Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szili072

0 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Álvaro Morata három lesgólt is szerzett a Barcelona elleni 0-2 alkalmával, ám ezen kívül nem sokat tudott felmutatni az Öreg Hölgy, amelynek a kapuját hősiesen védte Wojciech Szczęsny a katalán rohamokkal szemben. „Tudtuk, hogy nehéz meccs lesz olyan csapattal szemben, amelyik jó futballt játszik,…..
Maurizio Sarri a 2-2-es eredményt követően Európa legjobb formában lévő csapatai közé sorolta az Atalantát, s elmondta, hogyan módosult a Juventus a második félidőre. „Európa egyik legjobb formában lévő csapata ellen léptünk pályára.” - kezdte a magyarázkodást a mester a DAZN munkatársának. „A…..
A Juventus nehezen értelmezhető, nehezen elfogadható teljesítményt nyújtva szenvedett vereséget az Olympique Lyon otthonában, így az európai babérokról álmodozó zebramezesekre nehéznek ígérkező visszavágó vár Torinóban. "Az első félidőt teljesen elhibáztuk, agresszivitás és szervezettség nélkül.…..
Szili072 2020.02.27 13:57:46
@venember83: Pontosan.Azt hitték majdcsak bepattan egy, és sima liba.A gond a visszavágón az,hogy szinte mindig összehozunk egy kapott gólt és onnan nehéz lesz.Bonucci meg amit az első félidőben művelt az iszonyat.Az utolsó negyedórában rájöttek,hogy ez nagy égés és elkezdtek hajtani,de későn. Sajnálom Sarrit,mert a hitvallása a játékról szép lenne,de mondjuk meg őszintén a Juve soha nem erről volt híres.Kőkemény védelem,legalább egy csontozó a középpályán ,elől meg 1-2 penge aki eldönti a meccseket.(És a kezdő fele olasz válogatott)
Úgy néz ki, folytatódik a rendkívül sérülékeny Douglas Costa kálváriája. A Juventus brazil szélsője 2017 óta már közel 40 meccset volt kénytelen kihagyni amiatt, hogy éppen a maródiak listáján szerepelt. A hétvégi, Hellas Verona elleni mérkőzésen izomproblémák miatt ismét le kellett hozni őt a…..
Az olasz sajtóban erősödnek a pletykák, amelyek szerint a Juventus menesztheti Maurizio Sarrit, s helyére visszahívná Massimiliano Allegrit, aki éppen a Chelsea-től érkező mester elődje volt Torinóban. A zebramezes együttes remekül kezdte az új esztendőt, azonban előbb vereséget szenvedett a Napoli…..
Továbbra is szoros a verseny, a Juventus a bajnokság huszonharmadik fordulóját 3 pont előnnyel várja az Inter előtt, míg a szezon egyik meglepetése, a Lazio mindössze négy pont hátránnyal folytatja kiváló szereplését.  A címvédő Juventus most a Hellas Verona otthonába látogat, amely az eddig…..
A Napoli otthonában elszenvedett vereséggel megszakadt a Juventus százszázalékos sorozata az új esztendőben, s a bajnoki címvédő elszalasztotta a lehetőséget, hogy hat pontra növelje előnyét a zsinórban háromszor is 1:1-es döntetlent játszó Interrel szemben. A jelenlegi szezon során a Fiorentina…..
Szili072 2020.02.02 14:11:39
Sűrű a menetrend, de a Juventus százszázalékos teljesítménnyel büszkélkedhet 2020-ban, s a hétközi kupamérkőzést követően most a bajnokságban folytathatja menetelését. A feladat távolról sem egyszerű, hiszen a bajnoki címvédő a Napoli otthonában, a San Paolóban vívja meg soron következő…..
Az Atalanta elleni szombati mérkőzésen elért 1:1-es döntetlennel az Inter lehetőséget nyitott a Juventus előtt, s ennek köszönhetően, egy esetleges győzelemmel, a bajnoki címvédő az AS Roma otthonában szerezhet előnyt a milánóiakkal szemben. A Juventus pontosan ugyanazzal a kerettel várja a…..
A Sassuolo elleni döntetlennel múlt héten a Juventus átengedte a tabella első helyét az Internek, azonban a milánóiak erejéből péntek este csupán gól nélküli döntetlenre futotta az AS Roma ellen, így amennyiben a Juventus ma győzni tud, helyreállhat a világ rendje, s a zebramezesek…..
A Juventus Moszkvába látogatott, tudván, hogy egy esetleges győzelemmel a csapat bebiztosítja helyét a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában, ami a csapat egyik legfőbb őszi célkitűzése volt. "Ez nem tartozott a legjobb teljesítményeink közé." - kezdte jogos önkritikával értékelését Maurizio…..
Szili072 2019.11.08 09:21:21
@gomorra21: Igazad van,jelen pillanatban türelem és bizalom kell.Már többször leírtam, és újra leírom, az utóbbi évek legmélyebb, és talán legjobb minőségű kerete a mostani.
Az Atlético Madrid otthonában játszott 2:2-es döntetlennel a Juventus fontos lépést tett a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza felé, s most a Lokomotiv Moszkva csapatát fogadva kerülhet még közelebb európai álmainak megvalósításához.  Maurizio Sarri mester keretéből sérülés miatt továbbra is…..
Antonio Conte a nyáron visszatérhetett volna a Juventushoz, a mester hajlott is volna erre, ám az Agnelli család megvétózta ezt, állítja a FIFA-tanács tagja, Evelina Christillin. „Tudjuk, hogy Antonio Conte vissza akart térni a Juventushoz, de ezt pontosan meghatározható felek vétózták meg.…..
Maurizio Sarri szerint a Juventus képes úgy 4-3-3-ban, mint 4-3-1-2-ben működni, miután a Brescia ellen az Öreg Hölgy 1-0-ról felállt, és végül 2-1-re nyert. Alfredo Donnarumma találatával kezdődött a meccs, négy perc után ünnepelhettek a hazaiak, azonban egy öngól és Miralem Pjanić találata nyomán…..
A nyári átigazolási szezontegnap lezárult, s így véglegessé vált a Juventus kerete a 2019-20-as szezonra, a múlt heti sorsolás nyomán pedig eldőlt, hogy az európai babérokról álmodozó torinóiak az Atlético Madrid, a Bayer Leverkusen és a Lokomotiv Moszkva együtteseinek testén keresztül próbálhatnak…..
Az olasz sajtó értesülései szerint Paulo Dybala ügynöke tárgyalóasztalhoz ült a Manchester United képviselőivel, így hamarosan létrejöhet a csere a két klub között, melynek révén az argentin helyére a belga válogatott támadó, Romero Lukaku érkezhet Torinóba. A Sky Sport Italia újságírója, Gianluca…..
Kedves Juventino! Szeretnék veled megosztani egy húsbavágó szolgálati közleményt, amely már rövid távon is kihathat a blog jövőjére. Venember kolléga úgy döntött, hogy sok-sok év és számtalan nagyszerűen megírt cikk után, nem érzi már a tüzet a folytatáshoz, és ezek után inkább csak olvasóként…..
Az olasz média egybehangzó állítása szerint a felek között megszületett a megállapodás, így gyakorlatilag tényként kezelhető, hogy a jelenleg csapat nélküli Antonio Conte veszi át az Inter kispadját Luciano Spallettitől. Számos forrás, köztük a Sky Sport Italia, a La…..
Szili072 2019.05.23 09:16:18
@Apuleius: Így igaz.
A SportItalia értesülései szerint a Chelsea aktuális mestere, Maurizio Sarri egyre közelebb kerül ahhoz, hogy a szezon végén átvegye a Juventus irányítását. A Napoli és az Empoli egykori edzője esetében komolyan felmerült a múltban, hogy elhagyja a londoni klubot, azonban az elmúlt időszakban…..
A Juventus hivatalosan is edzőt keres, ezért természetesen ismét szárnyra kaptak a pletykák, amelyek szerint a legesélyesebb Mauricio Pochettino és Simone Inzaghi, azonban Antonio Conte, Pep Guardiola és Didier Deschamps sem zárható ki, bár mindegyikük elég nehezen szerezhető meg. A…..
Szili072 2019.05.18 09:33:04
Egyre valószínűbb, hogy Antoine Griezmann kalandja véget ért az Atlético Madridnál, s a spanyol sajtó értesülései szerint a támadó tájékoztatta jelenlegi munkaadóját távozási szándékáról. A következő állomást az FC Barcelona jelentheti számára, hiszen a katalán klub…..
A Calciomercato értesülései szerint Massimiliano Allegri korszaka véget ért a Juventusnál öt nagyszerű bajnoki szezont követően, miután a klub háromfős vezetősége a távozása mellett tette le a voksát a szerda esti egyeztetésen. A hírek arról szólnak, hogy Andrea Agnelli, Pavel Nedvěd alelnök és…..
Szili072 2019.05.09 16:52:25
A Juventusszal zsinórban három bajnoki címet is gyűjtő Antonio Conte nevét egyre gyakrabban emlegeti az olasz sajtó, s borítékolható, hogy a Chelsea-től elköszönő szakember hamarosan szülőhazájában vállalhat majd újra munkát. A szakember hosszabb interjúban vallott torinói…..
Az Amszterdamban szerzett találatnak köszönhetően, a Juventus szűkös, ám rendkívül értékes előnnyel várhatja az Ajax elleni visszavágót a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A zebramezesek hétvégén erősen felforgatott csapattal, számos kulcsjátékost pihentetve szenvedtek…..