Regisztráció Blogot indítok
Adatok
theAlevan

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki szereti Idris Elbát, és ugye olyan olvasónk NINCS, aki nem, az most örülhet: a Luther és a Drót című sorozatokkal befutó, azóta filmes és extrém sportos karriert csináló színész, akit egyszer Pünkösd admirálisként is láthattunk a világ egyik legjobb filmjében, visszatér régi sikerei helyszínére,…..
theAlevan 2017.06.13 11:30:17
A Netflix és a Marvel tökéletes párosítás. Ez kiderült az első Daredevilből és a Jessica Jonesból is. A hatalmas siker hatására a gyártók kicsit megkavarták az eredeti 4+1 évados stratégiát, és gyorsan bejelentették a második Daredevil-évadot úgy, hogy a beígért négy…..
theAlevan 2016.05.02 16:43:56
@bukszindeksz: TV adó. Ők gyártják az Arrow, Flash és Legend of Tomorrow sorozatokat.
A CBS Supergirl című tévésorozatának hivatalosan még nem létező 2. évadában, esetleg egy közös crossoverben, vagy ki tudja, milyen furmányos módon találkozik majd a két közönségkedvnc szuperhős. A Supergirl első évadának 18. epizódja, a World's Finest ugyanis annyira tetszett a fanoknak, hogy a…..
theAlevan 2016.03.31 11:41:08
A CBS bejelentette, hogy ezeket a sorozatokat biztos folytatják 2016-ban: 2 Broke Girls Mom Blue Bloods Elementary Hawaii Five-0 Madam Secretary NCIS: Los Angeles NCIS: New Orleans Scorpion Survivor The Amazing Race Korábban már lehetett tudni, hogy a The Big Bang Theory is megy…..
A piacvezető tévé nem szarakodott sajtóközleményekkel, hanem egy naptárat tett fel a sajtóoldalára, világosan kiderül belőle minden premierdátum. Egy javaslat: ha legközelebb egy Google naptárba beimportálható file-t is kaphatnánk, az lenne az igazán fasza...
De hogy! Mutatjuk: Az (ál)lap hátsó oldalán van egy keretes írás, amiben figyelmeztetik az olvasókat, hogy ez nem az a Magyar Hírlap, és csak azért jött létre, hogy pozitív, a kiadónak kedves híreket jelenítsenek benne, de lehet ez kevés lesz egy perben, mert a lap nevét, a…..
Sarka Katánál betelt a pohár: azzal vádolják, hogy pénzért árulja testét, harsogja a mai Bors. Hajdú Péter felesége így fakadt ki a Facebookon: "Eddig nem érdekelt soha, hogy egy külföldi szerverről működtetett kamuoldalon mik jelennek meg, mert egyszerűen annyi ilyen van,…..
theAlevan 2015.10.21 09:54:19
Kihozta az Esquire 2015 legszexibb nőinek listáját, amit a Trónok harcából is ismert Emilia Clarke nyert meg olyan korábbi szexszimbólumok előtt, mint Angelina Jolie, Halle Berry, vagy Penelope Cruz. A fantasy sorozat Daeneryse a magazin szerint remekül egyesít egymással szembenálló…..
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..