Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mike007

103 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Családok ezreit menti így meg a kormány, hogy még nagyobb legyen a jólét.               Mint azt szerkesztőségünk az Orbán-kabinet egy névtelenséget kérő bennfentesétől megtudta, jövő hét elején újabb rendkívüli kormányülésre kerül sor, melynek során…..
Mike007 2012.10.03 14:12:54
@Tyrion Lannister of Caster: Te tényleg ilyen hülye vagy? Vagy túl sok keresztapát néztél? ÜZEMELTETEK kocsmát.(Csak, hogy lásd hogy testközeli tapasztalatokat írok) Az üzlettársamnak akad ezen kívül is. Mindegyikben volt nyerőgép, egyik kocsmában sem kopogtattak védelmi pénzért... nah ez, hogy lehet? Vagy a csúnya maffia minket pont békén hagy? Kocsmák amúgy Budapest és környékén vannak. Sőt tovább megyek, további 10-20 üzemeltetővel elég jóban vagyok, tőlük se vitt el senki pénzt? Akkor te mégis mi a francról beszélsz? :D
Sajnálom, mondhatnám százszor, de minek. Elmúlt s talán nem is volt... give my gun away when it's loaded.....
Játszom a füsttel, de rég voltam így, csak állok, nézek, fürkészem a fényeket jól érzem magam. Belülről feszít egy régről ismert érzés, mint távoli földrészről hazatért katona, nem akarok mást csak mindent úgy ahogy volt, és mégsem. Megváltozott minden, változtam én is,…..
Hétköznapi különlegesség N 2011.06.08 14:43:00
...
Nesze!szer Mihalik Enikő topless 2011.06.06 23:08:00
A francia Vogue most"Kevesebb a cici és több a ruha" - mondta Emmanuelle Alt a magazin új főszerkesztője első lapbemutatóján a tavasszal. A veszélyes szépségű Mihalik Enikőt Giampaolo Sgura divatfotós 'lőtte' le újra. A júniusi-júliusi lapszám a napbarnított bőrt…..
Mike007 2011.06.07 13:20:05
Hosszú volt az út, de mindvégig talpon maradtam, ha vissza nézek büszkeség tölt el. Megérte? Talán nem, de most már vége van. Reset. Újra, de most jól esik, megjártam azt amit kellett, amivel tartoztam és talán karma bácsi is jó szemmel nézi amit tettem. Én biztos vagyok benne,…..
Vászon előtt játszol, szeretnél rajzfilm lenni, dilemmát élsz meg, pedig a döntés rég ott van a kezedben és tudod is mi lenne helyes, de te nem. Kérdőjeleket kreálsz magadnak s másoknak is. Nézem ahogy mosolyod mögé rejted legbelső nyomorod, mert nekem más, velem őszinte vagy.…..
Hétköznapi különlegesség Labor 2011.04.12 00:05:00
Az eső cseppek simogatva érik el az aszfaltot, hangjuk masszává összefolyva érnek el engem s whisky-s poharam, megkerül, megérint. Ajkamon táncot lejt és a belélegzett levegővel belém költözik, eggyé válunk, ahogy a pokol tornácán figyelem a lemenő napot. A véresre festett…..
Ha peremen állsz és csak a mosoly ül ki az arcodra, akkor valamit jól csináltál!..
[egy kicsi belőlem] dönteni kell 2011.02.27 19:22:00
ajjj, Istenem.. Annyira utálom ezt a helyzetet. :(Hogy most képbe jött az együtt alvás kérdése és egyszerűen nem tudjuk megoldani.. :sGondolkodtam és arra jutottam, hogy talán az lesz a legjobb, ha nem kezdjük újra. :(Bármennyire is szeretném az ellenkezőjét, sajnos nem fog menni.…..
Újra hazai pályára tévedtünk, ami azért is jó, mert a magyar csajok ugye a legszebbek, és a tapasztalatok szerint úgyis jobban szeretitek a hazait. Ráadásul most két szupersztárról van szó: a 23 éves, 179 centi magas Mihalik Enikőről, aki a legnagyobbakkal dolgozott már együtt,…..
Az életed egy rendszer amiben mindenkinek van és senkinek nincs helye. Egyik reggel felkelsz sms-t írsz valakinek akit régen láttál, hogy fussatok össze egy kávéra, máskor látni sem akarod és még a telefont sem veszed fel. Egy rendszer amiben van szerető, barát, szülő, gyerek stb…..
Jajj,de csúnya! Brutál Audi Coupe 2011.02.20 17:00:00
Még mindig nem jutott el az agyamig, hogy hogy lehet ilyet csinálni egy Coupe-val.... Talán az S1-et akarta utánozni? Vagy esetleg az NFSU2 alapján akarta egyedivé tenni..? Nem tudni, ellenben egy biztos: nagyon büntet. ..
Mike007 2011.02.21 01:04:05
És ez még nem minden, de a többit már olvassátok el ThomAce tolmácsolásában.2010. február 16-án, történt velünk olyan, melyre még talán sokáig emlékezni fogunk. Ilyet eddig legfejjebb akciófilmekben, vígjátékokban láttam, a való életben még csak hasonlót sem. Nőt…..
Egy korábbi posztban már bemutattunk néhány érdekes IKEA-ás összeszerelési útmutatót. Ma megtudhatjuk , hogyan nézett volna ki a svéd áruházlánc ismertetője i.e 3000-ben, Stonehenge megépítéséhez.   Via..
Mike007 2011.02.20 19:43:16
no emisszió A lézerblokkolók ura 2011.02.19 16:17:56
Lázár János Audis, lézerblokkolós, rokkantparkolós ügyében mára teljesen egyértelművé vált: itt korántsem egy magányos hősről van szó, aki egyszerűen képtelen felfogni, hogy közpénzből nem járunk környezetszennyező luxusautóval, még véletlenül sem parkolunk rokkantak…..
  Megtaláltuk Budapest valószínűleg legjobb ár/érték arányú reggelijét! Bár a Vármegye utcai Mandiner-főhadiszálláshoz elég közel van, eddig méltatlanul kevés figyelmet fordítottunk a Palotanegyed tengelyét adó Bródy utcai Olasz Intézet kávézójára, pedig van miért.…..
Mike007 2011.02.20 03:35:54
@Mr. Hilter: Azért a mikrózás nem éppen egészséges :D
A megszokottnál terjedelmesebb posztot terveztem be mára, mert úgyis szombat van, a többségnek nem kell a munkaidőből lopni rá sok időt. Elég ritkán szoktam már így az elején véleményt alkotni egy-egy beküldött írásról, hogy ne befolyásoljak senkit az álláspontommal, de 27…..
Mike007 2011.02.20 01:43:22
@Tier: Pont tegnap este sikerült majdnem egy parasztnak két szerencsétlen gyalogost zebrán így elcsapnia... Szitu: Bajcsy, éjjel, 60-70 s tempóval gurulok a nyugati felé, messziről látok két gyalogost finoman részegek lassítok, hadd menjenek erre mögöttem lévő barom kivág zebra előtt nem sokkal én már satuzok, aztán vissza húzta abba sávba ahol előtte is ment és éppen hogy nem ütötte el szerencsétleneket... gondoltam megosztom bennem a szar is megfagyott... amúgy a post jó én mint két oldal képviselője vagyok mivel nincs közel a város ezért csak egész napos programra ülök olykor biciklire, komoly konfliktusom még nem volt, mondjuk én már féltem az életemet annyira, hogy inkább haddmenjenénráérek mentalitással álljak hozzá. Bicikliutas sztorihoz meg annyit, hogy helyenként tényleg életveszély... pl Veres Péter mellett lévő... Maradok tisztelettel
Mindig megoszlanak a vélemények, amikor arról van szó, hogy az egyik autós rendre utasítja a másikat valamilyen módon. András is ekként cselekedett nem olyan régen, nem csodálkoznék rajta, ha gyorsan ki lenne kiáltva közellenségnek meg önkéntes rendőrnek.A szlovák autópályán a…..
Mike007 2011.02.18 21:18:26
@gitáros: Nyugodtan vezesd le, sőt kérlek is rá :). Plusz órákat meg úgy értettem, hogy mondjuk esetenként egyet-egyet. Valljuk be a 10 másodperc közel sem életszagú egy részt, másrészt mint említettem nem balatonig szoktam utazni, de persze erről eldiskurálhatunk egy darabig csak a matekkal az a baj, hogy ezekben az esetekben kevésbé alkalmazható az életre legalábbis valahogy nem produkálja.
Mike007 2011.02.18 21:35:25
@gitáros: még annyit, hogy egy vissza felé úton például nagyon nem mindegy, hogy az M3-s bevezető szakaszra, 6:40kor érek oda vagy 7:10 kor... Az alapeset amit vázolni akartál abban igazat adok, de szerintem a leírtak alapján te is belátod, hogy nem túlzás egy óra pluszról beszélni. (és még egy kiegészítés bár szélsőség és csak egyszer volt, hogy Győrtől, Tatabányáig mentem valaki mögött 160 helyett 100-l azért ez közel sem 10 másodperc :)
Mike007 2011.02.18 21:44:07
@waszabi: 99%-ig egyetértek, de sajnos van a tipikus rendura akivel szemben tök mindegy mit csinálsz, már tény bántja, hogy te utolérted ebből a fajtából legalább annyi van mint az "idióta bmw-s"ből aki még azzal is bunkó villogós dudálós aki egyébként elakarja engedni... de alapjába magadnak biztos teszel egy szívességet ha nem húzod fel ezeken magad.
Átlagos reggel, forró kávé, cigaretta, panoráma... még a nap sem kelt fel... mégis reggel van... mosoly..
Játszottam dallamokkal életekkel álmokkal, észrevétlenül másokkal álmodtam, de félve múlok el, és a billentyű mint hangszer, játszom, játszom én is mint egy eszeveszett zenész, követik egymást a hangok vagy betűk, mostmár mindegy csak jól esik, még kell neki egy másodpercnyi…..
A bigottság és idiotizmus olyan fokára értek el az amerikai konzervatívok, élükön a hírhedten begyepesedett agyú PTC-vel, a gyermekekre káros tévéműsorok ellen harcoló szülők tanácsával, amire csak kevesen tudtak, pedig. A mostani botrány egy címlap miatt robbant ki, meg is…..
Belsőség 125 év helybenjárás? 2011.02.02 14:20:00
Amikor az autózás egy és negyed százados évfordulójára emlékezünk, kimondva-kimondatlanul mindenki egy belsőégésű dugattyús motorral hajtott szerkezetre gondol. Ezt értjük AZ autó alatt, dacára a manapság a csapból is folyó mindenféle alternatív hajtású újdonságnak. Pedig…..