Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pato

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan vége a nyárnak, az idei pedig az első ilyen évszak 2007 óta, amikor nem kezd el új iPhone-t árulni az Apple. Akik eddig abban bíztak, hogy szeptember 7-én Jobs bemutatja az új készüléket, és egy-két héttel később már kapni is lehet a telefont, ki kell ábrándítanom: egy…..
Láthatjuk, hogy a Smart tarifával nagyjából ugyanazok az árak és a csomagok, szinte csak százasokkal tudott játszani a Vodafone. A Smart csomagok több választási lehetőséget engednek, de a 200, a 400 és a 600 (Vodánál 500 és 700) lebeszélhető percet tartalmazó díjakat…..
Hát igény az lenne rá, ezt bizonyítja, hogy a Skyfire egymillió dolláros forgalmat bonyolított az első héten. A program lényegében egy fordító: fogja a neten található Flash-videókat, saját szerverén átkonvertálja azokat H.264-be, majd ezt küldi tovább az iPhone-ra, hogy…..
Appleblog Hazudik az iPhone 4? 2010.10.01 15:44:00
Ritka esetek egyike, de olvasói levelet közlünk. Enrico Palazzo megvette első iPhone-ját, és meglepő dolgokat tapasztalt az akkukapacitással. A mobil használatot jelez akkor is, amikor nem használták (persze a háttérben folyó push-t is nevezhetjük használatnak, ha nagyon akarjuk),…..
Appleblog Lezúztam az iPhone-om 2010.09.14 12:28:00
Nyugalom, az i-Doki rovat nemhogy nem szűnt meg, még csak át sem alakult, egyszerűen csak két hetet késik, de addig sem kell Apple-mester nélkül maradnotok, hála annak, hogy hétvégén kicsit összetörtem a mobilomat: Az eset azért meglepő, mert ez az iPhone lényegében már mindent…..
Három évvel ezelőtt írtunk először a Basic Plus Kft-ről és az  agresszív irodaszerforgalmazó módszerükről. Mihály friss sztorija elszomorító, mert a társaság még mindig talpon van és továbbra is cégekre próbálja ráerőszakolni a nagyértékű, de valójában soha meg…..
Pato 2009.12.21 20:25:04
Az online vásárlás személyes átvétellel is lehet zsákbamacska, éppen így járt Bohóchal is. Hiába szerette volna megnézni fizetés előtt a táskát, nem engedték neki, így csak utána vette észre, hogy nem azt kapta, amit várt. A Samsonite-nak rendelt noname táska a kereskedő…..
Pato 2009.12.19 13:41:09
@HUN]Repa: Te répa!
Nincs ezen mit megmagyarázni! ezt elkúrtátok!
Milyen dolog az hogy kirakod valaminek a képét és nem azt adod el???És még magyarázkodsz, hogy az "amerikai turista" is samsonite??!! Te mit szólnál ha kirakom az iphone fényképét , Te megrendeled és kapsz egy Ipodot???
Már Jáksó László óbégatása, és Heal Edina keservei is kihunytak, csend volt. Aztán a Sláger hűlt helyén megszólalt a Himnusz, a közepétől, kicsit akadozva, odaát, a Danubius emlékét pedig egy harmincas évekbeli slágerrel akarták végleg eltűntetni. A Neo FM-en végül…..
Amikor a Tilos először beszüntette az adását '94-ben (merthogy pályázniuk kellett a frekvenciára, de ez most mellékes), hallgattuk az utolsó adást, na, az valóban megható volt, kis, csóró kalózadó, nájlonszatyorból adtak, és a műsorvezetéshez elengedhetetlenül szükséges…..
Pato 2009.11.19 10:45:03
@PuruttyaIrto: Gyerekek,
nem értem, mi a szart foglalkoztok a dologgal, ha Ti nem szeretitek, és nem hallgattátok a rádiót?? Azt meg végképp nem értem, hogy miért zavar az Benneteket, hogy minden harmadik ember a slágert hallgatja? Ott van még 20 másik rádió, ha nem tetszik a sláger, akkor át kell kapcsolni, és hallgatni a mamitlopunk kft rádióját. Senki nem szegezett fegyvert a fejeteknek, hogy hallgassátok a slágert. Mi 3,5 millióan szerettük és kész. Nektek meg tök mindegy, hogy megszünt-e vagy sem, hiszen mást hallgattatok! Egyedül mi szívtunk akik ezt halgattuk.ennyi.
Ezt már szeretjük: a Naiv Ügyfél odavág, mire az érintett azzal a svunggal visszacsap. Vihart kiváltó korábbi posztunkban "Dóra" azzal vádolta a Mediterrán lakópark beruházóját, hogy késve, kritikán aluli minőségben adták át a lakását, majd utána szívatták,…..