Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A bárányok NEM hallgatnak

43 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bárányok NEM hallgatnak :) 2015.11.23 20:09:46
..
A bárányok NEM hallgatnak 2015.11.19 18:34:34
Emlékeztek még a "cogito ergo sum" kifejezésre? Ha esetleg valaki nem tudná, azt jelenti: "gondolkodom, tehát vagyok". GONDOLKODJUNK EMBEREK! Nem elég, hogy csak a befelé fordítható hüvelyikujjak birtoklása válasszon el minket az állatoktól. Nézzétek meg mi mindenre képesek…..
Mi is együtt érzünk a párizsi terrortámadás áldozatainak hozzátartozóival! ..
A bárányok NEM hallgatnak 2015.11.13 19:33:38
..
A bárányok NEM hallgatnak 2015.11.13 19:33:00
..
A bárányok NEM hallgatnak 2015.11.13 19:32:36
..
VAN KÉPÜNK... és biztos Nektek is van, hiszen a mai világban a vizuális elemek kulcsfontosságúak. De vajon mennyi digitális szemetet hagyunk szerte a világban? Mennyi energiát fogyasztunk ostobaságokra? Milyen sokáig felejtjük töltőn a telefont?... Lehet másképp is.…..
  ...és biztos Nektek is van, hiszen a mai világban a vizuális elemek kulcsfontosságúak. De vajon mennyi digitális szemetet hagyunk szerte a világban? Mennyi energiát fogyasztunk ostobaságokra? Milyen sokáig felejtjük töltőn a telefont?... Lehet másképp is...
Mészáros Barbara Sziasztok!  Mészáros Barbara vagyok,16 éves. A Hidaskürti Magán Szakközépiskola 2.B-s tanulója. Magasságom ellenére, elég nagy szájú vagyok. Szeretek mindent kézben tartani, ezért határozott, céltudatos és persze maxmilasta vagyok. Pontosan ezért lettem én a…..
Csörgő Gábor  Sziasztok! Az én becses nevem Csörgő Gábor, 17 éves vagyok, de már nem sokáig. A Hidaskürti Magán Szakközépiskolába járok, marketing szakember szakon, mint harmadikos. A szabadidőmet sportolással töltöm. A sok sport közül a saját testsúlyos edzést képviselem…..
Molnár Melinda Sziasztok! Molnár Melindának hívnak. Januárban remélhetőleg betöltöm a 17-et. Második éve tanulok a Hidaskürti Magán Szakközépiskolában marketing szakember szakon. Már kiskoromtól szeretek rajzolni. Szabadidőmet legszívesebben a barátnőimmel töltöm.Ha…..
Szabó Ilonka   A nevem Szabó Ilonka. 18 éves vagyok. Jókán lakom. A Hidaskürti Magán Szakközépiskola tanulója vagyok. Szabadidőmben szeretek zenét hallgatni, bulizni, kirándulni, és ha tudok, segíteni másokon. Néha egy kicsit megőrülök, de leginkább kedves, megértő,…..
  Sziasztok  Engem Szabó Péter Pálnak hívnak, júniusban töltöttem be a 18. életévemet. A Hidaskürti Magán Szakközépiskola 3.B osztályába járok, marketing szakember szakon tanulok. Hogy mit csinálok szabadidőmben? Jobban belegondolva nincs is szabadidőm, szinte mindig van valami…..
Mekkora igazság :D ..
8-11 éves olasz kisfiúkat kértek meg arra, hogy először kedveskedjenek egy kislánynak, majd grimaszoljanak neki. Aztán azt mondták nekik, pofozzák meg a kislányt. Az eredmény magáért beszél. RESPECT ..
A bárányok NEM hallgatnak 2015.11.01 11:16:33
"Kegyeg az óra, nincs mire várni, Elfogy az idő, fel kéne állni Feküdtél eleget, ne sajnáld magad Nézd meg, attól csak az egód dagad..." ..
Földünk haldoklik...segíts rajta! a Föld nevű bolygó Te vagy!  ..
A bárányok NEM hallgatnak 2015.10.30 15:37:16
    ..