Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SweetPécs

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasóink!  A sütemények birodalmában való barangolásunk során számos finomabbnál finomabb édességet kóstoltunk, amik igazán a szívünkhöz nőttek. Sok esetben olyan desszerteket kóstoltunk, amiket mi magunk is gyakran elkészítünk otthon, jól bevált saját receptjeink…..
Kedves Olvasóink!  Mint ahogy azt már megszokhattátok, előszeretettel látogatjuk a cukrászdákat és kávézókat, hogy összegyűjtsük számotokra a Pécsett fellelhető finomságokat. Igen ám, de adódik a kérdés, hogy mi van akkor, ha egy tipikus magyar étterembe látogatunk? Erre a…..
Kedves Olvasóink!  Egy kis megszakítás után újra folytatjuk barangolásunkat a desszertek és sütemények világában.  Pécs szívében és nyüzsgésében maradva, ellátogattunk az Árkádba, ahol az októberben nyitott Miller’s Caféban kóstoltuk meg a palacsintakínálatot. A…..
Kedves Olvasók!  Újabb süti délutánunkat a méltán híres Trüffel Cukrászdában tartottuk. Mivel van rá lehetőségünk így autóval közelítettük meg, hiszen ez a cukrászda nem a város központjában található, hanem egy nyugodtabb családi házakkal körülölet övezetben, a…..
Kedves Olvasók!   A város központjában maradva a nem olyan régen felújított Kossuth téren található régi időket idéző Nosztalgia cukrászdában ejtőztünk egy kicsit.  A cukrászda berendezése a régi idők hangulatát idézi, nagy századfordulós képekkel és plakátokkal…..
Kedves Olvasónk!  Első alkalommal az Árkád felé vettük az irányt, ahol a néhány hónapja nyílt Mischler Cakes-ben sütiztünk. Bár ez nem egy klasszikus értelemben vett cukrászda, hiszen nem rendelkezik különálló üzlethelyiséggel, mégis úgy gondoltuk, hogy érdemes írni…..
SweetPécs Köszöntő 2015.09.24 13:53:06
Kedves Blogolvasók! A gasztrokultúra térnyerése következtében ma már számos étterem illetve egyéb vendéglátó egység kritikájával foglalkozó honlapot, blogot találunk az interneten. Néhány évvel ezelőtt Magyarországon is teret hódítottak, és számuk rohamosan nő:…..