Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L.Vivien.

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavasszal közös szemináriumot hirdetett a Bécsi Egyetem és az ELTE Média és Kommunikáció Tanszék a szólásszabadságról és annak korlátozásáról.  A budapesti előadássorozat januárban volt, áprilisban pedig mi látogathattunk ki Bécsbe egy két napos, maratoni programra. Hammer Ferenc koordinálta a…..
És itt van, egy scifiben élünk már itt Újbudán is, már ami a metrót illeti. Szombattól ugyanis az M2 és az M4-es metrók ajtónyitása megváltozott, írja az ujbuda.hu. Eddig automatikusan nyíltak, mára azonban az érintős gombot kell megnyomni, hogy ne vigyen tovább a szerelvény.…..
Négy kategóriában rajtolt az Álomút rajzpályázat gyerekeknek. A várt rajzok témája a közlekedés, az utak, útépítés, az út és a környezet kapcsolata és az útinform, melyeket a Magyar Közúthoz kell eljuttatni, írja az Ujbuda.hu. Nyerteseket öt kategóriából választanak:…..
A korábban már Őrmezőn és Kelenföldön is sikeresen végigvitt projektet folytatta az önkormányzat. A lényege, hogy a lakosok szabadon termelhetnek a kertben növényeket, ehhez az Önkormányzattól vetőmagot és palántákat is kaptak. A kertek használatára előzetesen kellett…..
Eleven-Újbuda Mol Bubizásra fel! 2015.09.29 08:53:01
A BKK bővítette a Mol Bubi közösségi kerékpárkölcsönzőjét: idén tavasszal összesen 22 új dokkoló állomással gazdagodott Budapest. 50 új bringával lehet száguldani az utakon, amiket a város számos pontján lehet használni. Kerületünkben: a Kosztolányi Dezső téren, az…..