Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nathal

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis ismétlés: az úgy volt, hogy nyáron elbontattam egy cserépkályhát és egy konvektort. Így az óra ketyegett, hogy a hideg beálltáig valami legyen helyettük. Gázkandallót akartam, de az elszállni látszó költségek lebeszéltek róla, úgyhogy kikötöttem a klímával való fűtés mellett. Nézzük, jól…..
nathal 2017.01.23 15:10:04
@mókusfülecske: Én nem tettem rád megjegyzést. nem is teszek. Megteszi más. Ilyen embernek itt nincs helye. én csak megosztottam a tapasztalataimat.
nathal 2017.01.24 11:03:14
@apukam_vilaga: én kizáeólag az INVERTERES klímára gondolok. ma már aki telepít szinte kizárt, h a régi ON/OFF rendszert venné. szerintem nem is lehet kapni. én megdöbbentem, h mennyi butaság elhagzik itt. olyan emberek írnak hülyeségelet, akinek fogalmuk sincs, h mi az elvi alapja a rendszernek. kiakadnak a "hőszivattyú" szón és a megújjuló energia forráson. mondjuk nem is olyan egyszerű felfogni a működésüket. sokan elfelejtik, h nem véletlenül van gáz a rendszerben. a hűtőgépek elvén működik. az alacsonyabb hőm. helyről (kültér)von elhőt. Ennek a szállításához munka kell. ezért kell az áram. lsd hűtőgép. alaphelyzetben ter.dinamika főtétel a hő a melegebb helyről áramlik a hideg felé. na ez van megfordítva.a hűtőben sem van kompresszor és gáz.
nathal 2017.01.24 11:04:35
@nathal: jav. a hűtőben sem van véletlenül..