Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harmatOSA

31 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rémálom blog Ébredés 2009.04.10 19:19:00
Kaptunk anyóstól egy jó hírt, kiteszem ide, hogy ne tűnjön el a kommentek tengerében. Ha figyelemmel kísértétek az eseményeket, tudjátok, miről van szó, ha nem, kérlek olvassátok el az előző bejegyzést. Zsuzsának kitartást, sok sikert és boldogságot kívánok! Már csak azt…..
harmatOSA 2009.05.27 22:14:54
@anyós: Nem hiszem hogy foglalkozni kell azzal hogy mit hisznek mások.
Megtetted amit kellett , nem lehet máshogy leállítani a szientológusokat.
Akinek volt dolga velük mind tudja , veszélyesek és nem kell bagatelizálni .
Ha kevesen vannak az is több mint elég.
Egy család tönkere tételéhez elég ha az egyik tagja kapcsolatba kerül velük .
Megmentetted az unokádid és a lányod is belátja pár év múlva ,hálás lehet neked.
Az ő felelőségét miért nem firtatják a hozzászóló hölgyek?
Nem nyomortanyán nőtt fel , mindent megkapott amire egy ember vágyhat a sikeresen induló élethez .
Hogy nem tudott élni a lehetőségekkel az az ő hibája , és már vagy 15 éve nagykorú.
Arról már ne is beszéljünk , neki is vannak gyerekei , vajon ők mit kaptak az édesanyjuktól?
Ezen kéne filozófálgatni , hölgyek urak!
Anyós , igen jól tetted és gratulálok hogy volt erőd hozzá!
Maradj meg , és amig a lányod nem bizonyitja hogy képes gondoskodni és megóvni a gyerekeit , addig neked kell vigyázni rájuk!
harmatOSA 2009.05.27 22:35:34
@Drebin hdgy.: Tudod hova akaszd:)
A szcientológia egyház könyvtárkampányának lényege - a Föld minden könyvtárába eljuttatni egy szettet Hubbard 18 alapvetőnek gondolt könyvéből.  A teljes projekt nemzetközileg 130 millió dollárba került (ennyibe kerültek az egyház listaárán könyvszettek - ezt mind be is…..
Forrás: Weborvos.hu 2008-06-11 11:40   Betiltott étrend-kiegészítők Az országos tisztifőorvos közleménye több étrend-kiegészítő termék forgalmazásának megtiltásáról. Az országos tisztifőorvos közlerményben hívja fel a potenciális…..
Kampány a Sikeres Vállalkozásokért - jól hangzik, ugye? Nehéz ma úgy hírműsort nézni a TV-ben, hogy legalább egyszer szóba ne kerülne "a kis- és középvállalkozások támogatása"...
LEUGRANI A HÍDRÓL MB: Hogyan hagytad ott őket?   JB: Nem engedtek el. Állandóan nemet mondtak. Végül azt mondtam, hogy akkor kérem vissza a pénzem. Volt még pénzem az ottani számlámon. És a belső irányelvük szerint, ha visszakérted, akkor vissza kellett adni.   MB:…..
A nap poénja:   Szcientológia: Az ember története - 2007-es, keményfedeles kiadás                                           Bevezetés a Szcientológia etikába - 2007-es,…..
harmatOSA 2008.10.30 22:20:03
FIGYELEM! A BEJEGYZÉS TARTALMA TÚLHALADOTT, REVÍZIÓ ALATT ÁLL!!!Ha megnézzük, hogy mit mond a Szcientológia weboldalán lévő videó a Szcientológiáról, valóban egyetérhetünk azzal, hogy a 20. századi vallási élet legjelentősebb, leginkább vitatott és valóban a…..
  Elkapták a szcientológusok honlapjának egyik feltörőjétSzerző: Dajkó Pál | 2008-10-18 19:11Guzner bűnösnek vallotta magát, s a börtön mellett pénzbüntetés is vár rá.   Egy pénteki meghallgatáson egy 18 éves New Jersey-i férfi bűnösnek vallotta…..
Ismeretlen jóakarónk újabb dokumentumot küldött.   Ez a szcientológus vállalkozókat tömörítő szervezet, a WISE tagsági szerződése, néhány érdekes…..
Alcím: avagy hogyan áll át az átlagember a szcientológia gondolatvilágára   Ebben a bejegyzésben azt próbálom meg bemutatni, hogy hogyan lesz valakiből hithű szcientológus, milyen lelki folyamatok zajlanak le valakiben az egyházban onnantól fogva, hogy bekerül, és milyen…..
(Megjegyzés: A videó még nem készült el, amint elkészül, bekerül ennek a szövegnek a helyére.)   JB: Tudod, mi az érdekes? Másfél-két évvel ezelőtt nagy divat volt, mindenki azt nyomta, hogy hallgassuk a Kongresszusokat. LRH 1960-as évek elejétől kezdte tartani a…..
Levélben kaptam az alábbi történetet, a levél írójának kérésére közzéteszem. Először is elnézést, hogy nem fedem fel kilétem, de szerintem megértitek. Az alábbi szövegben beszélek majd az Alapokról, a Sea Org-ról, EPF-ről, RPF-ről – a szcientológiáról. Mindenkinek…..
(Megjegyzés: A videó még nem készült el, amint elkészül, bekerül ennek a szövegnek a helyére.)   - Azt mondtad, hogy gyerekkorodban képes voltál ránézni a papádra vagy a nagybácsidra és érzékelted a gondolataikat, megértetted őket és tudtad, hogy milyenek. - Így van.…..
Vállalkozó szcientológia egyház • Térítés, terjeszkedés, terápia (Magyar Hírlap 1997. február 1.)Az amerikai támadások s az International Herald Tribune-ban hozzá intézett nyílt levél után Helmut Kohl kancellár a legokosabbat tette, amit tehetett: hallgatott. Tiltakozott…..
Jó üzlet az egyház - jut az ördögűzőknek isVendég, 2008, február 1 - 10:44Képtelenség olyan hitbéli tanítással előrukkolni, amely ne találna követőkre. Az egyházalapítási buzgalmat alighanem csak fokozza, hogy viszonylag könnyen és kockázat nélkül lehet állami…..
Mindenkinek van egy álma, de mindenkinek fel kell ébrednie - 1. részAz eredeti írás: Everybody has a dream, but everyone needs to wake up - kiemelések tőlem.Én egy volt Szcientológus vagyok, és szeretném megosztani néhány észrevételemet és élményemet a kérdés kapcsán, hogy…..
A MOST KÖVETKEZŐ IRÁST ÚGY OLVASSÁTOK , MINDEN SZAVA IGAZ . PÁR HÓNAPJA MÁR  HOGY ELKEZDTEM FOGLAKOZNI AZZAL , MI LESZ EZEKNEK AZ EMBEREKNEK A SORSA.KEVÉS AKI  , NEM MEGROKKANT LÉLEKKEL JÖN KI ONNAN, SEBEKET HOZNAK MINDANNYIAN. HALLGATNI ELHALLGATNI   BŰN  , EZEK…..
  Hiteles történet Szenvedély 2. rész Református Egyház Félórája 2007. november 14-i rádiós műsorából részletTöbb országban a titkoshálózat figyeli a Szcientológiai Egyház tevékenységét, mert nemzetbiztonsági kockázatot jelent a tevékenységük. Sokan vitatják…..
  Hiteles történet SzenvedélybetegségA szcientológia zsákutcája Református Egyház Félórája - 2005. szeptember 28-i rádiós műsorából részlet Fekete Ágnes: Számos szektáról hallunk, keringenek hírek, amiket nehéz ellenőriznünk. Érdemes odafigyelni azonban azokra az…..