Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sargatraktor

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gőzerővel készülünk a hipergyorsan közeledő ünnepekre. (Igen, én is érzem az előző mondatban szereplő aránytalanságot, de idén úgy döntöttem nem fogok aggódni.) Ehhez természetesen az is hozzátartozik, hogy olyan könyveket olvasunk, amik témájukban, hangulatukban kapcsolódnak a karácsonyhoz. A…..
Hintafa Machi Koro 2016.10.23 19:24:10
Szeptember 1-jével mélyrepülést vett a hangulatom. Elkeserítő, hogy a gyerekeknek elég pár nap és újra felváltva kántálják, hogy utálokiskolábajárni, utáloktanulni. Őket próbáljuk felkészíteni az előre nem látható jövőre, ahol valószínűleg az élethosszig tartó tanulás nem csak egy meglebegtett…..
Idén nyáron sokak kedvence, Titi szülőanyja, új könyvvel tért vissza, eddig ismeretlen szereplőkkel, és sok kalanddal...
A karácsonyi könyves megelepetések közül ez volt az egyik olvasmány, amit fokozott izgalommal vártam, nem is alaptalanul. Ugyan a könyvlistánk hangszereléséért nagyrészt én vagyok a felelős, a közönségre gyakorolt hatása mindig izgalmas ügy. A kicsi én-én varázsa azóta is rendületlenül kitart. ..
Idén ősszel rendeztünk egy társasjáték-napot,  ami az összes szervezési nehézség és leküzdendő akadály mellett borzasztóan jó volt. Szívmelengető volt végignézni ahogy egy csomó ember játszott együtt egy nagy teremben a legkülönfélébb játékokkal az egészen kicsiktől kezdve a felnőtt társaságokig.…..
Hintafa Qwirkle 2015.07.24 08:17:23
Számos okunk van, hogy nagyon szeressük a nyelvtörő nehézségű nevet viselő Qwirkle -t. Először is teljesen lenyűgözött az egyszerű, de nagyszerű játékmenet, a szabályok maximum tíz perc alatt elmagyarázhatók/megérthetők. Másodszor pedig van valami lebilincselő abban a gyönyörű kavalkádban, ahogy a…..
sargatraktor 2015.12.21 21:33:30
@palinta77: Kellemes ünnepeket Nektek is!
sargatraktor 2015.12.17 21:01:23
@palinta77: A felnőtt játékokat mostanában kiszorította a "ma éjjel Te kelsz fel a kicsihez mert..." kétszemélyes taktikai játék... :)
A 4,5 és 5,5 éves gyerekekkel szoktunk társasozni, leginkább kifejezetten gyerekeknek készült társasokkal: gyerektarsasjatek.blogspot.hu/
  Ha azt mondom bevezetés a matematikába, akkor a rettegéstől borsószem nagyságúra ugrik a gyomrod, vagy az izgatottságtól kitágulnak a pupilláid? P, aki idén kezdte az iskolát nagyon szereti a számokat, a számolást,  az számos rejtvényeket. Hiszem, hogy ebben nagy szerepe van annak, hogy az…..
Amikor valaki azt hallja Hollandia, a legtöbb embernek tulipánmezők, biciklik, esetleg sajtok vagy a kakaó jutnak eszébe. Nekem két hölgy: Annie M. G. Schmidt és Fiep Westendorp...
Miután megszületett P, és elkezdte alaposabban felfedezni az őt körülvevő világot, úgy éreztem vannak dolgok, amik alól már nem vonhatom ki magam -szoknya ide, vagy oda. Ilyen volt például az is, hogy aktívan részt vettem a giliszták rettentő érdekes világának felfedezése, így amikor először…..