Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ivett0502

75 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Avon Senses tusfürdő:  alapjában vége nagyon nem szeretem az avonos tusfürdőket, mert nagyon sok kell belőle, illata is csak a flakonba van és nem is habzik sajnos. Így volt ez ezzel is, de elhasználtam. Még jó hogy ajándékba kaptam mert szerintem nem ér egy forintot sem. Avon True Ageless éjszakai…..
Ivett világa Lucky Box 1. 2020.07.23 10:08:13
Régebben nagyon nagy Pixibox rajongó voltam. Ez egy meglepetés doboz nőknek kozmetikumokkal. De sajnos szerintem már elég drága lett, így jó ideje nem rendeltem. Aztán egyik nap feldobta a Facebook nekem hogy van egy új dobozuk, a Lucky Box. Gondoltam lássuk, és ha király akkor minden hónapban…..
Ivett világa Elfogytak 2020.május 2020.05.17 09:47:37
Hát újra itt. Sok idő eltelt mióta nem írtam de most újra indíttatást éreztem rá hogy megtegyem. A videózást elengedem, nem megy az nekem. Írni jobban szeretek. :) Na de jöjjenek a májusi elfogytak termékek. Lioele Triple The Solution fehérítő és ránctalanító BB krém SPF 30 :  Ebből csak egy…..
Gondolom senkinek nem kell bemutatnom az Oriflame-t. A svéd kozmetikumokat és most már táplálék kiegészítőket is forgalmazó cégtől tanácsadókon keresztül, 3 hetente megjelenő katalógusokból vásárolhatunk. Aki szívesen kipróbálná a termékeiket, vagy csak lapozgatná a katalógust, az látogasson el…..
Érkezzen a koreai szerzeményes videóm folytatása. Fogadjátok szeretettel. :)..
Sziasztok. Ebben a videóban ismét koreai kencéket mutatok meg. Fogadjátok szeretettel. :) Ivett..
Sziasztok csajok! Ebben a videóban jövök nektek a koreai szerzemények második részével. Fogadjátok szeretettel. :) Ivett..
Nagyon furcsa...mikor azt mondják éljél meg a gyerekeddel minden pillanatot mert nagyon gyorsan elszáll... na ez igaz. Olyan mintha tegnap született volna, erre itt vagyunk hogy bölcsi. Mikor terhes voltam Nonóval, már akkor tudtam hogy 2 éves kora körül vissza szeretnék menni dolgozni. Nem azért…..
Ivett világa Babatermékek 2017.10.24 11:02:43
Ide kattintva megnézhetitek miket vásároltam vagy kaptunk Norinámnak. Ivett..
Ide kattintva megnézhetitek a szeptemberi szerzeményeimet. Fogadjátok szeretettel. :) Ivett..
Hát igen...kicsit megcsúsztam. De nézzétek el nekem és fogadjátok sok szeretettel az augusztusi szerzeményeimet. Igyekszem lehozni a lemaradásomat. :) Ide kattintva már nézheted is a videót. :) Ivett..
Sziasztok! Úgy gondoltam elkezdek egy koreai vonalat, mert annyi cuccot rendelek hogy ezt külön fogom most már bemutatni nektek, fogadjátok sok szeretettel. Ide kattintva megnézhetitek a videómat ezzel kapcsolatban. Ivett..
Sziasztok csajok! Ebben a videóban megmutatom nektek a mostanában összegyűlt anti kedvencemet. Jobban is sikerült mint az első videóm. :) Ivett..
Bevallom nektek hősiesen hogy bizony tavaly augusztusban és nem idén találkoztam Dr. Házi Edinával, a Dr. Hazi kozmetikumok megalkotójával. Meg volt az okom rá hogy idáig nem írtam róla. Amikor felfedeztem a márkát az volt az első gondolatom, hogy na végre! , meg hogy remélem bejön és akkor soha…..
Posta kocsi hozta ezt a gyönyörű kis csomagot, de nem is akár hogyan.  Pistit akkor műtötték lágyéksérvvel és anyukám volt otthon Norinával. Mondtam neki hogy fog jönni ma csomag, vegye át. Mikor hazaestem a kórházból, sírva fogadott hogy ő most valamit rosszul csinált??? . Megijedtem. Mondom…..
Gondoltam kipróbálom ezt a videózást és felvettem nektek ezt a kis szösszenetet. Szerintem baromira flegmának nézek ki, de higgyétek el nem vagyok az. :) Na meg mivel kövér is vagyok igazi pocok fejem van. :) Ettől függetlenül remélem tetszeni fog, mert van még bőven ötletem. Ivett..
Ivett világa Az új házunk 2017.07.11 22:36:34
Úgy gondolom, épp itt az ideje hogy írjak nektek, hiszen már 1 hónapja hogy beköltöztünk az új házunkba. A költözésről annyit hogy nagyon elfáradtunk! Nagyon nem bánom, hogy már túl vagyunk rajta és nagyon köszönöm a családomnak és a barátainknak hogy ennyit segítettek! Nélkülük nem ment…..
Bizony nem hittem volna hogy ilyen gyorsan elmegy, de nyakunkon a költözés. Őszintén, egy nagy nyűg az egész nem? Na akkor képzeljétek ezt el egy kisgyerekkel.... na az nem nyűg, hanem káosz.     Ha látnátok a lakást, jelenleg hogy néz ki, sírva fakadnátok. Úgy gondolom, hogy itt bizony már…..
Hétfőn érkezett postán a Catrice-tól az új körömlakkjuk tesztelésre. Izgatott lettem tőle, mert nagyon dög ez a szín (05 It's all about that red) , így amikor Norina elaludt délben, gyorsan nekiültem lakkozni. Bevallom, hogy mióta gyerekem van, azóta nagyon ritkán van  lakkozva a körmöm. Előtte…..
Ivett világa Borza Manufaktúra 2017.05.10 13:13:10
Bevallom nektek őszintén, hogy a Borza Manufaktúrától még tavaly kaptam ezt a kis csomagot, csak még nem jutottam el odáig hogy írjak nektek róla. Amit röviden tudni érdemes a márkáról hogy magyar, kézzel készült és natúr. Útközben a weboldaluk (itt)  is változott, sokkal szebb és áttekinthetőbb…..
Ivett világa Elfoglaltságom oka 2017.04.20 14:35:30
Először is ismét elnézést kell kérnem az olvasóimtól, mert bizony elég régen írtam bejegyzést utoljára. De higgyétek el, meg van ennek is az oka, amit most röviden el is mesélek. Sikerült családi házat vásárolnunk! :) Aki vett már lakást, házat stb. az tudja mikkel jár együtt és milyen…..
Ivett világa Az én "nagy" csibém 2017.02.20 14:07:47
Hihetetlen de igaz, Norina decemberben elmúlt 1 éves. Tényleg úgy szalad az idő és olyan mintha tegnap született volna. Tipikus az az anya vagyok, akinek könnyebb volt a gyerekével amikor még baba volt. Nem győzöm hangsúlyozni hogy az első 6 hetet leszámítva, nekem semmi problémám nem volt a…..
Jöjjön a következő (de nem az utolsó) elfogytak bejegyzés. Ez esetben testre való termékeket mutatok nektek, amik között van ami bejött de van ami nagyon nem. Aromax Mellápoló olaj: erről a termékről már írtam (itt), szerettem, sokat segített a csíkjaimon. Bár nem vettem újra, mert mást is…..
Ivett világa Hello 2017! 2017.01.09 22:16:53
Elment megint egy év. Ilyenkor mindig úgy érzem, mintha csak egy nap lett volna, olyan gyors volt. :) Hogy mi történt velem az elmúlt évben? Húúú, hát lássuk csak. A január kemény volt, Norina csak pár hetes volt.  Márciusban már kis tömör gyönyör volt, és az éjszakákat is simán átaludta. Tavasszal…..
Azt hiszem nekem két csoportba sorolhatóak a kívánságaim. Az egyik a tárgyi a másik a "megfoghatatlan" ajándék. Akinek van gyereke valószínűleg érteni fogja hogy miért ezeket a dolgokat szeretném. :) Jöjjenek a nem tárgyi kívánságaim: 1. Legalább egy teljes éjszaka, amit átalszik a gyerekem és…..