Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rote

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A bjutifúl testéhez képest elenyésző méretű a férfiassága" - írja a lány. Remek történet hétfő reggelre. Kedves Szakítósblogos emberek! Valamikor néhány éve, munkámból kifolyólag viszonylag gyakran utaztam egy vidéki városba, ahol hamarosan kiszúrtam A…..
Elnézést a tegnapi szünetért, gyíkká változtam. De már elmúlt.Lehet illene tudnom melyik játék logója van középütt, de nem tudom. Amúgy nagyon szépen kialakított asztal, köszönhetően a háttérképnek...
Öhm, épp a South Park és Oprah haldokló vaginájának nagymonológja megy a comedy centralon, szóval most nem nagyon tudok szóhoz jutni.....
Érdekes elrendezése az ikonoknak, kicsik jó sűrűn. Valahogy nem találok különlegességet a programok közt, van mindenféle. Ami feltünt viszont, hogy nem nagyon érdekli, hogy mi az ikon nevet, soknál ott marad az amúgy teljesen értelmetlen "Parancsikon -" elnevezés. Nem…..
Azt hiszem az UT2004 után, itt a blogon a q3 a legnépszerűbb gém, tényleg összehozhatnátok egy meccset lassan. Az óra mellett futó ménkű sok cucc megérne egy takarítást, feltételezem automatikusan indulnak a windows-zal. msconfig!..
Itt egy screen a munkahelyi szgepemrol.Hatterben a Hold. Dual monitor, 2x 1680x1050pix.Kivancsi vagyok, kitalalod(jatok)-e, hogy mit csinalok.(bocsi a hatalmas filemeretert):)szep napot, egyember Azért fura mert itt kissé szinesebb, mint a valóságban ahol tök szürke az egész. Így…..
This is szakdogaaaaa :DDD Ez jó, tetszik :D Ezek szerint egyetemista vagy. A többit találják ki az olvasok a háttér valamint a cartalnx, DigiTerra és Surfer8 ikonnevekből...
Remélem ez is saját fotójú desktop, az azt jelentené, hogy a küldő járt ilyen klafa helyen. Nem tudom ez tenger, óceán vagy tó, de szép. Ha gazdagabb lenne akkor nagyobb monitorja lenne és jó nagyfelbontású háttere ami által kivehetőbbek lennének a csajok. Sebaj...
Mostani vendéngünk a puruttya blog ahol válogatott tutiságok találhatóak.A kellő illúzió megteremtése végett ikonok nincsenek :) A háttérkép innen letölthető...
Ki ne ismerné a BKV figyelő blogot? MÁV - Megint Állunk Vazze? Akik még nem tudjátok, most megtanulhatjátok. Rögtön két állapot is rögzült a print screen lenyomásakor, az egyik a munka hevében, a másik már nyugiban, hajnali 3 körül. Azt hittem csak én vagyok még ébren akkor…..
Sztahanov leginkább a sztahanovon, webisztánon, gitárhíróblogon posztol.Ahogy ő írta, "szily laci nyomasara" küldte el a screenshotjait pár megjegyzéssel. Fenti toolbar autohide, a háttér nagyjából hetente változik amikor reboot van; itt hozzátette: vladstudio forvever!…..
Legalábbis mocskos hideg volt tegnap éjjel. Ismét egy szép desktop, jó sok hellyel. Gengar mégis egymásra pakolja az ikonokat aminek biztos meg van az oka, mindenesetre érdekes megoldás. Van egy másik asztala is, de az üres, mert ahogy irta, azon csak képeket…..
Persze ezek nem mókusok sokkal inkább hörcsögök, de ha ez jutott róla eszembe akkor nincs mit tenni.Kellemes pasztelszinek a háttérben repülő állatkákkal, de kontrasztnak ott egy kis quake III arena is. Lehet pontosítani az mp3-ak fájlneveit! A küldő kérdezte: na milyen ember…..
Korábban már kértem, hogy mondjatok neveket, akiknek az asztalát szívesen látnátok viszont a blogon. Nem sok visszhangja lett így gondoltam egyet és...Nem tudom ti mennyihány blogot olvastok, én elég sokat. Ez még irodista koromból ered, ügye nem kell mondanom mi az összefüggés :)…..
Erre nem igazán lehet mit mondani azon kívül, hogy szerintem kattints az antikukalinkre...
Mcbuddha négyasztalos megoldása. Kicsit aluldizájnolt, mindenképp új színfolt a blogon. Megint egy linugz. Gentoo, ion3 ablakkezelo, 4 asztal. 1.png -- bal oldal: irssi + bitlbee, jobb oldal: cmus, alatta xterm 2.png -- FF3 3.png -- GIMP 2.6 4.png -- conky (bal oldalon a naptar az google…..
Jadis asztali gépének valamint laptopjának képei. Zene, játék, szörf és chat. Azt hiszem most szerepel először safari böngésző, statban amúgy 1%-on áll. Ti amúgy hányféle im programot használtok? Nekem elég az MSN meg IRC, de ezt a kettőt alapvetően másra használom. De, hogy…..
Mindig is akartam egy bonsai fát. Talán Balázs is, csak ő okosba megoldotta. Túl sokat nem árul el róla az asztala, a tálca eldugva, a dockon ikon alig van. Kénytelenek leszünk a háttérből kiindulni...
Brrrrrrrr.....Nagyon ötletes blog, és kb. az első, ahol érdemes végigolvasni a kommenteket is.Csatlakozom a beküldőkhöz, de semmiképp ne rugaszkodjunk el a kezdeti céltól: ki vagyok ? (foglalkozás, kor, nem, stb.)üdv:piquodKöszönöm a dícsérő szavakat piquod, és egyúttal…..
Megérdemelne pár szót ez a desktopshot, de épp rohanásban vagyok egy állásinterjúra, így most teljes mértékben rátok hagyom a dumát. Mire hazaérek legyen mit olvasnom!..
Na jah, kiváncsi vagyok hány behorpadt motorháztetőt okozott ez a felállás. Öhm, most egy valamikor régen látott videó jut eszembe, pilla, utánakutatok...... meg is van. VIGYÁZAT, a videó és környezete erősen 18+, ennélfogva NSFW!!!Nagyon jók a jobboldali cuccok, olyat hogyan lehet…..