Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Del Tomino

7 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus balszélsője, Alex Sandro nemrégiben elmondta, miért is írt alá szerződéshosszabbítást az Öreg Hölggyel. A brazil futballista 2023-ig hosszabbította meg szerződését a klubbal, és úgy tűnik, hogy a klub elnöke nagyon fontos szerepet játszott ennek a tető alá hozásában. „Amikor egy játékos…..
Szombaton megrendezésre kerül a Derby della Mole, vagy más néven a torinói derbi. A Granata manapság nem tartozik azon csapatok közé, amelyek fel tudnák venni a Bianconerivel a versenyt, mégis az egyik legnagyobb riválisként tartják számon. Már adott a rivalizálás, mivel mindkét gárda ugyanazon…..
Del Tomino 2018.12.15 18:45:07
@Dr. Grant: Ennyi erővel, vegyünk le a netről minden képet és videót a korábbi szezonokról, mert nem visznek előre. :)
Az, hogy megemlítjük, hogy voltak magyarok, akik egy időben a vállukon vitték a Juventust, még nem túlbuzgó magyarságtudat. Engem örömmel tölt el hogy van egy ilyen kötődés, amiről jó tudni, azon kívül én az elmúlt 20 évben, a Juventus Múzeumon kívül kb. két helyen láttam a nevüket megemlítve. Hirzer 35 gólja a mai napig klubrekord, így valamilyen szinten mindaddig aktualitása lesz, amíg meg nem dönti valaki.
Amiről Te beszélsz, az az állandó Puskásozás, meg a "régen minden jobb volt" közhely csúcsrajáratása, aminek valóban semmi értelme és ezáltal néha baromira fárasztó.
Én egy olyan tényt említettem (Juventus szempontból és nem magyar foci szempontból!), amiről nagyon ritkán esik szó.
A csoportgyőzelemről ugyan az utolsó fordulóra maradt a döntés, a Valencia elleni hazai diadallal a Juventus biztosította helyét a Bajnokok Ligája legjobb tizenhat együttese között. A nemzetközi megmérettetések után következő bajnoki mérkőzések rendre az előzetesen vártnál nehezebbnek bizonyulnak,…..
Del Tomino 2018.12.01 19:51:46
@venember83: Én sajnálnám ha elveszne a süllyesztőben. Lehet hogy egy jó pszichológus kellene neki.
Portugália ellen ma századik válogatottmeccsét játszhatja Giorgio Chiellini napra pontosan 14 évvel a debütálása után, és sokak meglepetésére nem csak a meccsek számában vezeti a rangsort az olasz keretben, hanem a lőtt gólok számában is. Giorgio Chiellini a kevés tapasztalt…..
A francia válogatott mestere, Didier Deschamps, aki játékosként ott volt az 1996-os Bajnokok Ligája-győztes csapatban, nem tartja elképzelhetetlennek, hogy Paul Pogba újra a zebramezesek szolgálatába léphet. "Az egész Manchester United gondban van. Pogba változatlanul ugyanaz, a világ legjobb…..
Del Tomino 2018.10.10 10:51:55
@Sztovicska: Nyilván elfogult. Na meg fent kell tartani a Pogba-hájpot, teljesítménytől függetlenül.
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus hamarosan leköszönő ügyvezető igazgatója, Giuseppe Marotta maradhat Olaszországban, s az Internél vállalhat majd munkát a következő szezonban. A Tuttosport értesülései szerint a Suning cégcsoport milánói képviselője, Steven Zhang a napokban találkozott…..
Del Tomino 2018.10.03 19:01:24
@del pipi: Emiatt ne aggódj, csak azokat vesszük vissza, akik szembe köpték a klubot, azokat nem, akik élnek-halnak érte.
A Juventus egy könnyűnek aligha ígérkező mérkőzéssel, a Valencia otthonába látogatva kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligájában, s mivel a csoport első helye a cél a zebramezesek számára, az elvárás nem lehet más, mint a győzelem és a három pont begyűjtése. A Valencia…..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri szerint Cristiano Ronaldóval javultak csapata BL-győzelmi esélyei, azonban lépésről lépésre kell haladni. „Cristiano Ronaldo érkezése növelte az önbizalmunkat.” - mondta az Öreg Hölgy mestere a Valencia elleni meccs előtt. „A világ legjobb játékosa…..
Paul Pogba az átigazolási időszak lezárultát követően arról beszélt, hogy a jövője jelenleg a Manchester Unitednél van annak ellenére, hogy a nyáron a pletykák a Juventusszal és a Barcelonával  is hírbe hozták. A francia középpályás a bianconero együttest 2016-ban…..
Del Tomino 2018.09.07 13:34:30
@pedronegroo: ...és máris megszületne az olasz Real Madrid. Tény hogy Raiola tökéletesen felépítette ezt az embert, de ne a marketing értéke miatt igazoljuk már le.
Del Tomino 2018.09.07 13:50:42
@FeriGjuve: Nagyon jól látod. Nem állítom hogy soha nem fog beérni, de minden idők talán legnagyobb üzletét kötöttük, amikor visszaengedtük a MU-hoz, még viccnek is rossz, hogy visszahozzuk. Márpedig valami tényleg mocoroghat a háttérben, különben valaki már cáfolta volna.
David Trezeguet megjelent az új Juve Store-ban Romában ahol a Sky Sports munkatársának adott interjút az egykori Bianconero közönségkedvenc, aki kitért a nagyszerű szezonkezdetre, a játékosokra, és a Bajnokok Ligájára, valamint az Ultrák fontosságára. „Eddig egy nagyon pozitív…..
A Manchester United mestere, Jose Mourinho szerint a Juventus szándékai egyértelműek, ezt mutatja a torinói vezetőség nyári sztárigazolása is, hiszen minden bizonnyal a BL-cím megszerzése érdekében érkezett Cristiano Ronaldo az Öreg Hölgyhöz. A BL-csoportkörben az olasz…..
Del Tomino 2018.09.03 21:16:01
@GGábr81: Na igen. :)
A címvédő Juventus százszázalékos teljesítménnyel hozta az új szezon első két bajnoki fordulóját, s szombat este az élvonalba több év kihagyás után visszatérő újonc Parma vendégeként kell begyűjtenie az újabb három pontot. Massimiliano Allegri keretének egyetlen…..
Del Tomino 2018.09.01 23:32:21
@Kukszi: Jó hasonlat. Zebinát én sem értettem anno hogy mit keresett nálunk, Cuadrado-t sem értem. Kritikán aluli volt ezúttal is, ez már a sokadik harmatgyenge meccse. Persze lehet védeni, hogy kiosztott egy gólpasszt, de azon kívül azt se tudta hol van. Ennél De Sciglio vagy Rugani is jobb.
Mandzu, Berna és Costa viszont láthatóan nagy formában vannak, ha így folytatják, Dybala alatt bizony ki fog kopni a kispad. Nem éppen látványos a mutatott játék, de láthatóan nem állt össze még a csapat. De legalább addig is behúzzuk a 3 pontokat, ami a legfontosabb.
A Tuttosport értesülései szerint Paul Pogba szeretne kikényszeríteni visszatérését a Juventushoz még most januárban, mivel a játékos továbbra sem ápol túl jó kapcsolatot a Manchester United portugál mesterével. A torinói napilap szerint a francia világbajnok szívesen…..
Del Tomino 2018.09.01 14:30:35
@venember83: Ezt gondoltuk anno Bonucci-ról is...
Remélem ezt a Pogba dolgot a Tuttosporton kívül senki nem gondolja komolyan.
Ha ez összejönne, akkor a következő célpontunk gondolom Vidal lesz majd, miután kidobják a Barcelonából.
Németország kísérletezik: Joachim Löw kihagyta Khedirát és Emre Cant. A két bianconero középpályást nem hívta meg a német szövetségi kapitány a soron következő két barátságos mérkőzésük keretébe. Nem feltétlenül arról van szó, hogy az újjáalakuló német válogatott…..
Az előző kiírás negyeddöntőjében a Juventus a Real Madrid elleni emlékezetes párharccal, hathatós játékvezetői asszisztencia mellett búcsúzott a Bajnokok Ligája küzdelmeitől, s a közelmúltban két vesztes döntőt is megvívó zebramezes csapat most már nem titkoltan az európai labdarúgás trónjára…..
A mai napon ünnepli a születésnapját a Juventus ikonikus alakja és aktuális alelnöke, ezért hadd legyünk annyira érzelgősek, múltba révedők, hogy egy régebbi, de a szerző számára mindenképpen emlékezetes cikket újramelegítünk. Olvassátok legalább akkora szeretettel, mint amekkora öröm volt anno a…..
Del Tomino 2018.08.30 13:21:26
@Alex8610: Én is nagyon szívesen látnám ADP-t újra a klub közelében, viszont az utóbbi években a saját márkáját építi és önmaga "utazóügynöke" lett, jelenleg nehezen tudom elképzelni őt edzőként vagy igazgatóként, de ki tudja mit hoz a jövő...
Mindenesetre egy csemege volt ez a cikk, Nedved cseh létére valóban a klubhűség egyik ikonjává vált a Juventusnál. Pár éve úgy emlékszem megemlítette, hogy mindenképpen haza akar majd térni Csehországba, kíváncsi leszek mit gondol erről most, remélem még hosszú évekig-évtizedekig velünk marad.
A szombati Juventus-Lazio mérkőzésen a Juventushoz visszatérő Leonardo Bonucci a Curva Sud-ban helyet foglaló szurkolók bocsánatáért esedezett, amire a drukkerek tapssal válaszoltak. Bonu alig egy éves kitérő után tért vissza Torinoba, és kétséges volt, hogy a szurkolók hajlandóak lesznek-e…..
A Lazio elleni bajnoki mérkőzésen gyönyörű találattal szerzett vezetést a zebramezeseknek a csapat játékmestere, Miralem Pjanić, aki a fontos gólról, a szezon céljairól és Cristano Ronaldo érkezéséről beszélt. "Nem volt egy egyszerű találat." - idézte fel a Lazio elleni…..
Del Tomino 2018.08.28 16:18:40
@JuventusFanatikus: én is remélem hogy ő marad az elsőszámú lövő és nem fogjuk CR-t erőltetni, csak mert a szurkolók a híres terpeszállást akarják látni. Jó látni ezt az elszántságot és önbizalmat, reméljük Sandro is megtalálja régi önmagát.
A Juventus régi/új játékosa, Leonardo Bonucci ma sajtótájékoztatót adott, amely során természetesen felmerültek a múlt döntéseit firtató kérdések, hiszen a tavaly nyáron kissé váratlanul távozott a Juventustól, majd idén nyáron a visszatérés mellett döntött. „Amikor a távozást választottam, akkor…..
Londoni randevú Déli harangszó 2016.01.06 22:05:05
Londoni randevú Happy Christmas! 2015.12.25 00:00:26
Komolyan olyan érzésem van, mintha már egy éve itt lennénk Londonban, annyira távoli emléknek tűnik a könyvtáras szerencsétlenkedésünk. Pedig mindössze bő két hónap telt el azóta. Habár a legtöbb dolog gyorsan és szerencsésen alakult, azért ez az időszak korántsem volt…..