennek látszó Orbán Viktor kedvét úgy vehetjük el legkönnyebben az egésztől, ha lágy, de aggodalommal teli hangon megjegyezzük, hogy „Felizgatta magát. Igyon egy kicsit!” A vasárnapi „olyan kínos,…..
Gunnar Hard 2006.09.29 15:53:49
Kedves l24,
A dolog rendszerelmeleti reszet tekintve igazad van. A valosagra viszont sztem nehez rahuzni ezt.
A kormanyok altalaban az elözö kormanytol megörökölt helyzetböl, helyzettel indulnak. Ha szar helyzetet örökölnek, az nyilvan korlatozza a lehetösegeiket. Az Orban-kormany nem mondta, hogy ktgvetesi szempontbol szar helyzetet örökölt 98-ban, mert nem volt szar a helyzet. Erdekes viszont, hogy 2002-ben sem mondta a Medgyessy-kormany, hogy szar a helyzet, mert jo volt a helyzet.
A Gyurcsany-kormany nemreg meg azt mondta, hogy a jolet nagy, es stabil, a gazdasag erös, es minket irigyel egesz Ny-Europa. Ra picivel mar Gy.F. ertekelese szerint is a tönk szelen allunk, nagyon nagy baj. (Vki feljebb irja, hogy akkor az ellenzek miert nem szolt? Az ellenzek soxor szolt, akkor kormany-vonalbol mindig az volt a kommunikacios nagyonokossag, hogy az ellenzek panikot akar kelteni, semmi baj, nem lesz mexoritas.)
Ezek szerint, Gy.F. vagy nem volt tisztaban azzal, hogy mekkora a baj, akkor azert alkalmatlan, vagy hazudott (tudjuk, hogy ez a helyzet).
De a lenyeg meg mindig nem ez, hanem az, hogy ha 2002-ben nem volt rossz a helyzet ("vegre van arra lehetöseg, hogy a tarsadalom több felelösseget vallaljon az alul levökert" - hangzot el 2002-ben), akkor vilagos, hogy az mszp-szdsz kormany baszta el.
A legitimacios valsagot pedig az adja, hogy ezt elhallgatva, es a valos terveikkel homlokegyenest ellenkezö programmal nyertel valasztast. Müködö demokraciaban a tarsadalom, de a media sem hagyna, hogy egy kormany, vagy miniszterelnök egy ilyen "balheval" pozicioban maradhasson.
Élő adásban hagyta el Pokorni Zoltán az ATV stúdióját Kálmán Olga műsorában. A kegyetlen műsorvezető előbb azzal kedvetlenítette el az egyébként galamblelkű Pokornit, hogy mindenáron reagáltatni akarta Orbán Viktor nyilatkozatára, miszerint megindulunk, hujhuj, lóramagyar. Hát ő meg nem akart…..
Gunnar Hard 2006.09.15 09:44:12
Nem volt egyszeru vegigszenvedni a kommenteket. Az I. vilaghaboru löveszarokhaborujara emlekezteti neha az embert. Mindenki bedob mindent jo sokaig, de a frontok nem nagyon mozdulnak.
1919-ota szivja Magyarorszag veret az ugynevezett baloldal. Karolyik, meg kunbelak, rakosik, gerök, papjanosok, aczelgyörgyök, gyurcsanyok.
Es sokan szabad akaratukbol ervelnek mellettuk a mai napig. Fabry par eve megirta Jancso fianak, hogy "Ez a part, az a part." (aki nem erti ugyis remenytelen)
Sztem a balliberalis szavazokat par tipusos csoportba lehet osztani. Az egyik fontos csoport a konkret nagypalyas haszonelvezok csoportja, akiknek a neveit ritkan halljuk. Az ö beosztottjaikat valasztottatok meg aprilisban - az ö neveiket gyakra halljuk. Aztan vannak a közvetlen gazdasagi erdekeltek, akik kapaszkodnak a kisebb es nagyobb allasaikba. Vannak a KalmanOlga-fele fizetett propagandistak. Van meg az a tömeg, akinek nem tanitottak törtenelmet, vagy csak nem figyelt oda, es nem megy bele a csacsi fejebe, hogy a Kadar-rendszer nem volt jo; ezek a szavazobazis. Vannak az egyenes AVH-utodok, akik hivoszora gyülnek es teszik majd ezt örökke. Es vagytok ti, szerencsetlenek, akik noha mar ti is latjatok, hogy terdig er a szar, akiknek szinten a kepebe hazudtak ezek, szelsöjöbboldali veszelyekkel foglalkoztok, a kettös ertekrendetek alapjan iteltek meg minden megnyilatkozast, meg mindig probaljatok megmagyarazni a megmagyarazhatatlant. Ha ehen haltok majd, vagy munkanelkuliek lesztek gyurcsanyiek elbaszasa miatt, nektek akkor is a demonizalt "jobboldal" lesz a hibas. Es ti mindig lefele beszeltek a jobboldalrol, meg kinevetitek, es jobban tudjatok ezt is, azt is. Amikor megint ezek nyertek, es sokan azert tudtuk, hogy mi következik a gyözelmük utan, nem tudtam nem arra gondolni, hogy most majd jo szar lesz nektek, de megerdemlitek. De akkor talan rajöttök erre, arra. De nem. Hat legyen nektek vegre jo szar, hogy jöjjetek ra. Mert nekünk Mohacs kell, tenyleg.
comment:com Csintalan visszatér! 2006.09.08 12:10:00
Már alig várjuk. Főleg, amióta láttuk a rövid, de a kábeltelevíziós piacon egyedülállóan látványos, tizenöt másodperces reklámot, amiben a tűzből jön, (Hol volt eddig? A purgatóriumban?), és végül cafatokra robban. CS2. A kommunista csinovnyik visszatér, hogy a kamerák…..
Gunnar Hard 2006.09.08 18:07:16
comment:com Magyar ufó 2006.08.31 21:29:00
Végre nekünk is van roswelli katasztrófánk, lehet zarándokolni Iregszemcsére, meditálva beszippantani az ufók itt hagyott energiamaradványait, vagy megerőszakoltatni magunkat egy másik dimenzióban, vagy várni, hogy újra egyszer, és pont akkor, amikor lesben állunk egy…..
Gunnar Hard 2006.09.01 09:39:56
Most hagyjuk, hogy az RTL Klub szerint az Ámbár tanár úr fontosabb az év magyar tragédiájánál/médiaeseményénél, a Tv2 szerint pedig még egy német vígjáték is, és azt is felejtsük el, hogy az MTV, a tájékoztatás állami bástyája egy hírműsoron belül hol három, hol pedig…..
comment:com Szex és tarsoly 2006.08.16 08:00:00
A szélsőjobbos műsorok, újságok mindig ugyanolyanok, kesergés, sirám, nyavalygás, meg ökölrázás, magát az ideológát pedig egy Commodore 64 magától megírja öt perc alatt. Egyébként most hülyeséget mondtam, mert ha gép írná, akkor lenne benne logika.  A Magyar…..
Amíg olyan jelentéktelen dolgokkal vagyunk elfoglalva, hogy Havas Henrik szabadságra ment, vagy hogy Liptai Klaudia gyereket szült, és hogy Robbie Williamst meg seggbe döfték, aközben a Demokrata DVD-n megtekinthető Sajtóklubban is jelentős változások mentek végbe. Bencsik új…..
Gunnar Hard 2006.08.07 10:10:59
comment:com Visszavárunk, Henrik 2006.08.02 11:33:00
Két hónap után tök világos, hogy Jakupcsek nem vált be a Mokkában. A magyarul csak alapfokon beszélő Klaudia legalább kedves volt, meg intuitív, saját pocakja mögül kikandikálva minden nőt megdicsért, hogy milyen fiatal, meg szép, és még Juhász Árpád is a…..
comment:com Így élt VV Anikó 2006.07.27 10:00:00
Az nem nagy hír, hogy Anettka valóságsó indításával kacérkodik, hiszen eddig is ebben a műfajban nyomult. Gondoljunk csak a főzőcskéjére, az oroszórájára, vagy az Anettka-féle esti tornára, ezek valószínűleg a magyar valóságsók történetének legkegyetlenebb műsorai. Az…..
Mindenkit idegesítenek Havasnak azok az egymás hátát paskolós, bratyizós interjúi a politikusokkal, amikor baromi oldott a hangulat, pártállástól függetlenül. Persze azt se lehet mondani, hogy nem szokott néha durván beszólni, ha olyan a hangulata, ha ballábbal kelt…..
Gunnar Hard 2006.06.27 18:03:03
nagybandi,
ha egy ketes ertekü politikai riporter, gyanus ügyekkel a hata mögött, ma, Magyarorszagon, egy ellenzeki politikussal (ex-püminiszter)a gazdasagrol beszelget, akkor szted nincs helye azoknak a dolgoknak a velemenyben, amikröl irok? Erdekes ötlet a gyümölcstermesztes, meg a Dalai Lama, de azert nem kell összekeverned a szezont a fazonnal. Nyilvan olloval a parnad alatt alszol, mert persze egyszerübb lehetne, ha te cenzurazhatnal, es akkor csak az jelenne meg irasban, ami neked tetszik. Igaz? A megszokas...
Kedves Zombie...
A Hir TV miert is kellene partatlan legyen? (nem allami tulajdonu ado) Vagy az ATV-töl is elvarod? A legenda a kirugassal meg csacsisag. Aztan összehasonlitod a TV2-t a Hir TV-vel, mintha azt mondanad, hogy a nagypapad Simsonjan kevesebben jarnak, mint a 4-6-os villamossal, ami amugy igaz, csak kicsit alma-körte dolog. Erted?
Melyik jobbos kormanyra gondolsz, amelyik kitakaritotta a TV-t, radiot? Az Antall-kormany alatt sajnos meg parhuzamos szdsz hirado is volt, az Esti Egyenleg. Az Orban-kormany alatt sem volt tömeges kirugdalas (sajnos), viszont a ballibsi kormanyok alatt mindig - egyszerüen nem felel meg a valosagnak, amit irsz. Jo szandekkal javaslom, hogy nezz utana jobban.
Pupalibera, nem csak egyfelekeppen, nem csak restrikcioval lehet egy ktgvetes, egy gazdasag müködeset egeszsegesebbe tenni. Lehet tudod kiadasokat csökkenteni, meg lehet beveteleket növelni, es mindkettöt többfele modon, többfele uton. Olvass utana, itt nincs hely ezeket leirni. A Fidesz felöl sokszor elhangzottak az aggalyok, sok helyen. Sajnalatos es erdekes, ha hozzad nem jutottak el. Ha levelben kaptad volna meg, most azt mondanad, hogy neked ne irogasson Orban... Igy nehez...
Egyebkent Pupalibera, nekem sem sem erröl szol minden. Eljenek a csajok, meg a villanyi vörösborok.
A tegnapi Mokkában a kékfényes Szabó László volt Havas Henrik vendége. A beszélgetés apropója egyébként a Labanc Anna-gyilkosság volt, de ez most mellékes, ugyanis a műsor végén volt egy érdekes hajtűkanyar. Havas megkérdezte Szabót, hogy miért is hagyott fel az…..