Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keresztesibarbi

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Előző nap nagyon megijedtünk, az ijedtség talán nem is fejezi ki pontosan, mit érzetünk, pánikban voltunk, az a helyesebb szó az állapotunkra. Péntekre viharfelhők jöttek, jól ismerjük az őszi lehűlés természetét, tegnap még huszonöt fok árnyékban, holnap tíz fok…..
A Nagyvárosi Jószomszédok Harmadik Töklámpa-fesztiválja! 2011. október 8. szombat, Délután 5 óra. Helyszín: A 1098, Budapest, Napfény utca 6. szám parkolóöble. Összesen 300 db narancssárga tök áll rendelkezésre, ezért legyen szíves ha van ideje, jöjjön el egy szeptember…..
Van egy afrikai mondás, ami úgy szól, hogy ha sietni akarsz, menj egyedül, de ha távolra igyekszel, keress magad mellé társakat. Három évvel ez előtt, szigorúan kísérleti céllal, a családommal vásároltunk hat darab sütőtököt a Tescoban. Arra voltunk kíváncsiak, hogy ha…..
A szett darabjai: + Műanyag kanál, a tök belsejének kivájásához. + Fűrész a tök meglékeléséhez, és a nagyobb darabok kivágásához. + Fűrész a részletek kidolgozásához. + Műanyag átrajzoló pálcika, amellyel a töklámpa-sablon körvonalait pontozhatjuk át…..
A képeket Maróti Éva készítette: ..
Van világhírű sütőtökünk, van töklámpás legendánk, miért ne szórakoztathatnánk magunkat az egyik létező legviccesebb közösségi elfoglaltsággal, a töklámpa-faragással? A zöldséglámpa-faragás, az 1700-as években jelent meg az ír népszokásokban, de a…..
A Nagyvárosi Jószomszédok Második Töklámpa-fesztiválja! 2010. október 9. szombat, Délután 4 óra. Helyszín: A 1098, Budapest, Napfény utca 6. szám parkolóöble. Csak 200 db nagydobosi sütőtökünk van, ezért, ha van ideje, jöjjön el a jövő hét bármelyik…..
 2009. október 17-én szombaton, töklámpásoklassították a forgalmata Napfény utcánFotó: Simon Benjamin (www.benjamin.hu)           Múlt évben tapasztalhattuk meg először, hogy a városi utakon, lélektelenül száguldó autósok…..