Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nomi995

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság nehéz követni a folyton változó haj- és frizuratrendeket. Pár éve indult az ombréval, majd (hogy még maradjunk a drasztikus frizkóknál) például a Szörnyella de Frász hajfestés vagy a Főnix-frizura. Aztán ezek az extrém festések mellett megjelentek a természetesebb…..
Sziasztok!A mai poszt szóljon a kedvenc magyar videósaimról és egy-egy szuper sminkvideójukról.Hi Everyone!This post is about my favourite hungarian vloggers and their makeup videos. The videos are in hungarian, but you can get the point even just watching :)Kezdjük először Viszkok…..
Sziasztok! Hoztam nektek pár tippet a körmötöket illetően idén őszre-télre a legújabb trendek szerint :)Hi Everyone! There is some nail ideas according to the latest trends :)FORMA / SHAPE: Lekerekített körmök / rounded nailsHOSSZ / LENGHT: A köröm épphogy túllóg ujjunk végén /…..
Sziasztok!Ma megmutatom, hogy hogyan tudsz otthon saját magadnak matt körmöket készíteni a kedvenc körömlakkodból.Hi Everyone!Today I'm gonna show you how to make matt nails at home with your favourite nailpolish. Én a BrillBird BRUSH&GO gél-lakkját választottam ebben a szuper,…..
Sziasztok!Ma megmutatom hogy hogyan készítem el a kedvenc hétköznapi natúr sminkemet.Hi Guys!Today I'm gonna show you how to make my favourite nude makeup for the weekdays.ami valahogy így fest/ that looks like this: Első lépésként az Alverde multikorrektor zöld résszel a pirosságot,…..
Sajnos az emberek nagy többsége magában hordozza a herpeszvírust, és tudja milyen érzés amikor először csak piros és viszket, majd sok kis fájdalmas fehér hólyag keletkezik, aztán bedagad a száj és még sorolhatnám...na igen... a kis rohadék. A jó hír, hogy a herpeszt az első…..
Sziasztok!Ma két őszi outfitet hoztam nektek. Az alapjuk egy piros pamutnadrág és egy fekete magassarkú bokacsizma.Idén hódítanak a kockás dolgok, minél nagyobb a kocka, annál jobb, és miután felvetted a sálad/garbód/pulóvered nem fontos egyből kihúznod a hajad, így is menő ;)Hi…..
beauty-sos Átköltözés!!! 2015.10.30 12:36:42
Sziasztok!Mivel még nagyon a blogolásom elején járok, teljesen nem döntöttem el, hogy mi is legyen a blogom témája, melyik oldalon írjak és mi legyen az oldal neve. Igaz, írni elkezdtem a gondolkodás megöli a tettet alapon :)Szóval harmadik, immár utolsó nekifutásra de…..
Sziasztok!Ma egy halloweeni körömötletet fogok mutatni nektek lépésről-lépésre. Én géllakkal csináltam, de lehet simával is, sőt a színén is tudtok változtatni. Fekete-fehérben vagy fekete-narancssárgában is jól nézhet ki :)Na szóval beszéljenek a képek helyettem.Hi…..
Idén ősszel én is kiválasztásra kerültem a dm ajándékdoboz sorsolásán és mit is mondjak, teljesen elégedett vagyok vele, nagyon passzol az őszi időjáráshoz. Na kezdjük is, első termék a Balea ,,Red Love" tusfürdő  kókusz és barack illattal (499 Ft) Amíg meg nem fogtam, azt…..
Most egy kis kitérőképpen megmutatom milyen sminktermékeket vettem a 2015-ös Glamour napokon.Tudom, sokan nem szeretitek, mert sokat kell sorban állni meg néha szó szerint meg kell küzdeni az árukért :D de ha ügyes vagy kifoghatsz jó árakat és azért valljuk be igen jól tud esni…..
Sziasztok! Azt olvastam, hogy egy nő élete során átlagosan 17-szer bánja meg, hogy beült a fodrász székbe. Ennek nagy részét a túl rövidre vagy más fazonúra nyírt haj teszi ki (ott van még persze az elrontott szín is, arról az előző bejegyzésemben már írtam, itt olvashatod: ).…..
Sziasztok!A mondás úgy tartja: minden rosszban van valami jó...hát igen nekem pont nem ez jutott eszembe amikor a múltkor megláttam újdonsült frizurámat a tükörben.Rólam azt kell tudni, hogy éppen lenövesztem a 2-3 éve sötét vörösre festett hajam (többször vissza lett festve…..
Sajnos az emberek nagy többsége magában hordozza a herpeszvírust, és tudja milyen érzés amikor először csak piros és viszket, majd sok kis fájdalmas fehér hólyag keletkezik, aztán bedagad a száj és még sorolhatnám...na igen... a kis rohadék.A jó hír, hogy a herpeszt az első…..