Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnonHun

0 bejegyzést írt és 291 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt írta a blogjában:Hosszas huzavonát követően ítéletet hirdetett a Pest Megyei Bíróság. Az ÁNTSZ (Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat) volt az alperes. A Dr. Lenkei Vitamin - mint felperes - kezdeményezte a bírósági eljárást....2008. decemberében, majd ezt…..
AnonHun 2010.06.10 09:49:49
@schreiber_csaba: Beszélsz angolul?
szcientologia.network.hu/video/a_szcientologia_magyarorszagon/a_szcientologia_egyhaz_legocsmanyabb_huzasai

Itt a tisztelt szcientológusok konkrétan beismerik, hogyan is próbálták tönkretenni ezt az újságíró nőt.

A Fair Game Policy még mindig aktív, és erről a magunk kárán is meggyőződtünk már.
A legnagyobb szcientológus Facebook-csoport (Scientologists around the globe) létszáma: 769.L. Ron Hubbardot kedvelő "nem-szcientológus" csoport létszáma: 223. Az Anonymous-t like-oló felhasználók száma: 7486.Az egyház arcátlansága, amikor 8-20 millió tagról…..
A SafeAccount.hu független tényfeltáró hírportálon jelent meg ez az interjú:  „Nem vagyunk terrorszervezet” csütörtök, március 18, 2010Jászberényi Sándor Néhány héttel ezelőtt ismeretlen, maszkos emberek szcientológia-ellenes jelszavakat skandálva megzavarták a…..
AnonHun 2010.03.22 10:13:15
@PKD: True. A kemény mag nincs 50 fő.
Utánanéztem Lenkei doktor gazdasági tevékenységeinek a nyilvánosan hozzáférhető cégadatokból. Meglepő dolgokra derült fény. A legfurcsább talán az, hogy Lenkei úr 2009. tavaszán minden tulajdonrészétől megszabadult, és gyakorlatilag sem a könyveit kiadó cégben, sem…..
AnonHun 2010.03.18 15:42:39
@Plejádok: "A tények makacs dolgok". Ha valaki külső segítség nélkül képes olyan, fizikai/kémiai módszerekkel nem mérhető erőt létrehoznia, ami mondjuk a levegőbe emel egy könyvet, az egy "jelenség". A tudósnak nem az a célja, hogy megmagyarázza, hogy ez miért nem lehetséges, hanem hogy megfejtse miért az!

Ha tegyük fel valaki képes a "szellemi síkon" tevékenykedni, annak KELL hogy legyen hatása az anyagban (még ha atomi szinten is), különben honnan tudná, hogy megváltoztatott valamit?

Megjegyzem a "gondolat" és az "érzés" is a mérhető kategóriába tartozik. Nem kezelhetőek egy elvont, misztikus, különálló síkként.

Leegyszerűsítve: Fel tudsz emelni valamit a gondolataiddal? Ha nem, akkor nincs ilyen képességed és nem vagy OT! A szubjektivitás itt egy idegen fogalom.
AnonHun 2010.03.18 15:51:37
@Dr. A. Nordenholz: "Veled az a baj, hogy alapból szkeptikus vagy"

Nem hogy baj, de egyenesen büszke vagyok rá!

Maradjunk mondjuk a levitációnál, mert az egy látványos dolog. Szerinted van olyan szcientológus, vagy bármilyen ember a földön, aki bizonyíthatóan képes rá? Ez nem szubjektív és nem tudatállapot kérdése. Csak a talpad és a föld közötti távolság számít.

Az összeesküvés-elméleted szerintem azért nem állja meg a helyét, mert a Szci sok mindenből titkot csinál, de abból pont nem, hogy milyen fantasztikus képességeket képes adni az embereknek. Ha egy kormány rájuk állt volna és valóban léteznének OT képességek, arra már nagyon-nagyon régen rájöttek volna.

Maradjunk a realitás talaján. Ha a Clear állapot elérés még annyit sem ér, hogy leszokjon valaki a cigiről, akkor számomra elvesztette a hitelességét. Én önerőből szoktam le 2 éve 0 forintból. Ők nem tudnak több millió forintért sem.
AnonHun 2010.03.18 18:20:02
@Dr. A. Nordenholz: Kifejted, vagy maradjunk ennyiben?
Kb. 99 évvel ezelőtt, 1911. március 13-án született meg L. Ron Hubbard, a szcientológia megalapítója.Az egyházban pirosbetűs (és zöldhasú) ünnep a születésnapja, egyfajta vallási kötelesség kedveskedni valamivel "Ronnak" ezen jeles nap alkalmából. Mi más is…..
AnonHun 2010.03.17 18:21:28
AnonHun 2010.02.23 17:03:27
@norbert79: Én sem támogatom az ilyen megnyilvánulásokat. Bár tény, hogy Anonymous profiljából nem lóg ki túlzottan.

Azért azt javaslom, hogy továbbra is maradjunk a törvényes oldalon. Persze nem vagyok senkinek sem az anyukája ;)
Ezt az üzenetet kaptam az Anonymoustól:Anonymous rég jelentkezett, de most tennie kell valamit!2010. február 12-én, 19-22 óra között kerül megrendezésre az VIII. Anonymous tüntetés Magyarországon, Budapest VIII. ker. Múzeum út 2-6 között.Itt tartják a szcientológusok az Élet…..
AnonHun 2010.02.10 14:38:27
@fodorbela81: Köszi, már felnőttünk és némelyikünknek gyerekeik is vannak :)

A pszichiátriáról bizonyára sok jó és sok rossz dolgot is el lehet mondani. A baj az, amikor egy csoport szándékosan eltorzított, a tényeket elferdítő propaganda dumával kreál magának ellenségképet a követői lekötésére, ill. lehúzására.

Szerintem kicsit nézz jobban utána a Szci és a Pszi kapcsolatának. Eg.:
- Miért pont őket utálják?
- A Pszi és LRH kapcsolata
- A pszichoírtók, stb...

Egyébként én sem szeretném, hogy a gyerekem bármiféle gyógyszert is szedjen, de a Szci egy sokkal veszélyesebb alternatíva a mentális gyógyításra!
AnonHun 2010.02.16 12:28:24
@microlas: Igen, ez már sokaknak feltűnt :) Nem értek a témához, de azt tudom, hogy sokban hasonlítanak, kivéve hogy a Szci-ben az Auditor nem ad válaszokat, nem ítél, csak kérdez.

Egyébként LRH bizony eléggé beleásta magát anno a szakirodalomba. A legtöbb könyvét nem tollal, hanem ollóval írta ;)

Gratula az összes Anon-nak aki elment! Nem is kell sokat tenni, csak lehetőséget adni az egyháznak hogy lejárassa magát. És ők minden alkalmat ki is használnak.
Források: Adams Co. business owner thought to be victim now charged with murder - The Denver Post 9NEWS.com | Denver | Colorado's Online News Leader | Man charged in shooting death of former business partner Adams Co. software exec charged with murder - KDVR TV:    Röviden…..
AnonHun 2010.02.15 11:37:04
@PKD: Ez megint csak egy zseniális húzás volt LRH-tól. A dilemma:

- Nagyon szeretnél Szci lenni
- Hogy Szci lehess, a kulcskérdésekben egyet kell értened a többi Szci-vel (tech 100% műxik, stb...)
- LRH azt mondja neked: "Nem kell egyetértened mindennel"
- Inkább egyetértesz mindennel, különben nem lehetsz Szci

És nehogy valamelyik azt mondja nekem, hogy a 2. pont nem igaz mert körberöhögöm.
    Bevezetés Egy kicsit hosszabb bejegyzés következik. Azoknak szeretnék segíteni ezzel, akik szeretnék szcientológus családtagjaikat vagy barátaikat valahogy kihozni az egyházból. Ez egy meglehetősen nehéz, időnként lehetetlennek tűnő feladat. Remélem, hogy ez a kis…..
AnonHun 2010.01.03 16:58:21
@Doktor Kotász: Na de mi a helyzet a mindent átfogó Szabályokkal (vagy csak 1db szabállyal, aminek a következménye minden)? Nekem meggyőződésem, hogy a semmiből Szabály csak egy Döntésen keresztül jöhet létre, magától nem. A Döntés pedig Akaratot feltételez. Nekem ezért tűnik logikusnak egy isten-jellegű entitás léte.
A legfrissebb szcientológia magazinban jelent meg ez a Hubbard-írás. Jelentősége abban rejlik, hogy segíthet megérteni szcientológus családtagok, barátok és ismerősök mentalitását. Folyamatosan ezt az üzenetet sulykolják beléjük, amelyet Hubbard itt kifejt. A cikkben leírt…..
Forrás: hirszerzo.hu cikkCsatlakozott a Szcientológia Egyház adómentességét megszüntetni szándékozó kampányhoz egy férfi, akinek testvére öngyilkos lett a szervezet módszerei miatt Ausztráliában. A halála előtti napokban 19 telefonhívást és üzenetet kapott, majd öngyilkos…..
AnonHun 2009.12.02 17:42:01
@Warlimont: Akaratlanul is eszembe jut ez az eset:
articles.latimes.com/2008/nov/24/local/me-scientology24

Már soha nem fogjuk megtudni, vajon őt hogyan "kezelték".
AnonHun 2009.12.16 19:42:04
@exscn: Köszönjük!
Az utóbbi időben nagyon keveset írtam a blogra. Lenne miről írni (és röviden fogok is a közeljövőben), de most egy nagyobb lélegzetű feladat köt le. Most írok össze a szcientológia egyházban átélt kalandokat, már kb. 30.000 szónyi anyag kész van, és még van miről írni.…..
Egyik pofon a másik után ezen a héten az egyháznak...Előzmények a blogon:Első tárgyalásÖsszefoglalóJavasolt ítéletForrás: BBC NewsA bíróság bűnösnek találta a "Párizsi Hírességek Központja" nevű szcientológia egyházi szervezetet csalásban,…..
AnonHun 2009.11.10 12:59:28
@XXXX: És?
Tegnap az egyik igen aktív szcientológusnak, Mary Jo Leavitt-nek végképp elege lett az egyházból - nyilvánosan otthagyta őket, valamint publikálta a szeptember végén írt 12 oldalas "tudomásjelentését" is. Ebben a szcientológia egyházat és annak összes munkatársát…..
AnonHun 2009.10.21 11:33:56
@Pszientológus: Miből gondolod, hogy aki általánosságokban beszél, annak a legfőbb célja más emberek visszatartása a fejlődéstől?
Hihetetlen, hogy LRH minden szavát szentírásnak veszed anélkül hogy végiggondolnád. MINDEN ember beszél általánosságokban többet vagy kevesebbet, nem csak a 2%-uk. Upsz... most én is :)
AnonHun 2009.10.22 11:25:40
@Translator +X+: Magyarázd meg.
AnonHun 2009.10.24 11:19:22
@Translator +X+: Kijelentesz valamit, de nem magyarázod meg miért van így. Az én véleményem: Szinte MINDEN ember beszél általánosságokban többet vagy kevesebbet! Ez egy természetes nyelvtani jelenség.
Vannak impressziók, érzések amiket csak így lehet előadni. "Úgy érzem mindig csak veszekszünk." "Elég sok itt a kellemetlen figura."
Igen, vannak helyzetek amikor érdemes konkrétan, bővített mondatokban fogalmazni. Ez még nem jelenti azt, hogy aki nem így beszél azt be lehet skatulyázni valamiféle elnyomó szerepébe.

Magyarázd meg kérlek, hogy miért SP/PTS személyiségjegy az általánosítás. Miért hiszi el az ÖSSZES szci LRH MINDEN szavát bemondásra?
Ki hitte volna - újabb pénzszerzési kampány indult az egyházban! Ezzel a kísérőlevéllel ment ki a mellékelt reklámanyag 7 nappal az anyagban említett ünnepség előtt. Külön szeretném felhívni a figyelmet a K-Á-P-R-Á-Z-A-T-O-S stílusra. A szövegben az "Első…..
AnonHun 2009.10.20 15:31:23
@lxrose: Talán nem minden ember pénzéhes odabent, de a rendszer előbb-utóbb úgyis rákényszeríti a statokat. Ennyi.

Meséhetnél a tapasztalataidról.
AnonHun 2009.10.21 11:29:18
@okoska100: Mielőtt okoskodsz nézz körbe egy picit.

www.libri.hu/konyv/biblia-3.html
biblia.hu/
Az egyház házatáján tapasztalható jelenségek arra indítottak, hogy szeretettel elküldjem David Miscavige-nek és a magyar vezetőségnek (Nagy Tamás, Tumpek Zoltán és Fritzlauf Lajos) Bonnie Tyler "Total Eclipse of the Heart" c. kiváló számának újragondolását a Hurra…..
AnonHun 2009.10.17 13:55:02
@tomlov: Szerintem elég jól látod a dolgokat. Ugyanakkor arra tippelek, hogy az a pár működő dolog más néven, más formában létezik már máshol. Hiszen LRH sem titkolta, hogy jobbára ollóval mintsem tollal írta a könyveit.

Ennél viszont fontosabb, hogy kihozzuk az embereket ebből a csapdából.
AnonHun 2009.10.18 21:22:26
@exscn: "Identitás alapú kontroll"
Köszönöm! Eddig nem tudtam, hogy így hívják ezt a jelenséget. Ez az egyik legnehezebben megfogható/megfogalmazható része a szektásdinak. Nagyon jó példa rá pl. a pszicho-ellenesség. Senki ne mondja nekem, hogy minden szci-nek elsőkézből származó adatai vannak a "gonosz pszichók gaztetteiről". Egyszerűen csak elfogadják tényként, mert a felvett pszeudo-identitásuk ezt megkívánja.

Én ugyan nem voltam soha szcientológus, de nagyon érdekes kilépett emberek őszinte írásait olvasni. Ezekből lehet a legtöbbet tanulni és így a leghatékonyabban segíteni.
Akartam róla én is írni, de a Velvet megelőzött... Íme, a cikk:     Travolta menekülne a szcientológiából, de nem mer   A színészt állítólag annyira megviselte fia, Jett januári halála, hogy azt fontolgatja, kiszáll a Szcientológiai Egyház nevű szektából,…..
AnonHun 2009.07.31 13:04:32
@MartinBro: Én is amondó vagyok! Csipi, összehozol nekünk egyet? Viszek sütit :)
AnonHun 2009.08.01 13:37:45
@Translator +X+: Valószínű igazad van. Ez viszont nem jelenti azt, hogy nincs erkölcsi alapunk a kritizáláshoz.
AnonHun 2009.10.07 12:19:45
@Ammónia73: A helyszín Riverside County, CA. Itt található a Hemet GOLD Base (nemzetközi központ).
en.wikipedia.org/wiki/Gold_Base

Itt teperték a földre az egyik tüntető Anon-t a szci biztonságiak:
youtube.com/watch?v=TWOu8f63s9E

Később a Jeff Stone által vezetett helyi tanács (Board of Supervisors) a szci-k által benyújtott adatok alapján beiktatta ezt a 884-es rendeletet. A pontos részleteit nem ismerem, de egyértelműen a tüntetések korlátozását jelenti.

később kiderült, hogy ez a Jeff Stone több szálon is kötődik az egyházhoz.
Például elvégzett egy tanfolyamot a Freewinds-en még 1990-ben:
truthaboutscientology.com/stats/by-name/j/jeffrey-stone.html

A videóban amit belinkeltél két lakos sorakoztat fel érveket és bizonyítékokat a Stone-Szci kapcsolatra vonatkozólag, illetve a 884-es rendelet ellen.
Kikerült a netre a teljes Xenu/Xemu történet, ami persze az egyház szerint nem létezik. Ezekszerint mégis. Itt van angolul Hubbard saját szavaival: 1. rész: 2. rész: 3. rész: A magyar fordítás készülőben, úgyhogy hamarosan érkezik az eredeti, teljes, vágatlan…..
AnonHun 2009.10.07 11:56:50
@motyago: Egy pár kérdésedre tudok válaszolni:

Mi a hivatalos álláspontja a szektának erről a hangfelvételről?
www.youtube.com/watch?v=kSS178Q-4eo#t=05m30s
www.youtube.com/watch?v=DmRImx_fmVk#t=01m30s
- Ebben a két intejúban az egyház szóvívőjét Tommy Davis-t kérdezik a Xenu story-ról. Az elsőben annyit mond: "It is unrecognizable to me.", vagyis "Felismerhetetlen számomra". A másodikban (későbbi felvétel), pedig megállítja a riporter amikor az olvassa a történetet azzal, hogy "Tudom miről beszél, ismerem az anyagot". Aztán elkezdi boncolgatni, hogy miért sértő számára az, hogy a riporter megmondja neki miben higgyen.

Cáfolják-e a hitelességét?
- A legtöbb esetben, amikor szcientológusokat kérdeznek erről nyilvánosan, akkor a nem-OT3 szcik tagadják a dolgot, a többiek pedig válasz helyett visszatámadnak. De ott van pl. ez is:
www.youtube.com/watch?v=KdtKP66rPKM#t=03m10s
Itt Miklovicz Attila OT3+ szci azzal érvel, hogy milyen más buta történetek vannak más vallásokban is. Ezzel (szerintem) gyk. elismeri.

Volt-e ebből per?
- Volt, a híres Fishman per.
en.wikipedia.org/wiki/Fishman_Affidavit
Mivel itt a peranyag részét képezték az OT anyagok, ezért a Californiai törvények szerint mindenki számára elérhetőek, hiszen ez felülbírálja a szerzői jogokat.
AnonHun 2009.10.07 11:58:10
Magát a tartalmat nagyjából elfogadják, vagy ilyen szempontból is teljesen hamisnak tarják?
- Ezt a korábbiakból érdemes leszűrni. Érdekes, hogy a 2. Anon tüntetésen beszélgettem egy szcientológussal (kamerán kívül) és szóba hoztam, hogy kikerültek LRH saját anyagai a Xenu storyról. Amin meglepődtem, hogy egyáltalán nem tagadta magát a story-t! Nem tudom, lehet hogy csak hülyére vett...

Akartak-e, tudtak-e bizonyítani valamit, ami azt jelentené, nekik semmi közük ehhez, lrh ilyeneket sosem mondott, ők efféle tanokban nem hisznek?
- Nem tudok ilyenről. Ilyen mélyen sohasem másznak bele a témába, mindig a terelés és ködösítés indul be ilyenkor. Az egyedüli próbálkozás talán az volt, amikor Fishman-t és társát beperelték üzleti titok és szerzői jogok megsértéséért, amikor azokat a bizonyos iratokat nyilvánosságra hozták. Később ejtették a vádakat.

Mennyire tájékozottak erről a dologról, mennyire ismerik ezt a szöveget a mezei szcik?
Van-e, lehet-e felvállalt, saját véleményük erről?
- Egyáltalán nem. Szó szerint hétpecsétes titok. Számukra ez csak egy gyerekmese amit a kritikusok és SP-k terjesztenek, hogy nevetségessé tegyék őket. Akik pedig megszerzik ezt a tudást megfogadják, hogy soha senkinek nem beszélnek róla, akár hazudnak is, hogy megvédjék.

Ha elolvassák, meg kell-e gyónniuk? Milyen büntetéssel sújtják a tájékozódást?
Milyen következménye van annak, ha egy szektás esetleg ismereteket szerez?
- Azt nem tudok kell-e gyónniuk, de feltételezem igen. De az biztos, hogy LRH azt írta, hogy aki csak úgy "beleolvas" az OT3 anyagokba, annak fizikai fájdalmai lesznek és elhullik tüdőgyulladásban (!!!).
www.youtube.com/watch?v=DmRImx_fmVk#t=03m00s
en.wikipedia.org/wiki/Xenu
Paja és haverja nem a legegyszerűbben intézték a mozijegy vásárlásukat, és a problémázásra reagálva még egy "leszarom" szitok is beficcent az Cinema City Aréna pénztárosának címezve, de szerintük ahogy erre a hölgy reagált, azt mindenképp panaszkönyvet ért.…..
AnonHun 2009.09.30 12:13:08
@Lesbőltámadószárítókötél: Pontosan úgy van ahogy mondod. Én is a szolgáltatói szektorban dolgozom, és nekünk soha, semmilyen körülmények között nem szabad még akár csak a hangunkat is megemelni mikor az ügyféllel beszélünk. Ez a normális hozzáállás és aki erre nem képes, az keressen más foglalatosságot.
A New Era Publications International (a szcientológia egyház könyvkiadója) kiküldött egy körlevelet a magyar szcientológusoknak.   A jelek szerint az a tervük, hogy az egyház bújtatott szcientológia propagandát is tartalmazó kiadványait a megyei önkormányzatok…..
AnonHun 2009.09.15 06:58:08
@gitáros:

"Értelmesen megírt körlevéllel lehet megelőző kampányt indítani."

Ha lesz egy kis időm rárepülök a témára.

@Pletyi:

"Anonymous-ékkal meg nem tudom mi van."

A tüntetések jópofák voltak, de mindenkinek van más, fontosabb dolga is a szcientológián kívül (kivéve persze maguknak a szcientológusoknak).
Ez nem jelenti azt, hogy ne lennénk itt és ne figyelnénk minden rezdülését a világhálónak. Egyre több új ember is jönne tüntetni, úgyhogy lehet hogy lesz a közeljövőben valami.
AnonHun 2009.09.29 10:48:36
@P. dictus magister: Meg sem lepődöm a cég szci kötődésén :) Persze nem meglepő hogy a saját szolgáltatójukkal hostoltatják.
Vallástudósok pozitívan írnak a szcientológiáról: Érdekes, hogy pont ezt linkelted be. Volt egy másik is, amit egy bizonyos dr. Urbano Alonso Galan írt, és annakidején az egyház kiküldte minden parlamenti képviselőnek. Surján László, akkori országgyűlési képviselőnek ez volt…..
AnonHun 2009.09.28 14:39:29
Megjelent az APEH honlapján a 2008-as SZJA 1% felajánlások listája.A szcientológusok száma 13%-al csökkent a tavalyihoz képest.Az utóbbi pár év adatai:2002:   840 fő - 3368400 Ft2003:   833 fő - 3568392 Ft2004: 1034 fő - 4109757 Ft2005:   880 fő…..
AnonHun 2009.09.22 04:29:48
@lordmiko:
Nekem csak egy dolgot árulj el kérlek. Honnan lehetsz teljesen bizonyos abban, hogy a te adataid (mondjuk a Mo.-n lévő szcientológusok számáról) a jó adat és honnan lehetsz teljesen biztos abban, hogy a mi adataink helytelenek?

Arra kérlek hogy ne körkörös érveléssel válaszolj.

Köszönöm.
Előzmények: Meghalunk nélküled A belinkelt bejegyzésben már volt szó az egyház dosszié-rendberakó projektjéről, amit CF-projektnek (CF = Central Files = központi nyilvántartó) neveznek. Az a lényege, hogy Hubbard ugye azt írta, hogy papíron, dossziékban kell tárolni az…..
AnonHun 2009.09.15 07:06:39
@arrogans:

"...hogy az embereknek,akiknek szükségszerűen mindig szükségük lesz valamiféle vezérlő elvre,ideológiára..."

Ezt sajnos nem az állam, de nem is a szcientológia teszi. Az egyszerű ember egész egyszerűen így működik. A szekta "csak" kihasználja ezt a befolyásolhatóságot, sebezhetőséget. A szcientológusok (köszönhetően Hubbardnak) kifejezetten ügyesek ebben!

"És akik mindenféle vezérelv nélkül maradnak,azok könnyen besétálnak a szkientológia,a hitgyüli,meg egyéb borzalmak csapdájába."

A szcientológia és a hitgyüli is egy ilyen vezérelv. Egy egész világképet ajándékoznak a szerencsétleneknek, kész kérdésekkel és kész válaszokkal.

"Húsz év múlva itt egy olyan nyálcsorgató ,szellemi fogyatékos nép él majd,hogy előre irtózom attól,hogy azt meg kell majd talán érnem."

Sokkal többen látják az igazságot mint sejtenéd ;) És mi azon gürizünk szabadidőnkben, saját pénzünkből, hogy még több embert tereljünk az egészséges szkepticizmus irányába.
A Magyar Nemzet és Hír TV is foglalkozott a Vocational Academy elnevezésű szervezettel, és az ott zajló törvénytelenségekkel.Én utánanéztem akkor ennek, amikor az egész ügy kipattant, de nem találtam kötődést az egyházhoz. Az alapítvány vezetője tudtommal nem szcientológus,…..
AnonHun 2009.09.08 22:44:04
@reality: Ez többünkben is felmerüt már :) Ám azon kívül, hogy néhány prominens szcientológus is csinálja, komoly összefüggést eddig nem találtunk a két szervezet között.

Azért én óvatos lennék. Attól még hogy (valószínűleg) nem szcientológia még lehet átbaszás :D
Forrás: PC World (lehet kommentelni ott)   A folyamatos támadások ellenére a Szcientológiai Egyház nem adja fel internetes pozícióit. Miközben világszerte perek folynak a vitatott szervezet ellen, úgy tűnik a szcientológia megtalálta azt a weboldalt, amelyen a legtöbb…..