Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lepratelep

0 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombat este eldőlt, hogy Kállay-Saunders András képviselheti Magyarországot a dániai Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri Király Viktort, Kállay-Saunders Andrást, a Fool Moont és Bogit vitte tovább. Utóbbi Csiszár Jenőnél és Rákay Philipnél is első lett, Kovács Kati szerint a…..
A tévétörténelem egyik legviccesebb sorozatának messze legszórakoztatóbb epizódja sem úszta meg, hogy valami túlbuzgó cenzor ne találjon benne kivetnivalót. Az 1975-ben készült The Germans-ben John Cleese amit csak tudott, kihozott Mr. Waczak figurájából. aki egy fejsérülés…..
A Fix TV-n hétfőn esténként 8 órától Vágó István ismét nekimegy az ezoterikusoknak. A tegnap indult műsor nem meglepő módon a Szkeptikus vagyok... címet viseli - mint tudjuk, Vágó a Szkeptikus Társaság tagja, és mint ilyen például a homeopátia ellen is harcot folytat. Vágó…..
Cassone fliratozó műhelyének hála itt a Fringe-finálé trailerjének magyar változata is, nem elfeledni, hogy pénteken duplarésszel búcsúzik a sorozat. Az utolsó két évad már nem volt igazán jó, de az első kettőért azt hiszem sok mindent meg lehet bocsátani. …..
A jelek szerint nem kell egy hónapot se várni az extrém banki díjazásra, amikor a CIB-nél például már 1000 forintba került egy átutalási megbízás törlése: Szolgáltató váltás miatt töröltem egy értéknapos megbízást CIB internet bankon keresztül, sima ügy, megbízás…..
Gordon Ramsay a világ egyik legismertebb szakácsa, legalább hét tévéműsorban látható hétről hétre, ahogy üvöltözve irányítja saját éttermének konyháját vagy teszi rendbe mások kétségbeejtően lerobbant létesítményét. A skót séf legújabb műsora nyár végén…..
Subba Steve Jobs viaszfigura 2012.09.27 11:28:09
Steve Jobs viaszfigura készül a Madam Tussauds-ban. A Fortune magazin címlapján szerepelt klasszikus pózban, fekete garbóban, Levi’s 501, New Balance sportcipőben, és egy Jobs számára készített ezüstkeretes Lunor szemüvegben látható. A szobor nagyjából 200 000 dollárba került,…..
"Visszaéltek az RTL Klub csinos műsorvezetőjének nevével, Nóra csak a Hír24-nek nyilatkozott a történtekről!" - harsogja a konkurencia. A cikk így folytatódik: "Augusztus végén feltűnt egy profil a Facebookon, amelyben egy ismeretlen személy Ördög Nórának adta ki magát. Az ál…..
Hogy a női mell milyen hihetetlen kunsztokra képes, azt ő mutatta meg nekem. Pedig nem kezdődött egyszerűen a szeánsz!Amikor beenged, gyorsan elsuttogja, hogy nincs egyedül, mert a kábeltévé szerelője dolgozik a szobában. Faramuci helyzet, rózsával a kezemben épp megnyugszom a…..
lepratelep 2012.08.09 13:45:57
Az ...oszt jónapot! tumblin lelte Szily kolléga ezt a nagyszerű képet, ami megmagyarázza a köztévé új logócsaládjának születését. ..
lepratelep 2012.07.30 14:48:49
Subba Baby Chino, a tíz éves dj 2012.07.06 12:05:00
Ha már Zsazsa nem tudott elmenni szó nélkül a hét éves kis hülyegyerek rapper Albert mellett, akkor én meg bemutatom nektek a Kinder Györemixxet, hogy teljes legyen a kép. Dj Baby Chino állítólag  a világ legfiatalabb lemezlovasa. A tíz éves kis csíra ha a szakmában marad, akkor…..
lepratelep 2012.07.06 13:00:56
FULL SUPPORT!!!!!!!!!!!!!!  Végre valaki, aki igazán tudja, sallangok nélkül megmutatja, hogy mit is kell csinálnia egy PLAYMATE LEMEZLOVASNAK!!! Igazi proli vircsaft! A legtöbb női lemezlovassal ellentétben Suzy Ray több évnyi rezidens pályafutás és más zenei stílusokban szerzett…..
lepratelep 2012.07.05 14:30:28
@Alter_EGO:

Gondolom, valamelyik korhazban.
Subba Karikás 2012.06.26 12:10:00
..
Van az úgy, hogy az ember már nem bírja tovább nézni a szenvedést a tévében, eljut arra a pontra, amikor legszívesebben eret vágna nemcsak magán, de az összes nyomorult szereplőn, és együtt zokogna velük üvöltve, ha ettől hamarabb vége lesz a kínlódásnak. A The Killing pont…..
Hihetetlen, de úgy tűnik, egy sima online DVD-kölcsönzőnek indult cégnek köszönhetően négy évvel a kasza után feltámadhat a Jericho című posztapokaliptikus scifi, amit a CBS először elkaszált, majd nézői nyomásra egy kurta második évaddal kiegészítve zárt le - reményeik…..
Subba Fuck Yeah BP 2012.04.04 12:46:48
BP @ Luton reptér ..
addict Tízpengés borotva? F*szt! 2012.03.08 09:00:00
Vannak olyan termékek, amelyek több évtizede tökéletesen működnek. És van a marketing, ami mégis mindig elhiteti velünk, hogy nem elég jók. Jönnek az újabb és újabb termékek, amik mindig többet és többet ígérnek. Vegyük például a borotvákat, melyek az elmúlt pár évben…..
Ha valami nem működik, nem kell erőltetni, gondolta Simon Cowell, és mivel saját magában ezer százalékosan megbízik, az amerikai X-Factor kvázi kudarcát (nem hozott kiemelkedően jó számokat, bár annak idején az American Idol sem) ráverte a zsűritagokra és a műsorvezetésre, és…..
Tessék, ilyen egy igazi "coming out" ... Vajon hogy csinálja? Mit csinál egész nap? Stresszes? Küszködik? Kiabál? Sok a meló? Ugráltatja az embereket? Jó kolléga? Dicsér, mielőtt bírál? Vastag az arcbőre? Megtud nyitni egy excelt? Megünnepli a sikereket? Vannak…..
lepratelep 2012.01.05 16:43:07
Jó sok helyet megspammolhatott a Reader's Digest az ünnepekre, mert ketten is besírtak miatta. Nyereményjáték helyett erdőt követelnek a potenciális nemfogyasztók, akiknek amúgy is elegük van pont mindenből. Betelt a pohár! Eddig, ne tovább! Amúgy le kell szedni a postaládát,…..
Centrum-periféria elmélet Az igazgató úr nyilvános Facebook-profilképe (Tudsz annyit, mint egy kisegítőosztályos ötödikes?) Vizsolyi Dániel, a frissen megnyitott szegedi Árkád bevásárlóközpont igazgatója egy sajtótájékoztatón bemutatkozását követően elmondta: ő…..
Vastagbőr Leszalámizva 2011.09.14 13:01:00
Szép munka volt uraim, az Index leszalámizva. Mi lesz a következő? Szeptember 5-én, 11 év után felmondott a legnagyobb online újság főszerkesztője, az Internetto-alapító Uj Péter. Rövid hírecske, még kevesebb reakció. Pedig ez nagyobb dolog annál, hogy csak így elsikkadjon . Egy…..
lepratelep 2011.09.14 14:48:05
www.kreativ.hu/media/cikk/mi_folyik_az_indexnel
Itt is van egy kis fejtegetes.
Andráson egyre több havi, állítólag elmaradt díjat szeretne behajtani a Holmes Place luxuskonditerem. Minthogy sokat utazik, a tagsági szüneteltetése alapfeltétel volt, mielőtt szerződött velük. Később mégis megpróbálták beszedni a külföldön tartózkodása alatt…..
Mióta ember az ember, és magyar a magyar, legnagyobb, és világszerte elismert értékünk a munkánk. Minden szinten képesek vagyunk jól végezni a dolgunkat, így bármit elő tudunk állítani, véghez tudunk vinni kétkezi, vagy szellemi munkánkkal.Ennek gyümölcseihez hozzá is tudunk…..
A fantasyre sokan úgy tekintenek még a sci-fi kedvelői közül is, mint az idióta "kistestvérre", pedig ugyanannyi minőségi irodalmi művet termel, mint bármely más műfaj. Ráadásul mindnyájan olvastunk már fantasy történetet, nem kell tagadni. Emellett mind olvastunk…..