Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HChoba

223 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vezetékes és vezeték nélküli mobil töltés A modern laptopok fejlett akkumulátorai már sokkal tovább bírják, mint az első mobil számítógépek beépített áramforrásai. Azonban ez az üzemidő is kevés lehet utazás közben vagy terepen végzett munka közben. A fejlesztők egyre újabb és újabb megoldásokat…..
Kút- és esővíz tisztító berendezés Adott márka esővíz tisztító és kútvíz szűrő berendezései kiváló minőségű ipari és háztartási folyadékszűrők. Az NW sorozat masszív változata kiválóan alkalmas élelmiszeripari és vegyipari folyamattechnikai alkalmazásokhoz. A házi felhasználásúak biztonságosak az…..
Ötletek: télikert, terasz berendezése A legolcsóbb módja a télikert építésnek, ha beüvegezzük a verandát. Még jobb, ha a bejárati teraszt. A meglátás persze nem általános érvényű, sok érv szól a háztól külön álló üvegház építése mellett is. A kis oázisszoba kialakításában a megrendelő igényei az…..
Felújított, használt laptop árak a szervizben A budapesti Laptophardware szerviz használt laptopok felvásárlásával és felújításával is foglalkozik. Az eladásra kínált készülékek újszerűek, a notebook árak kedvezőek. Sokkal olcsóbbak az új gyártmányoknál, és alapfeladatok ellátására ugyanúgy…..
Hogyan hosszabbítható meg az akkumulátor üzemideje? A laptop használók fejében időről-időre felötlik a gondolat, hogy milyen módon lehetne a gép akkumulátorának üzemidejét meghosszabbítani. Ezzel kapcsolatban a leggyakrabban feltett kérdés az, hogy töltsem vagy ne töltsem a laptopot? A töltő és az…..
- Ivóvíz fertőtlenítés és ivóvízkezelés klór-dioxid oldattal, víz tisztítási technológia - A PR-cikkben ajánlott termék a TwinOxide, mely a vízfertőtlenítés területén verhetetlen ivóvíz fertőtlenítő szer, s amelynek legfontosabb összetevője a klór-dioxid biocid vegyszer. A módszerek és…..
Klórdioxidos vízfertőtlenitő szerek Szakmai leírások szerint a klór valószínűleg a legrégebbi idők óta alkalmazott ivóvíz-fertőtlenítő szer. Hatékonyan pusztítja el a vízben gyakran fellelhető mikroorganizmusok nagy részét, és viszonylag alacsony a költsége. Ám alkalmazása számos kockázattal jár,…..
Az ivóvíz fertőtlenítés új generációját a TwinOxide vízfertőtlenítő szer képviseli, amelyből 0,3%-os klór-dioxid oldat állítható elő a pseudomonas és legionella baktérium elleni  védelemhez, toovvábbá biofilm és mikroorganizmusok eltávolítása.  Az ivóvízhálózat kialakításának kérdései Nem is olyan…..
A Google első helyén: twinoxide.hu Böngésző: G Chrome, inkognitó mód, lokáció: Magyarország. Kulcsszavas keresés: ivóvíz fertőtlenítés. Eredmény 2022.02.22-én az alábbi kép. Mind az első, mind a második helyen a HydroFlow cég vízkezeléssel foglalkozó honlapja található...
Fogászati rendelő a 13. kerületben Talán kijelenthetjük, hogy nincs olyan ember, akinek ne lenne élete során problémája a fogaival, ezért igénybe kell venni a fogorvosi szolgáltatást Budapesten. Az viszont már korántsem egyértelmű, hogy a különböző fogászati panaszokkal milyen rendelőt érdemes…..
Az Ungvár lakosságának ivóvízellátását biztosító vállalat Kárpátalja megyeszékhelyének ivóvízellátását az „Ungvár Vodokanal” biztosítja. A vállalat feladata az ivóvíz kitermelése, tisztítása, fertőtlenítése és a szennyvíz elvezetése és kezelése is, történik ez városi irányítás alatt. A vállalat…..
Víztisztítás és fertőtlenítés Az ivóvíztisztítás hagyományosan a fertőtlenítésre és a szerves anyagok kiszűrésére koncentrál, napjainkban azonban a mikroműanyag megjelenésével is számolni kell. A műanyag térhódításával, az egyszerhasználatos műanyag eszközök hétköznapivá válásával hatalmas…..
Az iparban használatos műanyaggyártási eljárások A műanyagipari termékek megismerése elképzelhetetlen a műanyagtípusok részletes ismerete nélkül. A vegyszer vagy ivóvíztároló hordók és tartályok, a kármentő tálca olyan anyagból kell, hogy készüljön, ami tökéletesen kielégíti a vele szemben…..
Nemzetközi fuvarozási szabványok A nemzetközi szállítások során olyan konténerekre és tartályokra van szükség, melyek egyrészt megóvják az áru épségét, másrészt szükség esetén megőrzi annak minőségét is. A szállítmányozás és raktározás során rendkívül fontos a tervezhetőség, valamint az egyes…..
Ha autóval érkezik a fogászati rendelésre Ha a budapesti fogászati rendelésre autóval érkezik, meg kell oldani a biztonságos és kényelmes parkolást is. A 13. kerületben a fogorvosi klinika közelében is talál megfelelő helyet, de először lássuk, hogyan választanak a budapestiek…..
Mennyire olcsó a budapesti fogorvos? Igen nehéz egzakt választ adni arra a kérdésre, hogy mennyi a jó fogászati kezelés ára, mivel számos tényező játszik szerepet az egyes rendelők árszabásába. Melyek ezek? Amikor Ön fogorvoshoz fordul valamilyen fogászati problémával, orvosa valószínűleg először…..
Honlap optimalizálási tapasztalatok A műanyag ipari tartályokkal foglalkozó weboldal optimalizálásakor a honlapelemzést a találati lista vizsgálata követi. A Google első helyére kerülni hosszú és bonyolult munkafolyamat eredményeként lehetséges, melyhez a SEO szakembernek ismernie kell a…..
Műanyag és kombinált fóliák az ipari csomagolásban A műanyag fóliák, illetve a belőlük gyártott csomagolóeszközök alkotják a műanyag csomagolóeszközök legnagyobb tömegét. Ez alapvetően a fóliák aránylag gazdaságos előállítására és változatos igények kielégítésére alkalmas választékukra vezethető…..
Hogy és hol vásároljak műanyag tartályt? Az iparban alkalmazott műanyag tartályok beszerzésére az egyik legjobb mód az internetes webshop. A honlapon részletes információkat találhatunk az egyes tartálytípusokról, a gyártás során használt műanyag minőségéről a gyártási technológiáról és a különféle…..
Műanyag biztonsági eszközök A vegyiparban ajánlott és kötelező a kármentő tálcák alkalmazása, természetesen nem mindegy, hogy milyen kivitelben. A műanyagból készült edények és eszközök ipari felhasználása mellett több érv is szól. Az ipari komplexumok és gyárak építése és tervezése közben…..
SEO terasz beépítés és télikert árak kulcsszóra A télikertépítéssel foglalkozó budapesti szolgáltatók csak a pontos mérések és tervezést követően tudnak árat mondani a megrendelő számára. A terasz beépítéshez használt ajtók és ablakok gyártási költsége csak kis része a télikert építés teljes…..
Tisztítás, fertőtlenítés és vízcsere A műanyag kerti medencék olcsó és kellemes pihenést nyújtanak a meleg nyári napokon. A pancsolás élvezete egyenes arányban nő a medence méretével és vízmennyiségével, azonban ezzel arányosan a gondok és problémák is szaporodnak. Az álló, felmelegedő víz a nyári…..
Automatizált adatfeldolgozás a vízkezelésben A felszíni vizek kémiai elemzése az egészséges ivóvíz biztosítása szempontjából fontos. A kémiai és biológia elemzések automatizált, számítógépes rendszerének kialakítását az Európai Unió is szorgalmazza. A vízminőség autonóm módon történő elemzésének…..
Vízzel és ivással kapcsolatos népi bölcsességek Megjelent a Kárpátalján használt népi frazémákat bemutató kötet. A Horváth Katalin nyelvész, nyugalmazott egyetemi docens nevével fémjelzett kiadvány Kárpátaljai szólások és közmondások címmel látott napvilágot. A 2018-ban Ungváron kiadott mű az…..
Mivel dolgoznak a kárpitosok? A kárpitos által használt hagyományos technikák mellett több modern gépet is alkalmaznak a kárpitkészítés során. Az elvégzett munka és az ár nem függ a géphasználattól. A budapesti kárpitosok a bútorkészítés több területén is alkalmazott gépeket használnak a…..