Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jalapeno Poppers

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szalai Vivien kinevezése elég gyors lefolyású volt, egyik nap még a Story Gála celeblistáját rendezgette, másnap már a TV2-s irodájához nézegette a kárpitot és a szőnyeget. Mivel előző munkahelyén nem szólt arról, hogy a Róna utcában milyen magas polcra akarják helyezni, az borítékolható volt, hogy…..
Jalapeno Poppers 2016.02.09 14:55:29
Disclaimer: ne olvasd el! Sokat gondolkoztam, hogy szabad-e megírni ezt a posztot. Mert a Sushiálmok című film és a benne elhangzó mondatok rám is nagy hatással voltak. Mert gyakran teljesen fölösleges megmondani, hogy nincs is húsvéti nyúl. Na meg az egész blog a pozitív élményeimről szól, nem a…..
A vidéki hamburgerek is kezdenek becsatlakozni az ország húspogácsákkal szegélyezett vérkeringésébe. Most egy olyat mutatok nektek, melyért egészen Veszprémig mentünk, de egyáltalán nem bántuk meg...
Burger Blog Kapca, Szeged 2016.01.07 05:42:23
Az idei évet az utazgatásnak is szenteltem, jól látszik ez a blog vidéki felhozatalából is. Szegeden már többször jártam, és most végre eljutottam oda, ahol minden gourmet burger kezdődött helyileg: a Kapcába...
Jalapeno Poppers 2016.01.20 08:53:51
Van egy 8 személyes étterem Tokióban, ahova nem költői túlzással lehetetlen foglalni, hanem tényleg: ugyanis csakis tagok foglalhatnak, ők is maximum havonta egy alkalomra. A tagság pedig kihalásos alapon öröklődik. Fotó: independent..
Minden szava arany. Egy budapesti olasz étterem (sőt: ristorante) napi kínálata: Ehhez nem kell kommentár. A menünek egy pozitívuma van, stimmel a borscs angol neve. Az olasz nevét nem tudom, a rántott párizsié gondolom Parigi Milanese lehet...[Az étterem nevét szándékosan nem teszem közzé, nem…..
Csodálatos útjára indult ma éjjel a Télapó, hogy boldogságot, örömet és apró ajándékokat csempésszen milliónyi gyerek otthonába. Mai rohanó világunkban azonban ő sem egyszerű kis papírlistával felszerelkezve járja a világot: az ajándékok szétosztása egy igen komoly…..
Jalapeno Poppers 2016.01.07 18:37:04
Nehéz megmagyarázni a sushi lényegét annak, aki még nem ette Japánban, kicsit olyan, mintha az egyik közepesen rossz pizza-házhozszállítás alapján próbálnánk érteni, hogy mit tud a valódi nápoliy pizza.  Amikor az első nagy japán túrámról hazajöttem, másfél évig nem…..
Azok után, hogy Frei vagy Deutsch Tamás is kifejezetten jó választásnak bizonyult Friderikusznál, a TV2 feltétlenül jó ötletnek tartotta Berki Krisztiánnal zárni az Összezárva Friderikusszal első szezonját. Berkitől elég merész döntés volt bemenni a műsorba, hiszen a Rubint…..
Az elmúlt egy év sous chef-ként   Minden évben legalább kétszer megfordul a fejemben, hogy pályát váltok. Hogy titkárnő, recepciós vagy IT fejlesztő leszek, mert azzal kényelemesen szarrá tudom keresni magam. Ilyenkor kiveszek szabadságot, hazamegyünk, családi közegbe és az…..