Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hamar Endre

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már a rajtnál átvette a vezetést Daniel Ricciardo a Formula–1-es Olasz Nagydíjon, majd Max Verstappen és Lewis Hamilton újabb összeakadása után az ausztrál kettős győzelemre vezette a McLarent. Közel kilenc évet várt az újabb sikerre a wokingi gárda, Ricciardo pedig hármat...
Hamar Endre 2021.09.13 22:38:12
@gigabursch: Ha valaki, akkor Verstappen volt "übertahó". Miután ráugratott Hamilton fejére az autójával, elsétált anélkül hogy megnézte volna, áldozata él-e még.
F1Vitriol Megérdemelt vereség 2018.10.07 18:36:00
Miközben Lewis Hamilton minden küzdelem nélkül két hét múlva újra világbajnok lehet, nagyobb a baj a Forma-1-ben, mint elsőre látszik...
A nap legabszurdabb történése egyáltalán nem az, hogy Orbán Viktor Kínában pörög a szélkakassal, vagy hogy civilek és ellenzéki politikai aktivisták egy közismert rasszista uszítóval kvaterkáznak...
Hamar Endre 2017.05.15 17:43:57
@BruceTheHoon: Bayer kávéháza.
Nem szívesen megyünk bele az ilyesmibe, de ez ez azért elég sokat elmond arról, mennyire vállalhatatlan mélységekbe süllyedt a Tények és mindenki, aki az arcát adja ahhoz, ami ott folyik: Tatár Csilla, Gönczi Gábor exfelesége, maga is egykori TV2-s (jelenleg az akol másik felében, az MTVA-felirat…..
Hamar Endre 2017.05.03 17:44:58
@simics és a független zindex:
Majd az elvtársak!
Egy amerikai kutatás szerint 6 és 12 hónapos koruk között a csecsemők szüleik reakcióját figyelve tanulják meg, hogy mi a mulatságos. Bizonyára Soros György támogatta a kutatást, mert amennyiben igaz ez az állítás, akkor a Fidesz szavazóinak döntő hányada vagy nem figyelte meg a szüleit kiskorában,…..
Hamar Endre 2017.04.30 16:34:20
@Halál kamionja mindenkit elgázol:
Gondolod? A tatárok, a rómaiak, a törökök, az oroszok megkérdezték, hogy bejöhetnek-e?
Európa nyugati felén pedig már ott vannak, és ha úgy gondolják, akármikor átjöhetnek.
És nem azért, mert küldik, vagy hozzák őket, hanem mert ők saját akaratukból akarnak itt élni.
Ez persze most még nem időszerű, mert látják, hogy mennyire nem jó nálunk(nem hülyék)
De ha egyszer sikerül összeszedni magunkat (reménykedjünk ebben), akkor majd megjelennek.
Arra viszont nagyon komolyan fel kellene készülnünk!
         Nem hiszem, hogy a speciális magyar "konzervativizmusnak" a közeljövőben alternatívája lesz Magyarországon. Ez a konzervativizmus alig hasonlít a nyugati konzervativizmusra,  etatista, nacionalista, reakcionárius és enyhén bumburnyák, de...        Ha a választók többsége egy elviselhetően…..
szerző: Hófehérke   A Momentum Mozgalom nagyszerű és sokakat meglepő győzelmet aratott az olimpia-ellenes mozgósítással. Bár a politikai cinizmus határát súrolja, ahogyan az olimpia-ellenes mozgalom most azt követeli, hogy ne vonják vissza a pályázatot (hisz jó lenne még néhány hónapig ezzel az…..
Benderik írása   Itt a politikai hamburgerkorszak vége? Divat szidni manapság a hamburgert. Így én most nem is szidom, csak egy olyan hasonlatba teszem, ahol ő a klasszikus szemét kaja megtestesítője. Ettől én még persze szeretem, mert szerethető, de azért tudjuk, hogy táplálkozástanilag a dolog…..
Hamar Endre 2017.02.21 15:14:41
@Vödör: O l v a s d e l m é g e g y s z e r, l a s s a n, f i g y e l m e s e n !
Akár sikeres lesz a Momentum Mozgalom kezdeményezése, akár nem, arra mindenesetre jó volt az olimpiai rendezéssel kapcsolatos aláírásgyűjtés, hogy a kormány is ráébredt, tovább nem tolhatja el magától a problémát. A kormányhoz közel álló elemzők és tanácsadók ugyanis rájöttek, ha semmiféle választ…..
Hamar Endre 2017.02.18 14:06:54
@Duplaxiii:
Megértelek, hogy az eddig elmúlt 27 évre visszagondolva eléggé kiábrándultál! Nem vagy egyedül. De nem hiszek a dolgok megváltoztathatatlanságában. Miért gondolod, hogy a "csúti" tervei mindig bejönnek? Valóban úgy volt idáig, hogy az újonnan érkező kis "megélhetési" pártok tovább osztották az ellenzéket, és a Vezér csak a tenyerét dörzsölhette. De miért ne történhetne ez egyszer másképp? Vettem a fáradságot, és alaposan áttanulmányoztam a Momentum oldalán közzétett elképzeléseket, véleményüket a jelenlegi helyzetről, az egész társadalmat megosztó politikai acsarkodásról. Úgy vélem, bőven van bennük potenciál, hogy választható alternatívái legyenek a jelenleg regnáló, és az egész társadalomra rátelepedett politikai "elit"-nek.
Hamar Endre 2017.02.18 15:21:28
@élveteg: Ezzel kívánják Magyarországon az antiszemitizmust erősíteni.
Homeopátia (a görög ὅμοιος, homoiosz = hasonló és πάθος, pathosz = szenvedés, kór szavak összetételéből)
1962. február 17-én a bíróság öt év szabadságvesztésre ítélte Kiss Lászlót, a Ferencváros akkori úszóját, jelenlegi úszókapitányt.Másik két társával együtt csoportosan elkövetett nemi erőszak bűntettében találták bűnösnek. Az elsőfokú ítélet után másodfokon három évet kapott, le is töltötte Nagyfán.…..