Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gárdony Sporttábor

29 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május végén meghírdetett játékunk győztese, aki egy ingyenes hetet nyert magának táborunkba programokkal és teljes ellátással, az nem más mint: Kis Panna (Pancu)-Budapest Gratulálunk neki, várjuk őt, vagy hozzátartozóját nagyon sok szeretettel táborunkba!   Amennyiben még nem jelentkeztél itt az…..
Kedves leendő táborlakók, ezzel a cikkünkkel szeretnénk néhány tippet adni, mit is érdemes hozni: Természetesen készülve a nagy melegre mindenképp legyen nálunk rövidnadrág,de tudván, hogy az időjárás kiismerhetetlen, egy melegítőnadrággal és pulóverrel is készüljünk. Emellett ne feledkezzünk…..
Közkívánatra folytatjuk gyermeknapi akciónkat!Jelentkezz te is kedvezményesen, mindezt megteheted 2016.06.20.-ig5nap / 4 éjszaka, teljes ellátással (napi 4 étkezés), utaztatás külön busszal, sportprogramokkal, kézműves és angol foglalkozásokkal, strandbelépőkkel.Mindösszesen:                       …..
Nálunk a jelentkezés is egy pillanat alatt megvan!Nincs más dolgod, mintsem a linkre kattintani, kitölteni az adatlapot és utána mi fogunk megkeresni!Jelentkezési lap 2016 www.gardonysporttabor.blog.huE-mail: gardonyi.gyermekfesztival@gmail.comTel: 0630 272 10 72..
Ha gyereknap akkor akció!Jelentkezz május 31.-ig táborunkba, és juss el akciós árunkon 36790Ft-ért Gárdonyba! Részletekért:www.gardonysporttabor.blog.hu0630272 1072..
Közeledik a forró nyàr, itt az idő elgondolkodni, mit is csináljunk ezeken a forró napokon! Mi most megmondjuk erre a választ! Vegyél részt te vagy ismerősöd, hozzátartozód Gárdonyi gyermek sporttáborunkba és a ha te vagy a szerencsés akár ingyen is eljuthattok hozzánk! Ehhez nincs más dolgod,…..
Kérdés merült fel? Befizetnéd a tábort? Ezt most megteheted élőben nyílt napunkon! Ha szeretnél információt kapni sporttáborunkkal kapcsolatban, nincs más dolgod, mint sem meglátogatni minket. Találkozzunk 2016.05.26.-án reggel 10-17 óráig! Címünk:  Budapest VII.kerület Károly körút 25.…..
A tábor első napja (hétfő), az ismerkedésről szól. Ekkor történik meg a gyerekek szoba szerinti beosztása, a szabályok ismertetése. Ezt követően egy délutáni strandolás következik, amit később egy társas szórakoztató vetélkedő fog zárni. Jelentkezz most! a linkre kattintva megteheted!Jelentkezési…..
A tábor lakóit egy szépséges helyre, a tábortól nem messze található madárdaltanösvényre visszük el, ahol a gyerekek megismerhetik, megtanulhatják az erdőkben élő madarakat és azokról érdemes és érdekes tudnivalókat. A megszerzett tudást az esti versenyszámokban…..
Az utolsó estét igyekszünk igazán emlékezetessé tenni a gyerekek számára. A programok végeztével, a győztes csapatok díjazásán túl egy nagy tábortűz rakással búcsúztatjuk a tábort. Az est fénypontját emelve, élőzenével, valamint tombola húzással kedveskedünk. Ekkor…..
Nem csak az iskolai órákon lehet angolul tanulni! Miért ne tanulnánk játszva angolul? Memóriajáték vagy a jó öreg szólánc, ki ne ismerné ezeket a klasszikusokat?! Nem csupán vicces és szórakoztató, hanem kiválóan fejleszti a szókincsünket is! Gyerekek és felnőttek egyaránt…..
A gyerekek tábori idejük alatt különböző csoportokra osztjuk. A csoportok a hét folyamán, nap mint nap egy feladatot kapnak, melyben a cél, megtalálni a különböző helyekre elrejtett kincseket. Amely csapat a hét végeztével a legtöbb kincset találja meg a táborzáráson…..
. Csapatépítő játékainkban, versenyeinkben csoportokra osszuk a gyerekekeket, ahol megtanulhatják hogyan is kell együttműködni, összedolgozni egy igazi csapatként.  Szórakozás, sportok, társas vetélkedők, kincskeresés, tisztaság bajnokság! :) A legjobban teljesítők a tábor a végén díjakban…..
Megannyi foglalkozásaink mellett, kiegészítésként bicikli túránkat ajánljuk. A nagyszerűen kiépített bicikli út, mely átöleli a Velencei tavat, tökéletes lehetőséget nyújt egy jó kis túrára. A túra részvételi díja 850Ft/fő, mely tartalmazza a biciklit, és a hozzátartozó védőfelszereléseket is. A…..
Bár táborunk, alapjaiban a sportról, sportolásról szól, igyekszünk minél színesebb programokkal bővíteni a tábort, megadva az esélyt a gyerekeknek a választásra. Ezért hoztuk létre kreatív kézműves foglalkozásainkat, melynél a gyerekek a tábor mindennapján lehetőséget…..
Tábori díjunkban nem csupán a szállás, foglalkozások és a napi négy étkezés szerepel, hanem a gyermekek szállítását is mi oldjuk meg. Budapestről a táborba (Gárdony) és vissza is külön busszal szállítjuk a gyerekeket.Jelentkezés: Akciós ár 2016.03.31.-ig ---- 36.790FtAz akciót követően ----…..
Jelentkezésnél, igyekeztünk a lehető leggyorsabb és legmegbízhatóbb, és egyszerűbb módot választani. A jelentkezés első lépése mindösszesen annyi, hogy kitölti online jelentkezési lapunkat.  Az adatlap kitöltése fontos, hogy gyermeke megfelelő, biztonságos kondíciók mellett élvezhesse a tábori…..
Természetes, hogy a szülő félti gyermekét és nehezen engedi el egy ismeretlen környezetbe. Éppen ezért alakítottuk ki szülők, kísérők ajánlatunkat, mely tartalmazza a hozzátartozó útiköltségét, szállását, napi négyszeri étkezését, valamint a tábor alatti napok strand belépőjét. Ha ön úgy gondolja,…..
Táborunkban nem csupán a gyerekek sportolási lehetőségeit kívánjuk megteremteni. Éppen ezért két ingyenes fakultatív programmal, valamint interaktív angol foglalkozással szeretnénk kedveskedni, ezzel is segítve a lurkók fejlődését.Érdeklődés…..
Kedves szülők és gyerekek!Nyári táborunk két hétre nyitja meg kapuit!Érdemes minél előbb jelentkezni, hiszen férőhelyeink korlátozott számban vannak.Időpontok: Első hét: 2016.06.27-től - 2016.07.01.-igMásodik hét: 2016.07.18-tól - 2016.07.22-igJelentkezni:E-mail: gardonyi.gyermekfesztival@gmail.com..
Táborunk nem csupán a sportról és az egészséges életről szól. A tábor helyszínének megválasztásakor kiemelt figyelmet szenteltünk a biztonságra és kényelemre. A táborba a gyerekek és hozzátartozójukon kívűl más nem léphet be. A szobák kényelmes ágyakkal, hűtővel felszereltek. ..
A válasz egyszerű, minél hamarabb! Az általános testmozgás nem csupán az egészséges életmódban segít, hanem egészen kis gyermekeknél a finommotoros mozgás fejlesztésében is pozitív hatást gyakorol. A sport beszéd indító hatásának köszönhetően, a gyermekek sokkal bátrabbak lesznek beszélni.Nálunk a…..
Az egészséges élet titka nem csupán a sport, és megfelelő pihenésnek a mennyisége, legalább olyan fontos, hogy megfelelően táplálkozzunk!A mi táborunkban, egyetlen nap sem maradhat el a vitaminokban gazdag gyümölcs az asztalokról!..
Ezt követően kezdődött minden elölről, új sport keresése, új felszerelések megvétele a sporthoz. Arról nem is beszélve, hogy az esetek nagy számában sokszor nem is a gyermek dönt mit is akar sportolni.Sokszor szenvedésnek élni meg az edzéseket, nem élvezi amit csinál.Előzzük ezt meg, hagyjunk…..