Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsuzsanna Németh Varga

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egy nagyon finom és nagyon laktató ételt hoztam. Egytálételnek is kitűnő, de ha mégsem, akkor bármilyen könnyen összedobható tészta elég is utána.Nem csak újévkor, most is készíthető! Nekünk még sosem okozott csalódást. Ahogy én készítettem: Az előkészületek: A lencsét (40 dkg) beáztattam…..
Zsuzsanna Németh Varga 2016.11.20 18:21:36
  Kirándulásunk alkalmával akadtunk ezekre a kedves, illatos gombákra. De megmutattuk, gombaszakértőnek és mindenkinek ajánlom, hogy saját szedésű gombáit, nézesse meg szakértővel, hogy még véletlenül sem történhessen baj. Ahogy én készítettem: Szegfűgombát használtam hozzá, ami apró és illatos…..
Zsuzsanna Németh Varga 2016.04.25 18:27:38
  A jól bevált pörköltünket most egy nagyon finom kísérővel dobtam fel. Így az egyszerű pörköltből sikerült egy új, "izgalmas" fogást készíteni. Ahogy én készítem: A szárnyakat háromszög alakba összehajtogatom. A hús mennyiségéhez viszonyítva, negyedrésznyi súlyú vöröshagymát kockákra vágok.…..
Zsuzsanna Németh Varga 2016.02.15 15:04:32
  Ennek az ételnek a készítéséhez csak akkor érdemes hozzá fogni, ha nagyon szép oldalasra (vastag, nem túl csontos, inkább porcos) sikerül szert tenni, mint most nekem. Ahogy én készítettem: Az oldalast nem szeleteltem, hanem egyben hagytam és bedörzsöltem sóval, borssal, fokhagymával.…..
Zsuzsanna Németh Varga 2016.02.02 18:25:40
  Egy igazán mutatós és melegen, hidegen egyaránt fogyasztható húsos, tésztás ételt mutatok be ma. Akár vendégváró fogásként is tálalható, előre elkészíthető. Ahogy én készítettem: A vajas-leveles tészta készítését, már több receptemnél is szerepeltettem. Azt is említettem, hogy jól…..
Zsuzsanna Németh Varga 2016.01.13 07:15:31
  Én ezt készítettem az új évi asztalra, esélyt adva a kismalacoknak, a disznóvá válásukhoz ! Ahogy én készítettem:Az 1kg-os füstölt csülköt megtisztítottam, vöröshagyma, fokhagyma, só, bors, babérlevéllel ízesített vízben, puhára főztem.Tésztát készítettem: 20dkg…..
  Hagyomány tisztelő ételnek tartom ezt a nagyon ízletes és finom leveskét, ami olyan laktató, hogy egytálételként is fogyasztható. Én így készítem: Hozzávalók: 1/2 kg sertés – vagy birka hús (comb) apró kockára darabolva (2x2cm), 1/2kg zöldbab aprítva (2cm), 2db…..
Zsuzsanna Németh Varga 2015.12.01 16:20:05
  Nagyon szeretem sütésnél alkalmazni a sütőzacskót, mert finom, omlósra sül benne a hús és a fűszerek íze is intenzívebben megmarad, mint hagyományos sütésnél.Mostani ételem is ennek a segítségével készült. Ahogy én készítettem: A sertéscombot egészben, megtűzdeltem fokhagyma gerezdekkel, és…..
Zsuzsanna Németh Varga 2015.11.24 17:18:52
  Nálam wokban készült, ez a csábítóan ízletes eledel. Természetesen hagyományos edényben is főzhető. Ahogy én készítettem: Vajon, apróra aprított hagymát dinszteltem. A szeletelt gombát hozzáadtam és ízesítettem. Megszórtam fűszerpaprikával, sóval, borssal,…..
Zsuzsanna Németh Varga 2015.10.22 13:32:17
  Ebédre, vacsorára nagyon ízletes, laktató és mindenki elismerését kiváltó étel. Próbáljátok ki, megéri! Ahogy én készítem: Először készítsük el a tortilla-lapokat:  50 dkg liszt, 1 teáskanál sütőpor, 0,5 dl olaj, 1 teáskanál só, pici oregánó, kb. 3 dl langyos…..
Zsuzsanna Németh Varga 2015.10.16 15:20:28
  Egy "klasszikusnak" számító étel, amit azonban soha nem lehet megunni ! Ahogy én készítem: A húst  - én sertéscombból készítettem -  nem túl nagy (4x4 cm) kockákra vágom. Kevés vajon kiskockákra aprított vöröshagymát dinsztelek. Ráteszem a húst és minden oldalról…..
Zsuzsanna Németh Varga 2015.09.28 13:25:16