Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Miski

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geekblog Resolution 2013.06.19 06:00:00
Manapság alig van műfaji film, amiben ne lenne valami belsős poénkodás, posztmodern fricska, vagy metafikciós trükk – ellenben egyre kevesebb azoknak a száma, amik ezekkel tényleg kreatívan tudnak zsonglőrködni, nem csak megszokásból ülnek meg egy döglött lovat. Az utolsó, ami…..
Gábor Miski 2018.08.23 23:00:04
@Rusznyák Csaba: Logikusnak tűnt ez a magyarázat, amíg meg nem néztem a rendező duó The Endless c. filmjét.
Spoiler
Egyértelmű, hogy nem a néző rángatja a gyeplőt. A film pedig lényegében a Resolution folytatása, csak a sok kérdésre az utóbbiban válaszokra is lelhetsz. Nem mindenre, ezért is sanszos egy befejező rész, amiből kiderül, ki is a "mumus" valójában.
Miután az Orbán Viktort egykor legeciző Simicska Lajos visszaadta a Hír TV-t a Fidesznek, azonnal megszűnt a csatorna legsikeresebb műsora, a Szabadfogás, de a vitaműsor vezetői „szamizdatban” megcsinálták a soron következő, szerda esti adást, amit azóta 151 ezren néztek meg a Facebookon. A műsor…..
Gábor Miski 2018.08.03 15:49:19
@totopad: A műsor elérhető volt YouTube-on is. Gondolom, mostantól jobban nyitnak majd a közösségi médiumok irányába, más alternatívájuk úgysem nagyon maradt...
Gábor Miski 2018.08.03 15:52:18
@cradbox: Azért bír mindez ekkora hírértékkel, mert a magyar médiatérben ez volt az egyetlen színvonalasnak mondható televíziós vitafórum, amelyben (elvileg következmények nélkül) érdemi kritikát fogalmazhattak meg a regnáló kormánnyal és az ennek alárendelt társadalommal szemben.
Gábor Miski 2018.08.03 16:06:45
@afropöcs #8=======Đ ~ ~ ~: Minden tiszteletem a tiéd, azonban volna néhány idevágó kérdésem. Te milyen aktivitást gyakorolsz azzal kapcsolatban, hogy jobb hellyé tedd az országot? Mennyire vagy hajlandó informálni a környezeted arról, hogy egy autoriter alapokra megágyazott szarfészekben élünk? No, és felvállalod-e ezen véleményedet egy egész ország előtt, kockáztatva a további megélhetésedet? Képes vagy-e ezt megtenni minimum heti szinten 1-2 alkalommal, nem sajnálva az erre fordított időt? Vagy-e olyan magasan kvalifikált, hogy mindezt úgy tedd meg, hogy ne válj közröhej tárgyává? Nos, ha csak egy kérdésre is igennel feleltél, az már valami. Azonban a műsor szereplői e kérdések elbírálásában úgy gondolom, szinte kivétel nélkül pozitív elbírálást kapnának. Nyilván vannak köztük megosztó személyiségek, de ez a műsorfolyamnak kifejezetten jót tett és érdekes volt meghallgatni más véleményeket egyazon témáról. Puzsér, Konok és Csintalan remek alapot adott ennek a beszélgetős műsornak, vitafórumnak. Puzsért leszámítva pedig bármelyikük joggal aggódhat azon, hogy nem igazán lesz mit a tejbe aprítani. Nyilván nem fognak éhen halni, de ha máőr mindegyikük vállalta szereplésével a fentebb is említett kockázati faktorokat, talán joggal remélhetnek egyesek ezért némi ellenszolgáltatást.
A hétvégén megérkezett a Stranger Things második évadának előzetese, amelyben a főszerepet az előző évadban megismert Will Byers és csapata kapta, valamint Michael Jackson 1982-es, Thriller című slágere. A tavalyi év slágersorozata október végén (egész pontosan: 27-én) folytatódik, és jó hír, hogy…..
Nem szabadna ezt sokáig csinálni, mert rossz vége lesz. Bödőcs lesz az új Hofi?..
Gábor Miski 2017.04.08 22:51:43
@Visceroid: Bödőcs nevesincs? Ez azért nem gyenge...
A VIII. kerület Budapest megosztó kerülete, mely időről időre magára vonja a nagyközönség figyelmét. Most éppen abban a tekintetben, hogy a belváros vonzáskörzetében errefelé még lehet átlagárú vagy - a többi eladó lakáshoz képest- olcsó ingatlanhoz jutni. Bemutatunk nektek 10 lakást kerületből…..
Egy adott város életminősége nagyban függ attól, mennyire érzi magát biztonságban az ember, mennyire kell tartania bűncselekményektől (nem is feltétlenül csak az erőszakosakra gondolunk), esetleg ne adj Isten terrortámadástól. A kijevi Majdan tér ..
Ha a ma még dúsgazdag arab olajországok nem akarnak 20-30 év múlva éhen és szomjan halni, akkor kell nekik Európa. Nem az itt élők, hanem a víz, az élelmiszer és az infrastruktúra. Egy kérdésre soha nincs értelmes válasz migránsügyben! Hetek óta folyik pro és kontra az…..
Kőkemény gyakorlás, milliós pénzdíjak és aktív közönség – csak néhány összetevő, mely nélkül a profi esport közösség kialakítása hosszú távon eleve halálraítélt, de minimum vérverejtékes vállalkozás. A Távol-Keleten és nyugaton már bőven akadnak, akik megélnek…..
“Keresztény vagy? Igen? Remek, akkor egy pillanat múlva meglátod Istent” – egy túlélő beszámolója szerint az oregoni tömeggyilkos ezt mondta, amikor sorban megkérdezte áldozataitól, hogy milyen vallásúak. Aki kereszténynek vallotta magát, azt agyonlőtte, aki nem, azt elengedte…..
A Last Week with John Oliver per pillanat a legjobb közéleti műsor a tévében és az interneten, ezért is érdemes figyelni, hogy milyen témákat dolgoznak fel. A legutóbbi adás kiemelt témája most a menekültválság volt, amivel kapcsolatban Olivertől tényleg megkapta mindenki a…..