Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GIjoe

0 bejegyzést írt és 191 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiváló időzítés, remek plakátok (a kedvencem az esztergomi bazilika és a piramisok montázsa), csodálatos programok, Hegedűs Lóránt, a HAMASZ elnöke (micsoda poén, ha-ha-ha, az atv már le is csapott rá). Vajon mi lesz még? 3 emeletes torta, tetején a World Trade Center…..
GIjoe 2010.09.09 20:21:56
@hoplita: mit biflaztam be te szerencsetlen? Ellentetben veled, en kihuztam a fejemet a sotet seggembol. Eltem -huzamosabb ideig- tobb orszagban es beutaztam a fel bolygot. Sikerult nagyon sok kulturaval megismerkednem, tobb nyelvet anyanyelvi szinten elsajatatianom. Amit irtam, az a sajat velemenyem, amit a tapasztalataim alapjan formaltam meg, nem kell osztanod.
Egy fontos dolgot kene megtanulni, nekunk, nyugatiaknak, ez pedig az egyseg. Ne ertsetek felre, nem egy kis USAra gondolok itt europaban (ez a nemzetallamok miatt amugy is lehetetlen lenne) hanem csupan azt kene felfognunk, hogy ebben a hajoban bizony egyutt vagyunk, akar tetszik, akar nem. Nem lehet szethuzni, gyengiteni az egyseget. Ezert fog az megtortenni, hogy majd mi megyunk szepen indiaba meg kinaba taxisofornek es mcdonalds arusnak...Nincs egyseges politikank sem a bevandorlast illetoen, sem a jovot illetoen, sem a fejlodest illetoen...
Szep estet.
ui.: azert ne huzzatok nagyon fel magatokat, nem er annyit az egesz...
GIjoe 2010.09.09 20:27:33
@prostatikus vogon jeltz: @delano:
Teljesen igazatok van! Ott van meg egy eklatans peldanak Parizs!
Az igazsaghoz hozzatartozik, hogy ismerek sok diplomas, teljesen normalis eletvitelt elo arabot is, aki szinte teljesen asszimilalodott (franciaorszagrol beszelek jelenesetben).
A 2010. évi önkormányzati választásra az OVB-nél nyilvántartásukat kérő jelölő szervezetek listája. RODOSZ, MACIFÉSZ, LIBERÁLISOK, SMSDEMOKRATÁK ....   Az SMS Demokrata Párt például jelentkezőket keres, 1000 forint regisztrációs díj fejében jelentkezhet…..
Csütörtökön felpakoltuk a csonkolt orrú hangyászt a trélerre, és elvittük Karihoz, kibekkelni az időt, amíg fogadni tudja a húzatópados bácsi. Nem sok kedvem van egy olyan szakemberhez, aki a nulladik napon megszívat, de Kari esküszik rá, hogy a lézeres padja és a szemmértéke is…..
  Április köztudottan a bolondok hónapja, így hát nem csoda, hogy pár – autóbuzériával kellően megfertőzött – ember úgy döntött, éjjeli átlagtartó versenyt szervez április 30. és május 1. között. Vélemények az azonos című írásunkról...
GIjoe 2010.05.08 10:35:36
Mandiner blog Ferenc féltéglája 2010.05.08 08:01:00
   Ferenc szokás szerint nem bír magával. De hát már vártuk a következő dobását: arra, hogy valami nagyra készül a Fidesz túlhatalmának bekövetkeztével, 0.98-as oddsszal lehetett fogadni a sarki trafikban. Sejtettük, hogy van egy féltéglája, amit az MSZP nevű…..
GIjoe 2010.05.08 08:45:57
  Sárdobálóékkal ellentétben a belga törvényt a burka betiltásáról nem retrográd lépésnek tartom , hanem egy új európai kezdet halvány megnyilvánulásának. Persze álszent az a magyarázat, hogy itten kérem mindenféle biztonsági problémákról, meg a nők…..
Keserédes történet alapítástól a privatizáció utánig. A mostani üzem helyén 1880-ban állították üzembe az ország első kekszgyárát, amelyet Bach Hermann győrszigeti gőzmalmából alakítottak át. Bach az üzemet 1892-ben eladta Koestlin Lajosnak, aki akkor települt át…..
GIjoe 2010.04.21 10:32:39
Már napok óta téma, amit az Index kiszivárogtatott: A Fidesz a kétharmados parlamenti többség birtokában előrehozná az önkormányzati választásokat, és új kerületeket alakítana ki. A cikk szerint: "Információink szerint Budapesten radikálisan átalakítanák a kerületi…..
GIjoe 2010.04.17 20:44:19
@fovarosi.blog.hu: Nem mondtam, hogy megoli. Az itt lako emberek buszkek a keruletre. Persze lehet azt mondani, hogy "kocsog budai kis sznobok, majd megszokjatok". En egyebkent egy 1.,2.,12. "szuper kerulettel" kilennek bekulve, felteve, hogy ha ezt "elso keruletnek" fogjak hivni, ami logikus is lenne. Pesti es budai keruleteket osszevonni hulyeseg szerintem.
GIjoe 2010.04.17 20:47:37
@Don_Pipita: en ezt elhiszem, pesten biztos van mit valtoztatni, de Budat ne bantsuk (IX es XXII vonjak ossze banom is en).
Nem is ertem, buda a fidesz bp-i bazisa, nem hiszem, hogy ezt meg mernek lepni... Ha igen akkor tuti, hogy a korzeti kepviselo es a polgarmester fogado orajara is befogok menni, hogy panasszal eljek. Sot meg az is lehet, hogy bevetem az ultimate fegyvert es nyitok egy facebook csoportot! :)
GIjoe 2010.04.17 20:48:26
@GIjoe: marmint XI es XXII
Az eredményeket itt követjük és kommenteljük: 23:36"A Bocskai úti általános iskolánál várakozó szavazók sorszámokat cserélgetnek, söröznek, és a kosárra dobálnak az általános iskola tornatermében. Ahangulat tehát nagyon családias, miközben néhányan tanácstalanul…..
GIjoe 2010.04.12 01:04:27
@Lone Wolf: na vegre! ertelmes kommenteket is lat itt az ember.
GIjoe 2010.04.12 01:37:17
@Lone Wolf: arrol nem is beszelve, hogy az mszp kb a fidesz/orban gyuloletre epit fel mindent.
Remekül meg lett szervezve ... törvény szerint. Lakóhelytől távol, igazolással településként csak 1 helyen lehet szavazni, és ugye minden kerület 1 település. Az csak hagyján hogy csak 1 helyen, de csak 1 helyiségben, ezt írja elő a törvény ... így sajnos nem állt módjukban…..
"A Magyar Honvédség 59. Szentgyörgyi Dezső repülőbázis a Magyar Honvédség egyik légi katonai szervezete, amely az MH Légierő Parancsnokság közvetlen irányítása alá tartozik. Rendeltetése a Magyar Köztársaság és a NATO szövetségesek légterének, csapatainak és…..
Nyakó Pista délután bátran kiállt a sajtó elé. A sajtótájékoztató videója megnézhető, a sajtó néma csendben hallgatta végig Nyakó csapongásait. Senki sem kérdezett közbe, senki sem állt fel, hogy elég ebből, Nyakó úr! Szégyen ... A sajtó munkatársai nem nézték az…..
Hétfő óta röhög az ország az MDF-es jelöltek bemutatkozó kisfilmjeikből összerakott 10 perces videón. 2 nap alatt 100 ezren nézték meg idáig a Youtube-on ... Somogyi Zoltán, a párt kampányfőnöke érezhetően nem örült a kisfilmnek: "Nem számítottam ilyenre, nem…..
Dobolyi volt hétfő reggel a Mokka vendége, ahol nemcsak a makaói útról kérdezgették, hanem a 2 millió forintba kerülő mongóliairól is. (Veres Jani repjegye 1,1 millióba került, a neten 250 ezerért találtam, de az a fránya közbeszerzés de megdrágította ...) Dobolyi szerint…..
A Sors a legnagyobb rendező: tegnap kedd volt.....  :-) Egyelőre csak annyit tudni, hogy befolyással üzérkedés gyanúja miatt tartott kedden több helyen házkutatást a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) gazdaságvédelmi főosztálya, többek között a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem…..
Az Audi és a BMW csak nem bírják békén hagyni egymást. Ennek a marakodásnak egyrészt persze megvan az a veszélye, hogy a márka arrogánsnak tűnik majd az autóvásárlók szemében, másrészt viszont megvan az az előnye is, hogy a két brand valós vagy látszatharca határozza meg az…..
GIjoe 2010.02.16 15:42:44
@tygger: nem, nem szeretnek. Teljes mertekben megvagyok elegedve azzal amim van :)
GIjoe 2010.02.16 16:28:01
@M@tek@: :)

Max amerikaban "sztar" az audi. Az pedig egy dolog, hogy nyugateuropaban valamivel normalisabb celkozonsege van mint itt. Habar szerintem itthon a merci/bmw jellemzobb a vastagnyaku kopaszokra, az audi inkabb a felkapaszkodott prolik veszik. Pont mint a vw passatot... :)
Egyebkent abban teljesen igazad van, ezt korabban is akartam irni, hogy sok fugg attol ki ul az adott autoban. Peldaul egyik baratom edesapja idegsebesz, muvelt ember, egyutt jarunk a csaladdal vitorlazni meg sielni, es O peldaul 3 eve vette egy A6 audit. Megkell mondanom, hogy neki jol all az auto, egeszen elegansnak es kifinomultnak hat.
Lehet, hogy az is art a megitelesnek, hogy a hazai protokoll/szolgalati kocsik is tulnyomo reszben audik? nem tudom.
Ami pedig a mercit illeti, (nekem japan autom van) de edesanyamnak e-320 4matic (benzines-sosem hasznalja kb). Es ez az auto pl teljesen gyari, visszafogott stb, nem latszik a kipufogo veg sem, es igy, egyaltalan nem durva vagy poffeszkedo(lehet, hogy a svajci rendszam is dob rajta mondjuk :) ).
A BMW nekem meg tul "sportos" ahhoz kepest, hogy nem kifejezetten sportauto (ami persze jo, de en nem ezt keresem egy autoban, ha sportos akkor legyen sportauto, ha pedig nemet es presztizs akkor legyen egy picit visszafogottabb), a 3as sedanbol meg amugy is tul sok van, a 3as coupe meg nekem mar tul draga, es amugy sem szeretem a divatot kovetni :)
GIjoe 2010.02.16 16:36:40
@zoliii: Nagyon szepen megfogalmaztad a lenyeget.
 Nehéz ennek így neki kezdeni. Gondoltam pihentetem egy napig hátha valami jobb fog kisülni ebből, de előre is bocs, ez nem jött össze. Nem tudom, hogy az érdektelen és béna jelenetek random egymás mögé dobálása, vagy Federer szervájának erősségével a pofánkba vágott…..
Avagy hogyan szívassuk meg azon kevés szerencséseket, akik a megadóztatás ellenére is kapnak idén cafetériát. Volt egy ici-pici kiskapu a hideg étkezési jegynél kétszeres összegben adható melegutalványnál: két, magyar tulajdonú üzletlánc, a COOP és a CBA is beváltotta azokat,…..
w Egyél hódot! 2009.12.11 06:30:00
Pár hétre távolabb lép az ember a szalagcímektől, és mindjárt nevetségesnek és kicsinyesnek látszanak a belpolitika vagy akár az unió vitái, kampánylózungjai, hazugságai. Hiszen bazmeg elpusztul a Föld! A bálnák! A méhek! A káposztalepkék! Mert az ember disznó módra él,…..
Vasárnap népszavazást tartottak arról, hogy betiltsák-e az új minaretek építését az alpesi országban. A nem hivatalos végeredmények szerint a választók 57%-a támogatta a minaretépítési tilalmat. A 26 kantonból mindössze 4 volt, ahol kisebbségbe kerültek az igenek. Eddig…..
Vastagbőr Nincs változás II. 2009.09.25 14:01:00
A mai nap már csak ilyen ... A megélhetési szociológus, Vásárhelyi Mária ma érezte úgy, hogy neki ki kell írni magából a gondalatait. Így született meg a Népszabadság ma remek publicisztikája: "A 'Mortimer-ügy' mint metafora" Nem ismered, nem hallottál még a…..
Hétfőn szavazott a parlament arról a Btk. módosításról, mely akkor is büntetné a holokauszttagadást (idézem): A nemzeti, etnikai, faji vagy vallási gyűlölet keltését, valamint a faji felsőbbrendűségre vagy fajgyűlöletre alapozott eszmék terjesztését a büntető törvény…..
GIjoe 2009.06.30 15:10:23
Mivel a 4-es metróval elsütöttek mindenfajta botrányt, amit csak lehetett, Demszky és csapata új játékot talált magának, amivel újra és újra megmutathatják nekünk, hogy totálisan alkalmatlanok lennének akár a kelenföldi resti vezetésére is ... A Margit hidat 1876-ban adták át,…..
Levélírónk félti a hátsóját az esetleges rugdosástól, ezért azt kérte, a nevét tartsuk titokban. Cserébe ugyanezt kérte a történetben szereplő másik autó rendszámával kapcsolatban is, hisz ha olvassa a vezetője a lenti nyílt levelet, jó eséllyel magára fog ismerni. Az…..