Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoltanpaszinger

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örömhír! Régi nagy terv vált valóra, elindult a Rock and Roll Playlist Online Rádió - egyelőre kísérleti - adása. A link, ahol a webes stream vagy a különböző lejátszók filejai elérhetők: http://music.yampi.xyz/ Folyamatosan alakul a műsor, indulnak a tematikus adások,…..
Míg itthon dübörögtek a tankok és hős hazafiak harcoltak a megszálló szovjet erők ellen, addig a Föld másik oldalán, egy boldogabb, könnyed, napfényes világban Elvis Presley uralta a slágerlistákat Don't Be Cruel című dalával. A forradalom kitörése előtt néhány…..
Ködös őszi este készült ez a felettébb vidám dalokból álló válogatás :) Hallgasd szeretettel és nagy hangerővel! Került bele dögös rockabilly, doo-wop, rhythm and blues és kakukktojásként egy sunshine pop dal is a 60-as évek közepéről a The Monkeestől. Kérdés: mit…..
1940. október 14-én született Indiában Harry Rodger Webb néven a Brit Birodalom Rendjének Tisztje, Sir Cliff Richard énekes, zeneszerző, színész. Lovagi címét brit rockzenészek közül elsőként 1995-ben vette át, két évvel Sir Paul McCartney előtt. 17 évesen pedig elhozta az…..
zoltanpaszinger 2015.10.15 10:07:04
@Terézágyú: Köszönöm az észrevett helyesírási hibát, melyet javítottam. A vallási ügyet egyértelműsítettem. Hallgasd meg a két dalt egymás után és érteni fogod a verziózást.
Fogadd szeretettel ezt a válogatást, melyet azért raktam össze, hogy a pénteki vagy szombati házibulidon az eddigi jó hangulatot még fokozni tudd. Tekerd maximumra a hangerőt, indítsd el a lejátszást és mehet a tánc! :) 16 szuper dal a legjobbakból, csak neked! Kerültek bele vad,…..
Minden ok adott arra, hogy imádjuk az 50-es évek szőke szexszimbólumát, Jayne Mansfieldet.Férje "Mr. Universe 1955" - Mickey Hargitay magyar származású testépítő. Közös gyermekük Mariska Hargitay, Emmy-díjas színésznő, az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály Olivia…..
58 éve, 1957. október 4-én lőtték fel az "oroszok" az első mesterséges holdat, a Szputnyik-1-et. 92 nap alatt 1440-szer kerülte meg a földet az eszköz, mielőtt visszatérés közben elégett a Föld légkörében. Hatalmas lépés volt ez az emberiség számára, elindította a két…..
Brooklyni srácok 1956-ban. Talán épp egy Alan Freed showra igyekeznek a Paramount színházba... és mondjuk látták Chcuk Berry-t, ahogy a Roll over Beethovent játssza.   ..
Rock and Roll Playlist Jerry Lee 80 2015.09.29 19:00:03
Jerry Lee Lewis a rock and roll egyik úttörője ma 80 éves! Boldog születésnapot! Nem volt semmi ahogy berobbant. A Sun Recordsnál felvett Crazy Arms c. dalból egyből 300.000 példányt adott el. Ez után olyan megaslágerek jöttek, mint a Whole Lotta Shakin' Going On, Great Balls of Fire…..
Hogy lesz egy B oldalas dalból milliós eladás, hol lakik Lady Gaga, és ebben a két dologban mi az összefüggés? Az első sztori alatt/után/helyett hallgasd a Rock and Roll playlist első válogatását, benne tizenhat top sláger: Bill Haley, Chuck Berry, Elvis, Little Richard és…..