Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Babakaland blog

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajnali öt óra volt, általában ilyenkor ébredek először. Már este óta másra sem tudtam gondolni, legszívesebben folyamatosan azt ismételgettem volna, hogy "reggel tesztet csinálok, reggel tesztet csinálok". Izgága voltam egész éjjel, úgy vártam a pirkadatot, hogy végre mehessek ki a…..
Babakaland blog 2016.04.18 11:30:43
@biiirka: Huhh. Nagyon kemény, amit írsz, rettenetes lehetett az az egy hét... Igen, azt hiszem, itt a kulcs: mindegy, milyen módon kérdőjeleződik meg az, amire annyira vágysz, amíg kiderül, hogy minden rendben, az nehezen elviselhető...
Amikor a kiderül, hogy babát vársz, néhányan úgy érzik majd, hogy itt az ideje kényeztetni téged némi meglepetéssel. Ez velem is így volt, a 9. hónapra már kaptam ajándékba 6 plüss figurát, 5 kismama naplót, 4 pár újszülöttnek való kesztyűt. Őszintén szólva kevésbé voltam elragadtatva. Volt azonban…..
Babakaland blog 2016.04.18 11:26:13
@indapass: Nagyon szerencsés vagy! :) A kajarendelés utalvány tök jó ötlet, igen, ez tényleg megváltást hozhat az első hetekben. Nekem e téren volt jó sorsom, mert a nagymamák felváltva láttak el bennünket minden földi jóval az első egy hónapban.
Igen, tudom, hogy lassan több kismama, baba és anya blog van, mint amennyi szülő.  Igen, tudom, hogy mindenkinek a könyökén jön ki a cuki rózsaszín vagy babakék ömlengés. A gátmetszéssel történő rémisztgetések pedig még inkább. Nekem is a könyökömön jön ki. Nem is írok ilyet. Kismama vagyok,…..