Regisztráció Blogot indítok
Adatok
123RF Hungary

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyesült Államok, Pacific Palisades, 2018-01-25 Ben Affleck elesett motorjával a templomba menet. A 45 éves színész, - aki nemrég jött ki az elvonóról - a járdára zuhant, amikor a templom közelében meg akart állni. A közösség tagjai azonnal a segítségére siettek. Szerencsére Affleck-nek nem sérült…..
 "A GLIX 2017 szeptemberi indulása óta eltelt időszakban azon dolgoztunk, hogy széleskörű portfóliót alakíthassunk ki, hogy ügyfeleink valamennyi típusú vizuális tartalmat megtaláljanak egy helyen. Ahogy a fotók, illusztrációk esetében, úgy a videó és audió tartalmaknál is az egyediségre és minőségi…..
Valószínűleg a karácsonyfa mindannyiunk otthonában központi szerepet kap. Miután a díszeket nem feltétlenül cserélgetjük évről-évre és a nappalit sem rendezzük mindig át, ugyanazokkal a díszekkel, stílussal megörökítve unalmassá válhat. Érdemes elgondolkozni, hogy a fotó hogyan tud másképp mutatni,…..
Copyright 123RF.com - David sculpture in Florence, Italy Egész Európában tilos lesz ezentúl engedély nélkül kereskedelmi célra felhasználni Michelangelo Dávid-szobrának képét, döntött az illetékes firenzei bíróság. A múlt héten bejelentett korlátozás célja, hogy gátat szabjon a jegyüzérek…..
Bizony, már október utolsó napja van, és ilyentájt a cégek már gőzerővel készülnek a karácsonyra, ami kereskedelmi szepontból is az év egyik legfontosabb időszaka! Te hogy állsz az előkészületekkel? Hadd segítsünk egy kicsit! Készítettünk egy kis összeállítást, amely olyan ingyenesen letölthető…..
Fotó: 123RF/Hajnal Péter Mióta foglalkozol fotózással? Emlékszel rá, hogy mikor vettél a kezedbe először igazi fényképezőgépet? Erre a napra mindenki emlékszik. Olyan ez, mint az első csók.  Alig vártam, hogy 2004 január második napján  kinyissanak az üzletek szilveszter után, és végre megvehessem…..
Fotó: 123RF/Hajnal Péter Miért és mikor határoztad el, hogy grafikus leszel? Emlékszel-e olyanra, hogy valami, vagy valaki inspirációja hatására választottad ezt az utat? A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (mai Budapesti Metropolitan Egyetem) Média Design szakán 2011-ben kezdtem el…..
  Az 123RF húsvéti Facebook játékában 2016. március 21-től március 28-ig minden nap kisorsolunk egy ajándékot, ehhez mindössze a napi találós kérdés megoldását várjuk egy kép formájában. Feladványaink az ünnepre való tekintettel húsvéti jellegűek lesznek! Választ a poszt komment sávjában…..
 123RF: Mióta foglalkozol fotózással? Emlékszel rá, hogy mikor vetél a kezedbe először igazi fényképezőgépet? Talán 88' lehetett (13 éves lehettem), amikor egy Ofotért szórólapban megláttam egy keletnémet Beirette VSN márkájú fényképezőgépet. Eladtam a sokáig nagy becsben tartott LEGO készletemet…..
 A Karácsony közeledtével az ember egy kicsit adakozóbb kedvű, és ez alól mi sem vagyunk kivételek. Az adakozás örömét megosztva, decemberi akciónk keretein belül kedvezménnyel szeretnénk jótékonyságra ösztönözni ügyfeleinket is.  Adomány és kedvezmény egyszerre Azon…..
Szeretnél rénszarvason ülni? Vagy jegesmedvét simogatni? Esetleg hallgatni, ahogy a Mikulás mesél? Némi csalással ezt oldottuk meg pillanatok alatt a múlt hétvégén, az Intersport Télindító Síünnep rendezvényén. A greenbox technika lényege az, hogy egy zöld háttér előtt…..
  123RF: Mióta foglalkozol fotózással? Emlékszel rá, hogy mikor vettél a kezedbe először igazi fényképezőgépet? Fényképezéssel kb. 10 éves korom óta vagyok szoros kapcsolatban. Akkor még édesapám különféle orosz gyártmányú fényképezőgépeivel – amilyen pl. a Szmena…..
Tartalom felhasználó ügyfélként milyen elvárásokat támaszthatunk egy fotóügynökség felé? Azzal többnyire tisztában vagyunk, hogy fogyasztóvédelmi szempontból, illetve és emberileg mit várhatunk el egy hentessel, pékkel, zöldségessel, töltőállomással, vagy bármilyn más…..
Blogolni jó, blogolni kell!   A blog lehet személyes, tematikus, elmélkedő, haverkodó, regény, hír, közös, politikai, vállalti, üzleti és még milliónyi más. Ami a közös bennük, hogy az olvasók, látogatók érdeklődésének felkeltésére hivatottak és hogy a számukra…..
Az 123RF fotóügynökség jóvoltából négy magyar fotós utazhatott el a Frame24 fesztiválra, a szerbiai Újvidékre.   A következő képeken megmutatjuk, ahogy a magyar fotósok látták a várost: Dömötör Csaba, Farkas Attila, Fűrjes Viktória és Urbán Ádám képei 24 óra…..
Milyen a sajtófotósként dolgozók és általában a sajtófotó helyzete? A napokban jelent meg a Petapixel.com oldalon egy érdekes összefoglaló arról, hogy merre is tart a sajtófotó. Az összességében 76 oldalas dokumentum részletesen taglalja, hogy milyen a sajtófotósként…..
Miért nem lehet különféle népszerű turisztikai uticélokról készült képet felhasználni reklám vagy promóciós célra? Ügyfeleink gyakorta teszik fel ezt a kérdést! Az alábbiakban ezt a problémát járjuk körbe. Kezdjük Ádám-Évánál: a világban számos szabályozás és…..
Előfordulhat, hogy elegendő a kamerát csak egy kicsit elmozdítanunk ahhoz, hogy egy korrekt képből kiváló képet csináljunk. Ez az, amiről a kompozíció szól!  Egy attraktív kép kompozíciója legyen egyszerű és megragadó, hiszen az egyetlen célunk az, hogy a témát a lehető…..
Andrey Pavlov remek fotósorozatában ezeket az apró rovarokat olyan jelenetekben mutatja meg, ahol a csapatmunka és a hősiesség kerül előtérbe. Az orosz szerző portfóliója megtekinthetők az 123RF oldalon ide kattintva.  © Copyright 123RF.com/Andrey Pavlov   © Copyright…..
Partnerünk, a Go print üzletlánc online felületén most pólót is rendelhetsz, ha az 123RF oldalon megtetszik egy fotó vagy grafika. Az alábbiakban leírjuk, hogyan teheted meg ez közvetlenül. Ha pólót rendelnél  1, Kattints az alábbi linkre, majd válaszd ki a megfelelő pólót…..
Ha az utcán véletlenszerűen leszólítunk idegeneket azzal a kérdéssel, hogy rendelkezik-e fényképezőgépes okostelefonnal, nagy valószínűséggel igen lesz a válasz. A tükörreflexes és kompakt fényképezőgép fanatikusok mellett a mobil fotózás népszerűsége is ugrásszerűen…..
Tudtad, hogy a microstockerek (vagyis azok a fotósok és grafikusok, akik online ügynökségeken keresztül árulják fotóikat) a profit maximalizálása érdekében akár 4-5 ügynökségnek is elküldik képeiket? Mivel minden ügynökség máshogy árazza be a fotókat, ezért nem mindegy,…..