Regisztráció Blogot indítok
Adatok
H.Renata

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A főutcán sétáltam tegnap délután, Körülvett a régi házak fáradt sora. A vakolat, mint öregember ráncai Emlékeztetett az idő múlására. Egyszer csak zenét hallottam az egyik ablakból, Olyan volt, mint ezer madár füttyének együtthatója. Különböző dallamok…..
Nevetsz.Én sétálok,merengek.Ködös testemben lelsz helyedre.Szélforgó szerű napok,Forgószél hatása.A megszokás.Nevetsz.Egy szörp vagyok amiből ekkor tűntek el az ízek.Nevettél.Nevettél.A lapjaidra akár egy firkát úgy festettél fel.Dobáltál jobbra­…..
március volt,de megmutattaa foga fehérjét.abban az évbennem hittünk a télnek,tudtuk, hogy a nehezecsak most jön, tartogat még valamit,eddig mindenét zsákban hozta,de homlokán már hó borítottaa gyűrt hegységek tetejét.azt mondták,ne hagyjuk el a gépjárműnket.ebben te is…..
Találtam egy gesztenyét.Kár, hogy mindegyik mérgező,de várjunk, van szelíd is.Honnan tudom, hogy ez melyik?Minden gesztenye ugyanolyan.De ha nem mindegyik mérgező,hogy lehet ugyanolyan?Kívülről azok. Mindegyik barna,de ugyanaz a szín? Valamelyik sötétebb,másik világosabb.Mindegyik…..
Sziklákon táncoló ártatlan hullámokNapsütésben fekvő testEz vagyok.Sziklákon táncoló test vagyokHullámok fekszenek a napsütésbenEz ártatlan.Ez napsütésben fekvő ártatlanságHullámon szikla vagyokTest táncol.Napsütésben vagyok ezÁrtatlan fekvés, ő…..