Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HoldvilÁgi

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy izgalmas kóstolón vettünk részt tegnap párommal a Szimpla Háztájiban. Detky András szarvas kolbászkészítő mester és Borbáth Gabriella pálinkaszakértő közösen meséltek nekünk a vadászatról, pálinkáról, kolbász- és pálinkakészítésről. Detky András édesapja már a háború előtt is vadászott. A…..
        Kereskedelmi forgalomba került az ország egyik legelismertebb prémium párlatokat előállító családi manufakturájának új csúcsterméke, a Márton és Lányai Crystallum. Az első szuperprémium kategóriás pálinkakülönlegesség megjelenésének alkalmából a hazai…..
Na igen a pálinka! Meg a csoki... most kicsit kalandozunk, kívül a pálinka világán.  Ha érdekelnek a gasztro túrák ott a helyed a Tour de Zsokolat csokitúráján.     Megtanulhatod a temperálás fontosságát és lényegét, a kóstolás technikáját és a kakaó fajták közti…..
A pálinka szakma átalakulása nem csak ínycsiklandó kóstolókat, remek pálinkás programokat, fesztiválokat generált, de a pálinkafőzés minősége, kultúrája, milyensége is szervezett kereteket kapott. Mai bejegyzésem pont erről a szakmaiságról szól majd. Az idei OMÉK-en a…..