Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Behaton

0 bejegyzést írt és 1182 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a kapcsolat tavaly ősszel indult, de semerre nem halad, így Posztolónk eltökélte, hogy nem húzná a dolgot idén őszig. A barátnőjelölt mindentől elzárkózik, csupa titok és minden kérdés túl intim számára.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős…..
Behaton 2022.01.16 20:22:43
@Behaton:

Valaki húzza le azt a "k" betűt....

(Az átlagos nők nagy része egy átlagos pasi mellett horgonyoz le, szül neki gyerekeket és él vele akár boldogan....vagy nem.)
Behaton 2022.01.16 22:24:08
@_Amatőr_:

Csak a példában hozott paplanszájú Julcsi számára válik láthatatlanná a férfiak 80%-a. És ez a paplanszájú Julcsi nem tudja még, hogy az általa megcélzott 20%-os halmaz 19,999%-ának ő így sem fog tetszeni, hiszen ők nem hülyék, és látják, hogy mi van a cukormáz alatt.
Behaton 2022.01.16 22:37:46
@_Amatőr_:

Kevesebb a magányos, mint gondolnád.
Viszont több a boldogtalan, maradékelvű muszájkapcsolatban élő átlag Julcsi és átlag Józsi, aki anno rosszul lőtte be a pozícióját és idővel belekényszerült egy olyan helyzetbe amiért csakis ő a hibás.
Sokan nem párt és társat keresnek, hanem álmokat kergetnek...
Na mondok, hogyisvan az a hogyisvolt?   A DAL 2021 döntő   Lökjétek le a padlóla, de dulván, melt latol,a Kaukázus lehetne az egyik továbbpontozott,nameg Katona Petra és jobb híján a Swingesék,győztesnek pedig Süle Zsolt dalát szeretném;a zsűriék ehelyt Radics DzsiDzsit hájpolják,szerintük…..
Behaton 2021.06.06 11:51:07
@ÉÉN VAGYOKH AZZ __ A GYÚRCSÁÁNY!:

Ne izgulj már annyit! Több ezer fideszes barátommal alig várjuk már, hogy jövőre rád szavazhassunk.
Nekünk megér négy évet, hogy bizonyíthassatok.
Belefér.
Úgy véljük, hogy neked és a Gergőnek eddig ez a külső körülmények és a kedvezőtlen helyzet miatt nem sikerült. De most minden megfelelő, még a csillagok állása is...
Behaton 2021.06.06 19:51:33
@nosce:

Ahogy Zuglóban a kerületet, úgy most Budapestet sem a Gergő irányítja. Nem ez a dolga. Arra most például ott a Kata.
Gergő a project reklámarca. Egy szlogen, egy logo.
Ezért szavazunk Gyurcsányra és a DK-ra.
Meggyőző az a politikai teljesítmény amivel a DK elérte, hogy a Jobbik és a többi kicsi gondolkodás és kérdés nélkül lépteti vissza embereit DK-s jelöltek javára könnyen megnyerhető körzetek tucatjaiban. Gyurcsányék elérték, hogy az ellenzéki választó a lezsírozott jelöltállítás ellenére hisz az előválasztás szentségében. Megoldották, hogy a problémás, nehezen nyerhető körzetekben többségében momentumos, jobbikos és szoci párbeszélős jelöltek induljanak.
Zseniális az amit Zuglóban csinálnak. Szinte külső szemlélőként hagyják, hogy Tóth és Hadházy marják egymást. Az oszd meg és uralkodj tipikus példája.
Meggyőző az a politikai realitás, hogy az összes ellenzéki párt közül ők értik csak, hogy a politika érdekérvényesítés, nem pedig értékek képviselete.
Senki nem bújhat el Szekértábor 2021.05.16 08:57:11
Aranyos drága nyulacskáim, igazából most nem hozzátok szólok, de egyrészt nem érdektelen elolvasnotok soraim, másrészt el kellene juttatni azokat a címzettekhez. A megvezetett, lebutított, megfélemlített, lefizetett hívők sem a királyi TV-n, sem a templomokban nem hallhatnak igaz szót!..
    Ha szeretnénk végletesen leegyszerűsíteni a világot - márpedig a megértéshez ez többnyire elengedhetetlen - úgy alapvetően háromféle emberi értékrendszert fogunk találni. Az ortodox konzervatívokét, akik mindent a hagyományból kívánnak levezetni (legyen az bármilyen idiótaság); a klasszikus…..
Behaton 2021.05.01 18:58:54
@taga20:

Én ezen a néven basztatlak.
Az ezernevűséged miatti magyarázkodásod meg baromság. Kifogásod olyan, mint a segglyuk. Van mindenkinek, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Mondjuk ez rád pont nem igaz, mert a Fletó és a Gréczy Zsolti hátsójára neked biztos előjegyzésed van már. Erdészt is régen üldözöd már szerelmeddel, mondjuk mentségedre szolgál, hogy ő is beléd habarodott.
Megérdemlitek egymást.

:))))))))
Behaton 2021.05.01 19:18:23
@taga20:

Hát könnyen előfordulhat, hogy neked rá kell majd szavaznod:
telex.hu/belfold/2021/03/22/ellenzeki-miniszterelnok-jeloltek-kutatas-zavecz-jakab-peter-az-elen
Menni fog? Befogott orral, mint az SZDSZ-es időkben?
Fekete-Győr Partizános videóját láttad?
Lesz olyan fogyatékos aki rá szavaz? Esetleg te?

:)))))))))))))))
Behaton 2021.05.01 19:43:24
@taga20:

Ma már ne igyál többet és ne nézz több DK-s propaganda videót!
Szerinted én a fideszes kire fogok szavazni? Maaargit!!!

De egyszerűsítem neked a dolgot, mert látom egyedül vagy otthon és nincs aki segítsen:
- Tudnál alkalomadtán olyan magasan képzett, kvalifikált, megnyerő és kétség kívül alkalmas jelöltekre szavazni, mint Jakab Péter, Fekete-Győr András, vagy a gyerekverő Márki-Zay Péter?

:)))
Szombaton nyitnak a vendéglátóhelyek teraszai, néhány nap múlva pedig a szolgáltatások széles körével folytatódik a korlátozások feloldása. Orbán Viktor szokásos péntek reggeli rádiós értékelése most olyan volt, mint egy győzelmi jelentés, pedig a járványügyi helyzet messze nem indokolja ezt az…..
Behaton 2021.04.24 17:06:16
@6.Lenin:
Matyit nem érdeklik a nők. Matyi azt szeretné, ha indiai informatikus kollégája jól s...be ba...ná.
Matyi homoszexuális.
Behaton 2021.04.24 17:24:53
@ight:
Matyi bazzeg, szólj valamelyik indiai vagy pakisztáni informatikus kollégádnak, hogy segítsenek egy kicsit neked abban, hogy ez a béna, selejtes progi, amit összeeszkábáltál, a sima kopizáson túl kreatív hozzászólásokra is képes legyen. Mert láthatóan ez sem megy neked, mint annyi más az életben.
Hatalmas lúzer vagy Matyika!
     Kertész Imre négy gondolatát választottam egy régebbi posztomból.    " Gyilkos világ kezdődik, nacionalizmus, rasszizmus; Európa kezdi felismerni, hová juttatta őt liberális bevándorláspolitikája. Hirtelen ráébredtek, hogy olyan állatfajta, amelyet multikulturális társadalomnak hívnak, nem…..
Ha szolgáltató vagy, akkor te szolgáltatsz. Ha terméket adsz el, az eladás pillanatában akkor is. Amikor előkészíted az eladást, akkor is. Szolgáltatsz, vagyis kiszolgálod mások igényeit. Persze nem csak azért, mert ő kéri, hanem azért, mert ez neked is az érdeked. És minél jobban szolgáltatsz,…..
Behaton 2021.02.17 13:04:58
@Behaton:

Ja és szemtüknek sem.....
:))))
Behaton 2021.02.17 13:06:42
@Behaton:

Meg anno Gábrisnak sem, még amikor nem demokrata jobbikos volt...
:))))
Behaton 2021.02.17 13:15:23
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

:(
Öregszel már te is, mint Taga. Nem emlékszel.
:((((((((
Éry Balázs Vírushiszti 2021.01.14 14:38:49
[Figyelem! Az alábbi szövegben tizenötször fordul elő a maszk!] Vírushiszti - ha ezt hallotta Esti Kornél, fütyölve a nyelvi jelenségeket tudományosan leíró szenvtelenség kötelmére, előrántotta 38-as Smith and Wessonját, és lelőtte az illetőt, mint egy kutyát. Olykor még meg is erőszakolta őket, de…..
Behaton 2021.01.17 11:50:45
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

:))))))
Nagyon sok helyről kibasszák. Ahogy sok más, úgy ez sem megy Matyinak. Ez egy szerencsétlen idióta. Egy szinten van a bolgárbirkával.
:)))))
NemGogol Vakvágányon 2021.01.09 14:00:26
  Érdekes megközelítésban foglalkozik Kádár Barnabás, a Momentum egyik alapítója azzal a ténnyel, hogy Donald Trumpot, hosszas vajúdás után - szerintem erősen megkésetten - kitiltották a "két legmeghatározóbb" közösségi médiaoldalról (El lehet hallgattatni egy ország vezetőjét?).  Mivel a cikkel…..
Behaton 2021.01.10 20:00:46
@Tölgyes Péter:

Mert Biden pont arra vár, hogy Orbán gratuláljon neki.
:)))))
Ha anyagilag megéri, akkor bizony vannak baráti diktátorok. Az USA mindig érdekek és legkevésbé sem értékek mentén cselekszik. Vannak elsőbálozók, akik még hisznek a csodákban. A fegyvergyártók lobbistái nagyon meggyőzőek tudnak ám lenni.
Mit gondolsz, Merkel mami miért nem ütötte orrba soha Orbánt?
:)))))))
Jegyezzétek már meg: ÉRDEKEK és nem értékek.
Behaton 2021.01.10 20:02:33
@Tölgyes Péter:
Ne izgulj már! Állítólag győztök 2022-ben és lesz újra Nap TV. Azt kis időt már csak kibírjátok.
:))))
Behaton 2021.01.10 20:40:25
@Tölgyes Péter:

"rövidesen meglátjátok"

:))))
Hogy ezt mennyit hallottam az elmúlt 10 évben. Gondolod, hogy most már biztos a helyzetértékelésetek? Annyira sajnálnám, ha újra csalódnotok kellene, bár tíz éve vagytok szopóágon és tényleg elhiszem, hogy most már szeretnétek valami mást, de szerintem ez a tíz éves rutin jól fog jönni nektek 2022 után is.
Valóban változik a világ és mintha nem vennétek tudomást arról, hogy a járvány okozta gazdasági válságból való kilábalás éveiben sokkal többet számítanak majd, és fontosabbak lesznek, a demokratikus értékeknél a gazdasági érdekek.
De azért sok szerencsét nektek.
:)))))))
        Ez lenne az.         Nem hiszem, hogy Leonard Cohen rajongana érte, de ki kellett próbálnom. MP4 formátumban van fent, MP3-ban túl nagy volt a fájl. Tessék fülhallgatón fullra nyomva hallgatni, sajnos én vezényeltem a szimfonikus zenekart, miközben a gombocskákat nyomogattam, szóval nem…..
Behaton 2020.12.28 10:54:34
@incze:

".... fölismerni, sőt létrehozni azokat a helyzeteket, melyekben könnyebb kizhasználni és lezüllszteni őket..."

Nagy köszönet ezért Kéri Lászlónak, hogy képezte és felkészítette erre emberünket a káderképzőjében. Itt mondunk még köszönetet Soros Györgynek ugyanezért.
Kedves virek,      Ez egy  vitatkozós topic ahol lehet csapatni ezerrel. De ide csak az kukkantson be aki nem lepődik meg ha lecsavarnak neki egyet a küzdők a vita hevében!  Ezért, és másért se, Utólagos reklamációt nem fogadunk el! Virek, a vita megindításához mutatok egy gretathunberg…..
Behaton 2020.11.14 12:36:44
@A Telex újságírója vagyok: Ez csak részben igaz újságírókám,mert már csak a pincészet a francia D’Aulan családé, a bortermelő kft meg valami szállodás rész pont Mészáros Lőrincé. A többi nagyjából stimmel csak kihagytad a fideszes Demeter Ervin mádi szőlőit, Stumpfék hercegkúti területeit és a volt szocialista Ficsor birtokokat. Ja meg az Andrássy is talán Mészárosé.
Szóval van azért ott fideszes érdekeltség.
Behaton 2020.11.14 12:47:59
@A Telex újságírója vagyok: Meg inkább arról dumálhatnátok, hogy az állami Grand Tokaj nyomott szőlőfelvásárlási árai,meg az alföldi felvásárlók kiszorítása miatt szőlőtermelők egész serege akar megszabadulni a területeitől és most fillérekért lehet szőlőterületet venni. Most jönnek majd a Tokajhoz nem tartozó pénzes akárkik. És akkor még az uniós baromságról,a zöldszüretről ne is beszéljünk.Azért ad az unió pénzt,hogy az éretlen borsó nagyságú szőlőt ledobálják a földre.Így abból nem lesz bor meg semmi se,nem lesz konkurenciája a francia és olasz boroknak.Az ész megáll. Istenem hányan csinálták most ezt,mert ezért többet kaptak,mintha hagyták volna beérti. Fordított,agyatlan,eszetlen világ ez.
Behaton 2020.11.14 12:49:13
@Behaton: nem beérti hanem beérni
Bazzeg!
  Karanténban         Az úgy kezdődött,hogy a corona vírusok (leánykori nevén covid19) egyesített seregei wuhan mellett  nagy csapást mértek a világerőkre, és fokozatosan uralmauk alá hajtották a zegész világot.  Első csapataik március elején törtek be Magyarországra Irán irányából, ahol csak gyér…..
Behaton 2020.11.11 19:57:39
@boborján20: És már volt olyan pillanat is, amikor büszke voltam Ferire is!

coub.com/view/2hrdac

Az a finom, elegáns mozdulat, amit csak vidéki kocsmákban látni, ahogy Fegyőrt arrébb tessékeli....Zseniális.
Behaton 2020.11.11 20:22:59
@boborján20: Haragudj Gyuri bácsira és a Bibó koleszos Kéri Laci bácsira. Nekik köszönheted.
:)))

https://zsurpubi.hu/shared/hirek/belpol/LP/február/soros_bérencek.jpg
Behaton 2020.11.11 20:32:57
@boborján20: Áldozat? Gyuri bácsi és Kéri Laci bácsi választotta ki. Ők képezték ki. Aztán a Skynet öntudatra ébredt és csapást mért az alkotóira.

Áldozatok? Elkövetők!

Szerinted azóta Gyuri bácsi kiválasztási rendszere fejlődött valamit? Vagy továbbra is számíthatunk tőle ilyen melléfogásokra, bakikra?
:)
Subba Szexi estét mindenkinek! 2013.04.20 20:55:36
..
Behaton 2020.09.27 13:54:52
@Tücskölő Cirip:

Akkor lépj "feljebb"! Legyen obersturmbannführer vagy standartenführer.
Kényszerhelyzetben használható még az obersturmführer wehrmachtos megfelelője az oberleutnant.
Behaton 2020.09.27 14:03:15
@Tücskölő Cirip:

Szívesen! Shabbat shalom!
spinoffashion A huszas éveinkben 2020.01.02 20:09:38
A huszas éveink elején.      A bódog kariajándékozás után: és az ütős zsírsárkány szilveszteri bulikák és petárdázás után,  a kaja és pia hegyek elpusztítása után átverekedtük végre magunkat  a jövőbe. De Itt már nem szarozhatunk  tovább, a ződek azonnal ránkdörrennek ha a…..
Behaton 2020.05.08 09:31:47
@Womb Raider: A "szakértők" véleménye szerint pénzt kell az államnak adnia. Szerintük ne teremtsen munkahelyeket, hisz a rászorulók tudják, hogy mit szeretnének csinálni, és azt is fogják majd csinálni, csak áthidaló megoldásként, kb. egy évig, az eddigi átlagkeresetük olyan 80%-85%-át kell ehhez támogatásként - mert a segély szó itt nem megfelelő és annyira megalázó- megkapniuk. Ez a "szakértők" szerint méltányos, mert nem megkerülhető az a tény, hogy a diktatúra félrekezelte a járvány okozta egészségügyi és gazdasági válságot. Az a minimum, hogy a kormányzat bocsánatot kér és fizet. Természetesen, amennyiben a gazdaság egy éven belül sem áll talpra ez a támogatás tovább folyósítandó. A "szakértők" a hasonló célból született nyugat-európai modellek eredményeit elemezve jutottak erre a megállapításra.
Behaton 2020.05.08 09:53:19
@Womb Raider: Mondanom sem kell, hogy "szakértők" csak a demokratikus ellenzék sorai közt találhatók. Ők jó előre szóltak, hogy mely dél- és nyugat-európai országok megoldásai a követendők. Egy "szakértő" nem akad fel olyan apróságokon, hogy nem értünk még az egészségügyi és gazdasági válság végére, mert ötleteik, megoldásaik és javaslataik már a kezdeti időszakban is helytállóak és a későbbiekre nézve jó eredménnyel kecsegtetőek voltak. Elég csak a magyarországi helyzetet elemezni, és egyből látható, hogy az ellenzéki vezetésű városok, szakértőik támogatásával, mennyivel eredményesebben vették fel a járvány elleni harcot. A számok nem hazudnak.
Behaton 2020.05.08 10:05:42
@Womb Raider: Egy "szakértőnek" van kellő rálátása. Ahogy az amerikai elnök is joggal kritizálta a WHO-t, úgy egy felkészült szakértőnek sem gond a magyar kormány intézkedéseiben megtalálni azokat a súlyos hibákat, melyeket a dél- és nyugat-európai kormányok nem követtek el.

Például egy szakértő szem szerint nem lehet kérdés hogy egy 80 éves,agyi trauma okozta koponyaűri vérzéssel kórházba került beteg halálát az egészségügyi intézményben elkapott koronavírus fertőzés okozta. És ahogy arra a TASZ és egyéb jogvédő szervezetek is rámutattak, nem lehet az elhunytaknál olyan alapbetegségeket feltüntetni, melyek az elhunyt alkoholizmusára utalnának.
A Momentum a Soros, meg az új Gyurcsány. ..
Behaton 2019.12.29 15:04:08
@sZulamith:

Semmiben sem teljesít jól ez a diktatórikus kormány!

Hiába nő a GDP, az csak egy szám!!
Közben elértéktelenednek a nyugdíjak, a fizetések. Csökken a belső fogyasztás. A társadalom már rég felélte a 2002-2010-ig terjedő időszakban felhalmozott megtakarításait. Lepusztult az egészségügy és emiatt ezrével halnak meg a betegek. Közmunkára kényszerítik a nyomorgó szegényeket. Minden EU-s pénz stadionokra, az egyházak támogatására és a szerencsétlen menekültek ellen épülő határzárra, kerítésre megy el.
Európa legszegényebb országa lettünk. A Bécsbe vásárolni utazó román, szerb és bolgár állampolgárok is igyekeznek minél hamarabb átjutni az országunkon, hogy ne lássák ezt a letaglózó nyomort.
Behaton 2019.12.29 15:17:04
@sZulamith:

Így van éhbérért dolgozunk az Orbán-rezsim által kiszolgált külföldi nagytőkések üzemeiben. Európa összeszerelőüzeme lettünk! Egy utolsó sufni!!!!
A 2022-es kormányváltás után ez is megváltozik. Az egyetemek ontani fogják a tehetséges szakembereket és ezeket a lepusztult összeszerelőüzemeket felváltják a magas hozzáadott értékű munkát igénylő üzemek, ahol európai béreket fizetnek majd! Újra Európa motorja leszünk, ahogy a 2002-2010-es időszakban voltunk.
Megvalósulnak a techno- és biopoliszok melyekről Gyurcsány Ferenc beszélt.
Behaton 2019.12.29 16:50:52
@orbántrollirtó:

Mi abból a hazugság, hogy a 2022-es kormányváltás után elszámoltatják az elnyomó Orbán-rezsim működtetőit, támogatói, híveit, és a felelősök, az elkövetők megkapják megérdemelt büntetésüket?
  A bibliai teremtés történetében azt olvassuk, hogy Isten az első nap az ég és a föld után megteremtette fényt, hiszen addig mindenhol sötétség honolt. „Kezdetben teremtette Isten az eget és a földet. És a föld puszta és kietlen volt és sötétség volt a mélység színe fölött; Isten szelleme pedig…..
Behaton 2019.12.29 11:14:46
@Brendel Mátyás:

1) Igazad van. Csak azt írtad, hogy pont olyanok, mint általában a valláskárosultak. Bár az egészhez az is hozzátartozik, hogy nem írtam, hogy annak nevezted, de sebaj....ügyes vagy.
:))))))

2) Tökéletesen igazad van! Egy ateista is lehet valláskárosult...példának itt vagy egyből te! Megjegyzendő viszont, hogy neked még nem sikerült kigyógyulnod, mert a vallásosságig fokozódott ateizmusod még egy leküzdendő betegséged...a többi nyavalyád mellett
:)

3) Egyszerűen leblokkoltam, hogy mennyire nem vetted észre, hogy a majmos példád majmos cikke mennyire nem illik ide, mennyire nem erről szól! Ahogy a kutya megtanul pacsizni a simogatásért és a jutalomfalatért, úgy a majmod is megtanulta, hogy hogyan érhet el dolgokat. De vajon hisz-e ebben? Emel-e neki templomokat? Gyárt-e mítoszokat, legendákat e köré? Majomcsapatok egyesülnek-e később nagy létszámú törzsekbe és később nagy "majomnépcsoportokba" ezen közös legendák, mítoszok és hiedelmek hatására? Nagy "majomnépcsoportok" alapítanak-e országokat maguknak ezen rendezőelv alapján?
:)
Behaton 2019.12.29 11:35:26
@Behaton:

:DDDD

De , tényleg írtam, hogy valláskárosultnak nevezted! Megkövetlek Mátyás!
:)
Behaton 2019.12.29 12:32:20
@Brendel Mátyás:

1) Igen, elismertem, hogy mondtam, lásd köv. hozzászólás. Még meg is követtelek!
:)))))))))

2) Mivel elismertem, hogy tökéletesen igazad van, így nem is kellett érveket felhoznom ez ellen. Sőt! Veled, a te "eseteddel" igazoltam állításod valóságtartalmát.

:)))))

3) A cikk közel sem erről szól és ezt te is tudod. És ahogy már írtam is, nem azért van igaza, mert ateista és az igaza nem az ateizmusából következik. Neked pedig szimplán nem volt igazad és egy teljes másról szóló cikkel próbáltad ezt igazolni. Az ateista kitétel is csak azért zavar mert vallásossági fokozódott ateizmusod szerint egy ateista nem tévedhet. Tehát ha egy ateista állít olyat, ami szerinted nem igaz, akkor ő már elvesztette saját ateizmusához való jogát ....és szerinted pont olyan, mint általában a valláskárosultak...azaz amilyen te is vagy...
Briliáns...

:))))
A Fradi B-közép új kabalája: Ultra Ibolya, a humán hanggránát..
Behaton 2019.12.28 17:45:56
@Georges az új: Miért, milyen oldal?

@Itt a kezem nem disznófasz:
Mi lenne, ha hagynánk méltósággal meghalni az oldalt?
Huszonöt évvel ezelőtt Zöldi László szerkesztésében megjelent egy olyan könyvecske, mely politikusok, művészek, üzletemberek, sportolók, közéleti személyiségek legjobb, illetve legrosszabb mondásait adta közre. A kötet sztárja kétségtelenül Orbán Viktor, volt aki 1994 elején még abban bízott, hogy…..
Gréczy-ügyben Horváth K. József is megszólalt. A kormánypárti újságíró megcsipkedte, megdorgálta, elmarasztalta a bájaival kacérkodó ellenzéki politikust. Akit érdekel a véleménye, elolvashatja a blogján. Csupán a következtetését emelném ki: „Ismerjük a gázáremeléses időkből Lendvai Ildikó örökbecsű…..
Behaton 2019.12.26 15:05:54
@Stefánia vagdalt:

Mivel azt mondták, hogy "Nem lesz gázáremelés!", nem pedig azt, hogy nem lesz ekkora mértékű gázáremelés, így neked is sikerült csatlakozni az ovis középső csoporthoz.
:)))))
Márki-Zay Péter legutóbbi, december 20-i pervesztése utáni Facebook-ra kitett posztja egy dolgot mindenképpen bizonyít. Hódmezővásárhely polgármestere messzire rugaszkodott a valóság talajáról. Nem döbben rá, hogy már nem csupán a kormánypárti, hanem a vele eddig nem kifejezetten ellenséges média is…..
Behaton 2019.12.23 09:32:01
@konrada:

:)
Neírdalá János megint aláírta. ..
Behaton 2019.12.21 20:06:58
@6.Lenin: Ellent mondasz magadnak. Ha Feri és Zsóti ütötte a vasat, akkor elég kiábrándító, hogy az Olga szerint szerény képességű vezér pártja ilyen remekül szerepelt.
Feri valóban közepes képességű politikus, de fénykorában remek szónok volt, és már egy olyan ikon lett hívei körében, hogy elég képét körbehordozni és jön a szavazat. A DK nélküle semmi lenne, nem lenne. Dobrev Klára nem hoz annyi szavazatot, mint Feri.
Behaton 2019.12.21 20:27:15
@morph on deer:

Mivel Gyurcsány csak egy közepes képességű politikus, így a neki jutott kevéske idő nem volt elég arra, hogy bármit is építsen. Legyen ez akár személyi kultusz, ország, kutyaól.....
Behaton 2019.12.21 20:35:16
@6.Lenin:
"...EP választást már Klára asszony nyerte..."
Nem, ez Gyurcsány Ferenc pártja. Miatta mennek el a rajongó szavazni. Dobrev Klára önmagában nem hoz össze egy 10%-os támogatottságú pártot.
Matematika, 4. osztály. Te tudnád a választ ennyi adatból? (Via)..
Behaton 2019.12.08 09:45:35
Szerencsétlen embert az ág is húzza. ..
Behaton 2019.12.03 15:49:22
Kósa Lajos nagyon téved!!
A Jobbikban nincsenek nácik és rasszisták. A Jobbik egy progresszív jobbközép párt.
...Inkább közép...
Ezt már Heller Ágnes is mondta!
A nácik és a rasszisták a Fidesz-ben vannak! És ezt minden zsidó tudja!
De már nincs sok hátra, jövőre, az előre hozott választásokon a demokratikus erők elsöprik a Fidesz-t kiszolgálóikkal együtt!
A jövő elkezdődött!

index.hu/belfold/2019/12/03/majdnem_otvenszeresre_dragult_a_parkolas_az_obudai_alberleteseknek/

"Véget ért Óbudán az albérletben élőknek a rendkívül kedvezményes parkolás: az új önkormányzat már második rendes ülésén módosította a parkolási rendeletet..."

Véget ért a pénzszórás, nincs ingyenebéd! A sumák parkolók elvesznek a közösből! Ezt nem hagyhatta az új önkormányzat és a legjobb döntést hozta!
Csak így tovább! Példamutatóan, bátran, szakértelemmel!!
                       „Ő egyszer sem mondta, hogy bemutatna a barátainak, vagy a családjának, de állítólag mesélt rólam nekik, de nekem ez nem elég” - Levélírónk arra gondol, hogy azért kezeli ilyen lazán a kapcsolatot a pasija, mert ismerte a volt barátját, ráadásul a szabadság igénye is elég…..
Behaton 2019.11.18 11:07:28
@Daenerys Targaryen:

Nem kell kitiltani. Inkább itt dühöngjön, minthogy egy boltban verjen agyon egy sorban álló nyugdíjas nénit, mert az feltartotta azzal, hogy lassan vette elő a pénztárcáját. A kommentszekció terápiás jellege az ő szempontjából megfizethetetlen.