Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ducsi

88 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konklétan ez a véleményem, többszölösen.  1. Előszöl is íltam ide valamit amit cseszett elmenteni. Alla kell gondolnom hogy a komputelek utálnak engem. A lobotbeli komputel konklétan csipog minden alakommal egyszel amikol bekapcsolom. A Ctrl billentyű viltuálisan bekapcsolódik, ezt…..
  Dlága plovinciatálsaim. Igazából az a ládöbbenés lett úllá lajtam hogy nem vagyok én velsenyló, sokkal inkább velsenyagál. Meglengetik előttem a műmuszmuszt és mál lohanok is. Na de ebbe a nagy lohanásba a biltokon ha vagyok is, hát nem a kompjutel közelében.  Sohse…..
Dlága plovinciatálsak, ölömmel jelenthetjük ki hogy álad a follóság és teljed mindefelé, átjálva a telmészet minden gyelmekét. Ki a telmészetbe hát a fák és boklok tálsaságában heveljünk bátlan a vízpalton! Jupitelle le a luhákkal és engedjük hogy a nyál lingasson minket,…..
Belúgtam vagy elfáladtam - ejjde  mindegy. Jupitelle, ez - is - megélte. Majd vinnyogok hogy öleg vagyok - egyszel. Lákendlol. Mel mi más :) ..
Dlága biltoktálsaim lámszóltak az imént hogy lila a szám meg az ízlelő szelvem. Hozzátaltozik a sztolihoz hogy vettem még némi bolt a múltkoljában amile a testfolmálódás plojekt miatt nem volt alkalmam lájálni azóta. Nade ma hiltelenjében úgy gondoltam hogy a lobot okozta sokk…..
Plovinciabeli balátaim, ölvend a szívem hogy a picili cselépben vett paplikapalántáim immálon két nap alatt mál sálgulnak. Színesedik, elősödik a biltok! Szó szelint, lemélem igazi elős chillipaplikák telemtődnek majd. Nyál van végle és sálgul minden. Lassan mál a…..
Hát dlága plovinicabeliek, végle megélkezett a nyál és most mál szelintem így is malad. Velejtékezik a biltokon az összes szőlös lágcsáló, meg a nem annyila de azélt szőlös embelszabású telemtmények is. A lefolmok eledményeképpen telmetem mál nem oly telebélyes, ellenben…..
Dlága balátaim, mindenki bátlan nyugodjon meg, nem laboltak el a malslakók vagy semmi ilyesmi. Egész egyszelűen nem taltózkodom a leziendcián és így lendesen nehéz ílni ugye. Előszöl is, beköszöntött a nyál, egész tűlhető lett az időjálás. Ölülnek a fák, a boklok, a…..
Láült a plovinciála a hidegflont. Hogy a szamál lúgja meg most meg mál hidegebb van lassan mint az Antalktiszon. A jó öleg szigetolszág ott fent is megiligyelheti ezt a hidegjálást! Melegvélű embeltálsaimnak kitaltást, én meg jól betaltok mál, csakazéltis bílni fogom! Kelessük…..
Labszolga legyek ha ezt az időjálást nem a hevenyészésle találták ki. Olyat szundítottam hogy még a nyálam is kicsoldult. Mai gasztlokalandnak ajánlom az ecetes ubolkasalátát, sok-sok fokhagymával, pirospaplikával megszólva. Egyszelűen nagyszelű flissítő glasztlolemek!..
Hát dlága plovinciabeliek, elélkezett amile váltunk, megjött a zápol meg a zivatal és olyan csinnadlattával söpölt végig a plovincián hogy csak na! Jönnek a hílek mindenfelől hogy villámlás meg jégeső, szallá áztam én is mile hazaéltem. Mindenféle szupelcellák alakultak ki…..
Felmelülhet a kéldés vajon mit is kelesek én itt a mai világban. Leinkalnálódtam dlága balátaim, nincsen más magyalázat. Én, a nagy lómai bilodalom egyik vezélegyéniségének, Ponciusz Pilátesznek dlága neje egy idegen testben kellett feléblednem. Most mál hogy tisztáztuk a…..
Hőségliadót hildettem ki a biltokon. A beígélt zápol és zivatal egy lohadt átvelés volt, esett de nem csinált semmit. Fogom a holdozható ventillátolt és megyek az udvalba, a beltéli helységek losszabbak mint egy szauna. Ölvend a szívem mindazonáltal hogy a plovincia egész…..
Dlága Balátaim! Ismét egy ún nap villadt lánk. Vihalvadász dlága embelek jelentették hogy jön a zápol meg a zivatal, mindenki kelessen menedéket! Mál mondani is akaltam tegnap hogy tele van bogállal az udval. Bukólepülésben kelingenek a kis szemtelenek és félő hogy becsapódnak…..
Megszületett az elhatálozás bennem hogy megosszam gondolataim a plovincia lakóival. Mai szöveges üzenetem balátaimnak akik paltiznak: Izzadok mint egy lómai kulva. Ebben a melegben labszolga legyen aki lohan bálhova is. Egész héten palti volt a plovinciában, öleg vagyok én mál…..
Rock az élet! (beteg) szabadság 2013.06.05 18:00:00
Hát akkor most szeretném idézni az Isten nem ver Bobbal című film egyik mondatát: Menjen szabadságra a gondoktól! (ezt javasolja a pszichiáter amikor elmegy szabadságra de a függő Bob megkeresi és utánamegy hiszen neki folyamatos gondjai vannak és kell a segítség. nagyon régi film…..
Rock az élet! Eső 2013.05.30 18:02:00
Jelenleg zivatar van a következő településeken:Albertirsa, Balatonfűzfő, Battonya, Borsodnádasd, Budapest, Cegléd, Dunaharaszti, Dunavarsány, Edelény, Emőd, Ercsi, Felsőzsolca, Fertőd, Fertőszentmiklós és további 65 település » Asszem esik. ..
Rock az élet! A ki nem mondott 2013.05.28 18:00:00
Van egy ilyen mondás : Semmi sem kíván több tapintatot, mint az igazság; Elmondásához ugyanannyi hozzáértés kell, mint az elhallgatásához. Hát, általános tapasztalatom az hogy mindkét fronton vannak bajok, az emberek néha egyszerűen képtelen kezelni a tényeket és mint a fenti…..
Rock az élet! Ottalszom 2013.05.28 08:00:00
Hát, ez egy egészen klasszikus aranyos sztori arra hogy mik is vannak. Reggel elmentem dolgozni és szokás szerint rohanásban, nem annyira jól alvós éjjel után kikúsztam a lakásból. Sikerült olyan technikákat kifejleszteni hogy ne zavarjuk egymást lakótársakkal így simán hang…..
Rock az élet! Hétfő 2013.05.27 18:00:00
Azt hiszem egy kicsit kezd sok lenni ez a kettő meló egyben. Merthogy ugye én már az új helyemen de még ugyanúgy csinálom a régieket is, ráadásul beépültem elég rendesen. Azért mindenki hozzám rohangál mindennel, ugyanúgy ahogy régen de egyenlőre még bírom. Új kollega…..
Rock az élet! Javíthatatlan 2013.05.27 08:00:00
Azért tényleg igaz hogy sok dologban javíthatatlan vagyok. Először is gondolhattam volna hogy ez az esti 6 órás poszt kirakás úgymond nem lesz elég. Mert ha este 6 után írok és netalántán még napközben is lenne időm ami néha szokott - akkor minden egyszerre kerül a netre. Nade…..
Rock az élet! Utazás 2013.05.26 18:00:00
Lejöttem szülőket látogatni, nemes egyszerűséggel csak felkaptam az utazótáskát amiből ki sem pakoltam nagyon a múlt hétvége után :D Hálistennek az idő ugyan lehetne jobb de inkább szeszélyes, csak sikerült eltölteni némi időt a szabadban, tegnap is ma is döglök a napon!…..
Rock az élet! Tünci 2013.05.23 18:00:00
Fontos a ruci úgyhogy elhatároztam hogy tünci leszek. Persze előbb le kellene fogyni mert nem vagyok hajlandó pénzt kiadni ruhákra hiszen így is kifolyik a szekrényből annyi van, de még az is lehet hogy fogok. Szép lassan fogyok, hiszen azért odafigyelgetek én erre, de ez sajnos elég…..
Rock az élet! Megvilágosodás 2013.05.22 18:00:00
Édes Istenem hogy én miért is nem gondoltam erre eddig. Hát kitalálok valamit és akkor ahhoz tartom magam: minden posztomat időzítem ugye és egy db időpontra, szóval amikor írok az mindig ugyanakkor fog megjelenni - így nem kell állandóan nézegetni mindenkinek hogy írtam-e avagy sem…..
Rock az élet! Re-rock! 2013.05.22 15:19:07
Ugye senki nem gondolta hogy csak azért mert egy teleregény lett az életem, abbahagyom a blogolást. Nem hagyom :) Itt az új, akkor másoknak másképp. Megígértem hogy lesz egy pár olyan posztom amit a másikon ezoterikusnak írtam és átfordítom rock-osba. Itt már elgondolkodtam hogy…..