Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Airbender87

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2018/04/kozmikus-kozzetetel-x4.html    ..
Airbender87 2018.05.02 14:45:17
@sheramis: A 2100-as idő keret már nem érvényes. Ezt már egy jó ideje letornáztuk eléggé hamarabbra. Ré pedig még az akkori esemény lehetőség vortexeket látta csak. Azóta egyet s mást elértünk illetve módosítottunk. (Mjolnir hadművelet/energia)
Airbender87 2018.05.02 14:47:19
@nornic: Nagy valószínűséggel a pozitívak álom útján vagy asztrális síkon megtalálták és átadtak neki információkat.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/12/kozmikus-kozzetetel-ix2.html    ..
Airbender87 2017.12.26 12:13:14
@Domaházy Ákos: Na most durrant el az agyam! Annyira sötét vagy, hogy már nekem fáj! Spirituális lény vagy??? Lószart! Elfogadás? Smafu... Befogni a szádat, amikor látod, hogy semmi értelme???? Smafu! NEM VAKON TÉRÍTENI A MÁSIKAT MERT CSAK AZ ELLENKEZŐJÉT ÉRED EL??? SMAFU! Szóval egy kérésem lenne csak. Kussoljál.... Könyörgöm. Maradj csöndben. Nem lealacsonyítom azt, amit tudsz vagy tudhaszt... Nem. Csak egyszerűen a megnyilvánulásod sértő. Tanulj emberséget még, meg emberi kommunikációt. Ha kapásbol vissza akarnál vágni, akkor felszólítalak arra, hogy ez csak reakció és nem akció. Az egó reakciója.
Csönd... És válaszokat találsz.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii16.html    ..
Airbender87 2017.05.10 16:35:14
@Lacza01: Ismerem ezeket a módokat. Viszont, nem mindíg szakítom meg, azért, mert elveszne az esély arra, hogy amiért oda mentem azt nem tudom meg. A borda repedéses eset volt a legdúrvább. Ott vészmegszakítást alkalmaztam. Arra a területre nem is kívánok vissza menni már többet, egyedül biztos nem, mert számítanak rá, hogy újra megjelenek és akkor már nem lesz menekülés.

Ha kérhetem ne UFO-knak hívjuk őket, hanem embereknek, mert ők is azok. Csak más bolygóról érkeztek ide, a legtöbbje humanoid faj. Ők kicsit mások csak, mint mi. Mi vagyunk a Terraniak.
Nem biztos, hogy van rá igény, hogy meséljek. Nagyon kevés emberrel osztottam meg eddig ezeket, de többen bolondnak néztek miatta, vagy hazugsággal vádoltak és sorolhatnám még.
Airbender87 2017.05.10 20:26:08
@Valiant Thor: A fizikai testedet a tudatoddal hozod létre ebben a 3d világban, így ha más dimenziókban a tudatoddal utazva az asztrális tested sérül, a fizikain reprodukálódik. Ahogy az összes betegség is lelki eredetű és amikor megjelenik a fizikai testen a lelki sérülések ütköznek ki. A lelki sérülések megoldásával és "begyógyításával" a fizikaiak is eltűnnek, akár azonnal, attól függ mennyi hidelem illetve blokk akadályoz. Itt nincs semmi ellentmondás. Ahogy a mátrixban is elmondták: A test nem létezhet tudat nélkül és a tudat sem tud létezni test nélkül.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii15.html    ..
Az alábbi bejegyzésben David Wilcock-nak Corey pár héttel ezelőtt írt helyzetjelentéséhez tett kiegészítései olvashatók. Mivel a cikkben tárgyalt fejlemények elég jelentősnek mondhatók a jövőre vonatkozóan és bizonyára többször is elő fognak majd kerülni a következő időszakban, ezért úgy gondoltuk,…..
Airbender87 2016.06.30 23:52:49
Nem, de valószínűleg arra gondolhatsz, hogy szövetségben kell lenni az egóval.

Ennek ellenére az Egó-t ilyen területeken el kell felejteni. Nem kinyírni, lealázni, megsemissíteni kell, hanem egyszerűen rávenni, hogy maradjon csöndben. Ha az egóddal kiválló a kapcsolatod, egyenrangú félként üzemelsz vele, akkor ez tökéletesen működik. Mivel az egó az, ami folyamatosan az egész életes tapasztalásaidnak köszönhetően időnként bele kotyog a dolgokba így nem célszerű hagyni, hogy garázdálkodjon, mivel látod kedves Wilcock esetében hogy jársz.

A lgjobb példaként ezt a sztroit szoktam mesélni azoknak, akik nem értik miért jó az egó vagy mit kell vele kezdeni, vagy mit lehet:

Az egész szervezeted, tested, lelked egód mindened olyan, mint egy hajó. Egy irányba törekszik mindenki egységben. (Jó esetben) A kapitány mindig a hídon van? Nincs. Neki is kell pihenő idő, foglalkozni a hajón dolgozó többi emberrel, az utasokkal mindenkivel. (Ő a lélek, a kapitány) Amikor a kapitány nincs a hídon, akkor ki felelős mindenért, hogy rendben menjen? Az első tiszt. (Egó) Viszont, amikor a kapitány ott van, az első tisztnek kb nincs dolga, azon kívül h segíti a kapitány dolgát, de egyébként leülhet, pihenhet. Nem kell csinálnia semmit. Ő is ugyan úgy fontos marad végig, hiszen, ha a kapitány "kiesik" akkor egyedül Ő marad, aki tud irányítani és kell is, ha vészhelyzet van. Vagy a kapitány. Tehát ez oda vissza működik. És ha ez az egység megvan, akkor az Egó nem megsértődik egy ilyen kijelentéstől( mint amit korábban írtam), hanem elfogadja és háttérbe vonul pihenni.

Erről szólt a kijelentésem.
Airbender87 2016.06.30 23:58:04
Illetve idéznék még egy remekbe szabott szöveget is:

"Tehát az ego olyan, mintha lenne egy szövetségesed, aki nem véletlenül érkezett, ám ennek a szövetségesnek a megjelenési felületét használja sok más lény innen-onnan, főként abból a célból, hogy jól keresztbetegyen. Ezt az első - haggyá má békén a gecibe - reakció égi verziója okozta, ám azóta ennek az égi verziónak a gazdája rájött arra, hogy az egonak tényleg van helye és már azt is kapisgálja, hogy hol. Mivel már érdekli, szeretne részesévé válni, azonban az általa eleresztett reakciók most problémát okoznak. Ezeket csakis olyan emberek vállalhatják megoldani, akik felismerik a Szövetséges Egot és körül is tudják határolni.

Namost azt egy rohadt szóval sem mondtam soha, hogy a szövetséges ego tényleg szövetséges! Egy bizonyos értelemben az, ám neki nem dolga, sőt, pont hogy nem dolga az, hogy a szövetségesed legyen, ám ténykedésének eredménye teszi őt szövetségessé, ami a Te fejlődésed. Az ellenséges ego is ugyanígy járt el, ám ő nem figyelt a finom részletekre, nem volt abban érdekelt, hogy ne tragikusan történjenek meg dolgok, ha megtörténhetnek másképp is és a humor szinte az utolsók között volt a repertoárjában. Tehát a szövetséges ego egy kifinomult ego és ő nem háborúzni, hanem játszani akar veled.

A szövetséges egot az teszi sövetségessé, hogy elfogadja a Szív útját és ennek figyelembevételével teszi a dolgát. Nem akar ártani, ám rosszat tenni igen! Törekszik a magas kivitelezési színvonalra, mert ebben látja ő is a fejlődése kulcsát.

A helyzet még az, hogy arra kellett rájönnöm, fölfelé pont olyan nehezen értik meg az egyéni tudatot, mint ahogy mi a kollektív tudatot. Szerintem ők így válnak istenné, hogy egyéni udatra tesznek szert, ami pont olyan furcsa nekik, mint nekünk a kollektív tudat. Ha mind a kettő megmarad annál, amiben ő a jó, akkor ez a szövetség legyőzhetetlen ebben a környezeben."
Airbender87 2016.07.01 10:20:49
@gamerattitude: jó kérdés, erre nem tudok válaszolni. (Ha a csí-re gondoltál a Qi-vel és nem pedig viccesen felhasználva a magyar nyelv csodáját a ki? kérdéssel ötvözve.)
Rob Potternek sikerült összehoznia Corey-t és Cobrát egy közös interjúra, amelyben számos kérdéssel kapcsolatban elmondhatták véleményüket. Kifejthették saját nézőpontjukat a jelenleg zajló és a közeljövőben várhatóan bekövetkező eseményekről, kapcsolatfelvételekről és a velük kapcsolatban álló…..
Airbender87 2016.05.17 22:14:36
@DetoxClipper: Ha követed Corey interjúit akkor észre kellett volna venni, hogy mindig elmondja: Nekünk embereknek kell megtenni a felszabadítást! Ne külső segítséget várjunk! Hanem mi emberek tegyük ezt meg. Így egy kicsit érthetetlen számomra az, amit írsz.