Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paulettejarvi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy televíziós műsor kapcsán gondolkodtam el azon, hogy milyen élethelyzetekben lehet erotikus élmény, ha megpillantunk egy számunkra vonzó személyt teljesen meztelenül. Kapásból azt válaszolnám erre a kérdésre, hogy minden esetben. Ha én meglátok egy szép, meztelen férfitestet, azonnal zsongást…..
Miért nem gondoltak arra, hogy az állítólagos csőcselékben öngyilkos robbantók is lehetnek?   Valamit nagyon, de nagyon nem értek. Jó, jó. Én is láttam az Euronews január 5-ei, keddi, késő esti riportjában a német lányt, aki öntudatának teljes komolyságával nyilatkozta, hogy egyéni…..
paulettejarvi 2016.01.06 22:35:12
@új felhasználó: szia! te vagy jzk, ugye? (bocs, ha rosszul írtam) elolvasnám mégegyszer a kommentedben szereplő idézeteket, amit ez a barom törölt - nem is értem, miért.. hol találok rá?
Kövér és a Fidesz ugyan most azt mondja, hogy nem akarja a genderőrületet, és a jól megvédett Kovács Ákos sem akarja, de óvatosan emlékeztetnék arra, hogy még az Orbánék által összefércelt alaptörvény szerint is egyenjogúak a nők és a férfiak. Ferenc pápa szerint pedig a…..
paulettejarvi 2015.12.18 22:02:56
@bértrollbosszantó_kovi1970: ennyi? felmosta veled a padlót egy nő, ratyikám?
paulettejarvi 2015.12.18 22:09:02
@Pásztor Miklós: akkor már idézd rendesen: "szeretnénk, ha lányaink..." így korrekt. mert ebből kiderül, hogy egy óhajt fogalmaz meg, nem pedig "utasít, parancsol" ahogy annyira szeretnétek láttatni
paulettejarvi 2015.12.18 22:11:59
@Pásztor Miklós: de elegáns vagy
  Az alábbiakban leírt történet elsősorban arról szól, hogy hogyan keletkezik a ”nyugati” és ”keleti” - jelesül a magyar - nyilvános beszéd között érdemi különbség, amely tapasztalatom szerint egy sor kérdésben jelen van, de különösen a bevándorlás- és…..
paulettejarvi 2015.11.25 16:22:29
@Bogyó 2: "Minden menekült szemétláda, csavargó, ingyenélő, segélyvadász, terrorista, dzsihadista állat"

mégis, mi lenne az ember véleménye azokról, akik csak attól hajlandóak segítséget elfogadni, akinek vastagabb a pénztárcája, mindenki máson pedig keresztülgyalogolnak?

egyébként pedig nem menekültek. a német adminisztráció szerint is legfeljebb 15-20 százalékuk jön háborús övezetekből. és jogilag ők is csak addig "menekültek", amíg egy biztonságosnak minősített országba nem érkeznek. mint tudjuk, jó néhány ilyen van már mögöttük.
Úgy tűnik, hogy a magyar választók preferálják, ha a kormányuk irracionális intézkedések sorával nehezíti az életüket. Mi mással is lehetne magyarázni azt, hogy akkor nőtt a kormánypárt népszerűsége, amikor abszurd, sőt kifejezetten ellentmondásos intézkedések sorával…..
paulettejarvi 2015.11.02 11:59:02
@Lurian: látom, szereztél már ebben némi tapasztalatot
1. Használj olyan nyelvészeti torzszüleményeket, mint a „ciszheteró”, és az öt egyetemi és jogvédő haverodon kívül senki nem fog érteni. Főleg használj ilyeneket, ha amúgy költő vagy. 2. Tegyél úgy nyugodtan, mintha a veled ellentétes véleményen lévők egyszerű, hülye…..
paulettejarvi 2015.10.06 00:22:36
@Imrebá: „…három napig sötétség lösz.” „Villany, semmiféle fény nem ég, csak a szentölt gyertya.” „Azt jósolta, hogy ezret élünk, ezret nem.” „Azt mögjósolta, hogy ekkor és ekkor, kétezerbe el fog veszni a világ.”
„…kelet felől gyün a fekete sereg, ami elsöpri a népet.” „…a fekete sereg keletrű fog elindúni, és egészen nyugatig mögy körösztül a világon.” „gyünnek a vörösök, utána gyünnek a sürgük, akkó lösz olyan nagy háború, hogy a szürke ló a szügyivel taszítja a vért.” „Majd a Szöged városánál lösz a legnagyobb háború, ezt az egyet tudom.”
Annyi minden abszurd dolog történik mifelénk mostanában is, pl., hogy mást ne említsek, Simicska visszanyerte a jogállamban vetett hitét, román harmadosztályú focicsapatot vett a magyar állam, majd’ kétharmados győzelmet aratott egy szoci képviselő a XIII. kerületben, de legjobban…..
paulettejarvi 2015.09.23 21:49:12
@Peterpapo: "Teljesen lényegtelen, hogy a szerbeken keresztül jutnak be az országba, vagy a horvátokon keresztül."

ha jól értem ezt az egészet (vagy a dolog ezen részét), nem mindegy. ha a migráns nálunk lép be először az eu területére, nekünk kell regisztrálni. amennyiben pölö szerbia felől jön, ez a helyzet. ha a horvátok felől érkezik, ránk már nem vonatkozik ez a kötelezettség, a horvátok feladata lenne (adott esetben a görögöké, csak hogy ne legyen eccerű, de a dolog lényegén nem változtat). az, hogy a horvátok (vagy a görögök) szarnak a szerződésekre, amiket aláírtak, más tészta