Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enique

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztosan sokan vannak a hallgatok es az olvasok kozott is, akik mar tapasztaltak egy s mast tul az Atlanti oceanon, de en is szivesen megosztom a szemelyes tapasztaltaimat a vilaggal. Elsokorben talan nehany tipukus amerikai embertipusrol szolnek. Tudni kell, hogy nagyon szines a…..
Július 31-i adásunkban Pecze László volt a vendégünk, akinek szakmáján kívül (biológus) a legfőbb érdeklődési köre a magyar őstörténet. Írt könyvet a székely-magyar rovásírásról, valamint otthon van az ősmagyar mitológiában – erről beszélt nekünk az adásban.…..
Kezdeném egy linkkel:http://www.williamdick.com/Július 17-én ismét abba a nehéz helyzetbe kerültünk, hogy angolul kellett vezetnünk a műsort, de megint bebizonyosodott, hogy korántsem nehéz, sőt, lehet, hogy jobban is megy, mint magyarul?:) William Dick londonban élő skót…..
Amikor a július 10-i adásról éppen kezdtünk lemondani vendég híján, egy órával a műsor előtt kilátogattam a boszorkányfeszitválra, azzal a kósza abszurd ötlettel, hogy így be tudok esetleg szervezni egy last minute vendéget. Magam sem gondoltam volna, hogy sikerrel járok, de…..
Spenót receptek Spenótlepény 2008.02.09 09:00:00
Recept forrása: Gesztenye Gusztika http://konyha.blogter.hu/ Hozzávalók: (4 személyre) 25 dkg spenót 6 tojás 2 dl tej 1 fej vöröshagyma 1 gerezd fokhagyma 20 dkg sajt só, bors Elkészítés: A fagyasztott spenótot olvasszuk ki, majd melegítsük elő a sütőt 180 fokra. A…..
A június 26-i adásunkba a változatosság kedvéért vizsga-és szigorlatözön közepette ültünk be, de ahhoz képest szépen érintettünk sok témát az indiai tánc világából. Vengédem Uttam volt... így 1-1-re egyenlítettünk abban, hogy mi, műsorvezetők hányszor vendégeskedtünk a…..
A mérgezett egér hozzám képest satnya teknősbéka volt csütörtök délután, így 3 óra körül jöttem rá, hogy nem fog nekem menni beérni a stúdióba 4-re, így szegény Uttamra hárult minden: technika, zenei szerkesztés, műsorvezetés és kérdések kiagyalása egyaránt. De…..
Május hónapot a vallásnak tervezzük szentelni. Első vendégünk (máj.8-án) a témában Kerekes Csaba volt a szegedi Bahá'í közösségből. Meglehetősen próbára tesz egy riportert egyetlen órában kifaggatni alanyát egy olyan szerteágazó témából, mint egy vallás bemutatása; de…..
Avagy nem minden konga amit ütni kell...! :)Sziasztok!Folytatva az afrikai témáinkat, ezen a héten a zene legelemibb részéről, a ritmusról volt szó. Megismerkedhettünk a djembével, bár némi késedelem miatt tömören beszélgettünk róla, de annál jobban "ütött", a szó…..
A rádió harmadik fesztiválja utáni héten bekövetkezett sajnálatos technikai szívás nem tántorította el a rádió jómunkásembereit a műsorkészítéstől, így minket sem. (De örömmel jelentjük, hogy azóta a mi egyetlen Gáborunknak sikerült saját szervert építeni, így már…..