Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HalekAttila

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi is az a TED? Egy széles körben elérhető platform a megosztásra érdemes gondolatok (Ideas Worth Spreading) számára. A rendezvénysorozat eredetileg egy szűkebb közösségi kezdeményezésként indult 1984-ben, sajátos módon egyetlen konferenciahelyszínen ötvözve a technológia (Technology), a…..
Mindenkinek vannak az életében nehezebb időszakok. Az igazi a kérdés, te hogyan reagálsz ezekre. Fontos leszögezni érzelmeinket nem a történések hanem az azokról alkotott képünk határozza meg, hiedelmeink a felmerülő problémákról. ..
Vajon mire gondoltam ezzel a hangzatos címmel? Nos nem másra mint a hiedelmeinkre, amik teljes mértékben meghatároznak minket, amit már ebben a cikkben is említettem.  De mi is az a hiedelem? A hiedelmek olyan meggyőződések amiket tényként kezelsz, pedig vajójában csak a bizonyosság érzését jelentik…..
Sok ember életében eljön az a pont, hogy azt mondja “oké, elég volt ez így nem mehet tovább változtatni akarok”. Viszont a legtöbbeknek ha sikerül is ezután változást elérnie, az csak tiszavirág életű aminek az lesz a vége, hogy még kiábrándultabbak lesznek. Ha azt szeretnénk, hogy ezek igazán…..
Sajnos az iskolákban csak elvárják, hogy sokat tanulj de azt, hogy miképp tedd, nem tanítják meg neked (legalábbis a legtöbb helyen). Egy kevésbé elterjedt módszert fogok bemutatni a holisztikus tanulást. Először is tegyük tisztába a holisztikus szó jelentését. A holizmus kifejezés a görög holos…..
Ez mindenkori probléma de generációnkban különösen igaz, hogy egyesek úgy hoznak magukról ítéletet, hogy másokkal hasonlítják össze magukat. Korábban is viszonyították magukat másokhoz (nézd a Vilinek milyen autója van, bezzeg nekem stb…), de a mai világban a Facebook, Instagram korában nincs könnyű…..