Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dellusion

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két fiatal előadó Zilahy Máté és Ágner Kristóf is tart önálló estet. Ajánlójuk:   Mi a dellúzió? Egy új, interaktív előadói műfaj, mely a mentalizmus és a szemfényvesztés elemeit ötvözi szórakoztató formában. Az elme és az érzékek manipulálása! Vajon…..
1 millió forintot fizetek* annak, aki a tudományos módszertannal létrehozott, Általános Isten meghatározása istenérvemet, rövidebben IGe istenérvét, cáfolni tudja. Következetes érvekkel írásban,  vagy akár bemutatással, demonstrációval hogy az alapjaiban hibás. Mert a hibás istenérveket könnyű…..
freddy szokott meglepetéseket okozni... Na, de ekkorát? Elgondolkoztam... Induljunk ki abból, hogy fred NEM SZOKOTT ILLEGÁLISAN LETÖLTENI (na, persze). Ha letöltötte volna ezt a zeneszámot a videójához, megérteném. De mivel nem szokott illegálkodni, ezért azt kell feltételeznem, hogy…..
Postal share the pain hmm ismerőős áhh igen! Amikor még nem volt Junior hanem még a RPJ  igy gyerekcipőben járt, akkor már-már felbukkantak a junior-juniorok. Közöttük voltam én is és a barátom is HIRIAN. Bevallom nagyonrosszul sikerült mert mint kezdők a Postal 2 hibáit…..