Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GingirLy

7 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
The fospumpa is rising! Szilárd a füves univerzum legpechesebb embere. Nem szívni, nyírni akart pedig szegény, méghozzá igényesen, ezért egy akcióban is 76 ezer forintos modellt választott a Bricostore-ból. A boltban külön a lelkére kötötték, hogy 5 üzemóra után cseréljen…..
GingirLy 2024.01.24 19:33:25
Ferdinánd. Ha valaki Karcag környékén kimondja ezt a szót, mindenkinek összefut a nyál a szájában. A Ferdinánd tekercs egy vajas csiga, amit olyan szorosan raknak egymás mellé, hogy egy kerek süteménnyé sül össze. Van aki nem bízza a véletlenre, a Ferdinándot eleve kis fazékban süti. De honnan…..
Az Opera szelet története igazán izgalmas és számos érdekességet tartogat! Ez a fincsi sütemény már több mint egy évszázada kápráztatja el az ínyenceket világszerte. Az Opera szeletet először a híres francia cukrászmester, Gaston Lenôtre készítette el. Gaston 1927-ben született, és egész életét…..
www.ladypower.hu Hólyagsérv problémák kezelése, gyógyítása műtét nélkül...
A legjobb online fogadó portál sportfogadáshoz!!..
Az ÉVA Magazin remek kis naptár ötleteket válogatott össze, ha idén magad készítenéd el az adventi kalendáriumot! Meríts ihletet ezekből a saját kézzel készített naptárakból.  ..
A hasonló Legos videókat millióan nézik Youtube-on. Vajon csak gyerekek nézik ezeket, vagy felnőttek is?..
Tettem egy próbát, importáltam Kínából. Emlékeztem Egér barátom örökbecsű axiómájára, amit az előtt ordított felém húsz méterről, hogy a gólvonal előtt nekiveselkedtem egy óriásit a labdába bikázni. "Kis gól is góóól!'" - mondta, miközben én borzalmasan a kapu…..
Kit tudja, lehet, hogy másokhoz képest késve, de nekem pont időben kapott el engem is a táblafesték mizéria. De nem a tünci-bünci színes, hanem a koromfekete verzió az, amiért szívem dobog. Pedig a sulikba, ahová jártam mindig zöld volt a tábla, így nem gondolom, hogy az…..
Azért bevallom, mégsem voltam annyira lusta tavaly sem, történt egy s más még karácsony előtt is. ;) Például hogy ki kellett festetni a nappaliban, mert a sokszori átrendezés következtében már túl sok volt a lyuk a nem megfelelő helyen. Néhány kép az új, fekete falról... Az "irodánk" itthon nem…..
Biztos Ti is láttatok már táblafestékkel lekent falat, amire a gyerekek kedvükra rajzolhatnak krétával: hívogató, nagy felület,  tapasztalatom szerint mindenféle noszogatás nélkül alkotnak rá valamit a kicsik. Nem olcsó ez a festék, ezért is örültem meg nagyon, amikor láttam, hogy a Meseváros…..
Ugyan a tavaszi nagy ültetéseket már magunk mögött hagytuk, kisebb kertrendezésre bármikor sor kerülhet, ugye?Ha neked is vannak vad színekben pompázó virágaid, amiknek még nincs meg a tökéletes lakhelye, vagy csak szívesen költöznének új helyre, mutatok pár nem szokványos megoldást...
További ötletes megoldások és hobby kellékek tárháza található a Renomé blogjában: www.renome.hu/blog/..
Miért? Miért ne? Mikor? Mikor ne? Hogyan? Sokszor hallani arról, hogy a belső oldali hőszigetelés nem jó megoldás. Ugyanakkor sok olyan helyzet van (pl. értékes vagy tagolt homlokzat, vagy amikor egy társasházban egy lakás energetikai korszerűsítése kerül szóba) amikor…..
Tesztelek Moleskine noteszek 2009.08.20 07:00:00
A Moleskine noteszokkal közös történetünk tipikus geek sznobizmus fellángolásával kezdődött. Egyszerűen akartam egyet, egy kis, zsebbe illő százlapos sima oldalas riporternoteszt. Sose volt rá szükségem, de kellett. Itthon nem lehetett kapni, és mivel azokat a hónapokat nagyrészt…..
A Moleskine mániám nem ismeretlen a blog hűséges olvasói számára, így ők feltehetően azon sem fognak meglepődni, hogy teljesen rápörögtem a jegyzetfüzetgyártó legújabb, limitált darabszámú alkotásaira. Az abszolút kedvencem az audiokazettás dizájn: ezt a kazetták…..