Regisztráció Blogot indítok
Adatok
herrmann

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gumipróba: Michelin Pilot Super Sport A múlt héten leugrottam Dubajba dolgozni egy kicsit. Nyögtem és sóhajtoztam, csatakosra izzadtam magam meneteken át. Rengeteg gumit elhasználtunk. A síkosítós rész nem volt nagy kaland. A vendéglátóim rendkívül nagylelkűek voltak. Porschékkal,…..
Subba Környezettudatos 2010.10.20 12:15:00
Valaki számolja már ki ennek az egyedülélő, dzsip és sok neylonfelhasználó arcnak az ökológiai lábnyomát.   ..
Subba Papucsszörf 2010.10.21 08:00:00
Próbáld ki a Thököly úton! ..
herrmann 2010.10.21 20:38:22
Subba Lesnivaló: Lányok deszkán 2010.10.21 11:56:00
Igen, ez csak úgy, minden értelem nélkül. Csak akkor jegyezd meg, hogy ez egy szar ha mindenképpen akarod, hogy tudjuk rólad, hogy nyomi vagy...
herrmann 2010.10.21 20:34:56
Pilu Kommandósok VS kismamák 2010.10.06 08:10:00
 Súlyos kor-, és kórkép ez. Gyalázat. Olvasat #1: Kommandósok mennek egy - ránézésre - negyvenkilós nőért. Nem lőtt, nem rabolt, nem robbantott, és még csak meg sem zsarolt senkit, missziójának tekinti az otthonszülést. A jelek szerint társadalmunk, államunk torkán…..
herrmann 2010.10.06 11:42:42
A Cattani Architects olyan megoldást keresett, melynek segítségével olyan diáklakásokat lehet nagy tömegben és olcsón felhúzni, melyek lakói mégsem érzik magukat betonodúba zárva. Sikerült: acélodúkat készítettek. A Cité A Docks Student Housing elnevezéső épületegyüttes…..
 Amikor vezetünk, rajtunk kívül két állatfaj van az úton. Aki nálunk komótosabban halad. Ő a lassú tetű. És aki gyorsabban cikázik: Ő a száguldozó vadbarom. Van egy rossz hírem. Mások szemében mi is eme kettőből kerülünk ki. Ebben a furcsa reinkarnálódó játékban, te…..
A sebesség oltára Gój robogós 2010.09.30 10:21:00
Érdekes új fajt lőttem itt a szerkesztőségünk előtt a motoros faunából. Szenzációs hír a biológusok számára, hogy a gój motoros után megjelent a faj különleges, összeérő bokájú mutációja, a gój robogós. A kisköbcentis turbómagyarok részére nagyszerű lehetőség, hogy…..
A Kétfarkú Kutya Párt főpolgármester-jelöltje elsőként gyűjtötte össze a jelöltállításhoz szükséges közel 30 ezer ajánlószelvényt - olvasható a szervezet közleményében. Bár a választási bizottság honlapja alapján még egyetlen indulni szándékozó sem nyújtotta be a…..
Amikor a bevezetőposztban azt írtam, hogy elkezdem tesztelni a munkavégzésre alkalmas budapesti helyeket, azt nem üres fenyegetésnek szántam. Persze nem minden feladatot lehet a munkahelytől távol végezni, és én sem tudok minden nap a városban bóklászva dolgozni, nekem is gyakran be…..
Iszonyatosan hosszú nyűglődés után döntött arról a Starbucks, hogy belép a magyar piacra. Ezzel gyakorlatilag az összes jelentősebb konkurenciát beengedte maga elé, majd kiválasztotta Budapest legbénább helyszínét, a kissé már lelakott, kellemesnek egyáltalán nem mondható…..
Subba Miből lesz a cserebogár 2010.06.09 13:46:00
Meg a nagy magyar slágerek: a Bikini A sötétebbik oldal című, 1991-ben megjelent albumán található Részegen ki visz majd haza című förmedvény konkrétan egy az egyben megegyezik az 1989-ben megjelent Super Mario Land zenéjével. A nótát egyébként D. Nagy Lala annó…..
Subba Vasárnapina: Kemping 2010.05.30 11:45:00
PartiHandjobCsicsiKempingCicisChat..
herrmann 2010.05.30 22:12:21
anonim [szexfüggők] Ready to fly? 2010.05.17 08:50:00
Egyszer helyettes sofőr voltam Ferihegyen egy kisebb utazási iroda megbízásából. Amint várom a vendéget, kénytelen vagyok elnézni, ahogy a Zóna Taxit reklámozó ledér szuka rövidszoknyában fel-alá riszálja magát előttem. Nagyon izgatóan mozgatta a seggét. 40 percet késett a…..
de Sade márki Péntek este 2010.04.28 13:10:00
A bárpultnál szemlátomást leharcolt, elvált, faszéhes nők ülnek, a bouncer beenged ingyen, régi haver. Először nem megyek oda egyikhez sem, csak legelészem a látványt. Leképzelem róluk a push-upjaikat, a feszes minijeiket, a sminkjüket. Aztán, bár ilyenkor semmi sem bizonyos, az…..
herrmann 2010.04.29 01:00:01
Már tudjuk, hogy Kőbánya önkormányzata fizetések terén igen nagylelkű, ha kerület tulajdonában álló cégvezetőkről van szó. Repkednek a sokszázezres, milliós összegek, teljes költségtérítések, egyéb juttatások. Teszi ezt úgy, hogy semmi látszata, eredménye nincsen.…..
Úgy tűnik egész komolyan specializálódott egy angol csalócsapat a magyar elektronikaitermékfogyasztókra. Múltkori iMaces történetünkhöz kísértetiesen hasonlító csalás lett az Expresszen olcsónak tűnő iPhone-ból, amit most egy Phone Stock Inc. hirdetett, kábé így: Pár…..
Skizotéria Hétköznapi tanácsok 2010.01.25 08:00:00
 Amri51 kommentjén elgondolkodva úgy éreztem, talán hasznos lenne pár gondolattal segíteni a hasonló cipőben járók tisztánlátását.Legfontosabb kérdés az orvos és a gyógyszerezés. Attilát 4 éve kéthavonta egyszer látja az orvos, akkor is maximum öt percre, amíg a…..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
Belsőség Hozzám beszélsz? 2010.01.18 07:21:00
Megnézik, megmosolyogják és ujjal mutogatnak rá. Nem értik, mi a jó benne, hiszen csak a hangja nagy, különben kicsi, bár öreg és aranyos. Aztán zöldre vált a lámpa, a kis szemétláda pedig feltépi az aszfaltot. A következő zöldnél aztán felemelt hüvelykujjal mutatják: okés…..
A lavina nem gyerekjáték, ezt mostanában Magyarországon is nagyon jól megtanultuk. De azért valószínűleg a többség nálunk sem értene egyet azzal, ami Ausztriában történt. Sölden mellett egy nemzetközi orvoscsapat disznókkal kezdett kísérleteket kedden. Azt vizsgálták, mennyi…..
Még szeptemberben indult a TV Paprika egyik legjobban beharangozott saját gyártású sorozata, az Olasz meló, amiben ugye Csiszár Jenő barangolja be Olaszországot Alessandro Arenával. Csakhogy ősszel addig halogattuk a kritikaírást, amíg jól vége nem lett a sorozatnak, de hát ilyenkor…..
Hosszú szünet után újra egy olyan sztori kerül terítékre, ami vélhetően igen erős reakciókat fog kiváltani az amúgy is revolver-természetű kommentezőinkből. A szép és szőke lány megcsalja a gazdag autókereskedő pasiját egy zöldszemű mezei melóssal, ám egy drága…..
30 milliárd forintnyi összeget örökölt egy hajléktalan testvérpár, akik egyike szociális otthonban, másikuk viszont a Róka-hegy egyik barlangjában él - írta meg a héten számos lap itthon és külföldön. A különös történet felkeltette az érdeklődésünket, részben…..