Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csák Balázs

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei Armel Operaverseny harmadik estéjén különleges színpadi produkciót láthatott a közönség. A Simon Boccanegra kísérlet az ősbemutató rekonstrukciójára.A színlapon a rendező neve helyett ez volt olvasható: „Az eredeti bemutató dokumentumai alapján színpadra…..
Kultúrpart Dermesztő irónia 2013.10.13 08:32:00
Az idei évi Armel Operafesztivál első produkciója Sztravinszkij Oedipus rexe volt a Poznañi Opera előadásában. Kitűnő előadás volt, ráadásul teltház.Az Armel Operaversenyen egy kétfordulós válogatást követően juthatnak be a versenyzők a döntőbe, ahol egy-egy szerepben…..
Kultúrpart A nyár utolsó virága 2013.10.11 18:01:00
A 2013. évi Armel Operaverseny második előadásán egy horvát kortárs zeneszerző, Zoran Juraniæ A nyár utolsó virága című operáját mutatták be.Vadonatúj műről van szó, amit idén márciusban mutattak be először a Szerb Nemzeti Színházban.Zoran Juraniæ sokoldalú ember,…..
Az Operaház idei első bemutatója Verdi Falstaffja volt. Jó, egyben bátor választás, gyakran játszott mesterműről van ugyan szó - utolsó operájáról -, ám a Falstaffot mindig is jobban elismerték, mint amennyire ténylegesen népszerűvé tudott válni a közönség körében.Az…..