Regisztráció Blogot indítok
Adatok
br1Koo

0 bejegyzést írt és 327 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michael C. Hall új, epizódonként 850 000 - 1 000 000 dollárt jelentő szerződésén tán még meg sem száradt a tinta, amikor a Showtime bejelentette, hogy a szeptemberben jelentkező hetedik évadot egy nyolcadik követi, ami egyben az utolsó is lesz. Ez a második olyan sorozata a…..
Következzen egy rövid összefoglalás arról, hogy milyen ruhákat viselő pasival TILOS randiznia egy épeszű nőnek - drága olvasók, ha bármelyiket is látnátok egy férfin, meneküljetek, fussatok jó messzire, mert hipergáz mindegyik.Szerintetek melyik a borzasztóbb?Ha a pasi nem tudott…..
Összesen öt kategóriában esélyes a következő Grammy-díjra Sonny Moore, ismertebb nevén Skrillex. A jelenleg legfelkapottabb elektronikus tánczenei stílus, a dubstep elsőszámú sztárja abszolút újoncnak számít a napokban nyilvánosságra hozott jelöltek között, így egészen…..
Az alábbi rajzon két férfit láthatunk, egy idősebbet és egy fiatalabbat...
br1Koo 2010.11.05 17:18:04
Egy igen érdekes nyomtatott kampányba kezdett a WWF a nyáron, amely mellett jól elsiklottunk az üresjárati időszakunk alatt, pedig mindenképp figyelemreméltó. A terveket a párizsi Ogilvy ügynökség készítette. Mint már egy régebbi posztban beszámoltunk róla, nyugati város ide…..
Nagyon érdekes kép. Úgy tűnhet, hogy az oszlopok a vizen tükröződnek...
Szeged mellett hatalmas (és olcsó) hegyet építünk, hogy tudjanak a gyerekek télen szánkózni, és hogy ne költözzenek el a végzős egyetemisták Budapestre. A hegy részlegesen szemétből épül fel, ezzel a kommuniális és a környékre hordott német szemét elhelyezésének…..
br1Koo 2010.08.04 23:03:10
A mai képen látható kisebb csapatot egyáltalán nem lepi meg, hogy ráugrott egy oroszlán az autóra. Hogy lehetséges ez?..
br1Koo 2010.06.21 14:29:46
@ArO:
Istenem ne legyetek már ennyire buták.. Valószínűleg egy ilyen helyszínen járkáló autóra raknak egy kibaszott nagy plexi ketrecet és bele egy oroszlánt..
br1Koo 2010.06.21 19:40:36
@Dínósbácsi: Épp azt mondom, hogy ez kibaszott nagy hülyeség, mert ezt előttem írták. Te pedig menj el nyelvtan órákra, ha ennyire nem megy a szövegértés, te fogyatékos.
Elnézést, hogy eddig kellett várnotok, de cserébe hamarosan jön a 2. epizód  ..
A mai képen egy érdekes körömlakkreklámot láthattok, úgy látom, hogy a képen látható járókelőket is nagyon meglepi a látvány...
Inkább a második kép érdekes, valahogy az elsőt nem tudom értelmezni. Mindenesetre a második tényleg jó kis illúzió, köszi MatT...
A mai videón szépen látható a már jól ismert árnyalat illúzió. A képen lévő rombuszok teljesen egyformák, csak az alján és a tetején lévő árnyalatkülömbség miatt tűnik az alatta lévő mindig világosabbnak.  ..
Ez az egyik legjobb kép szvsz az utóbbi időben. A két ceruza mögött lévő hátteret két szín alkotja, első ránézésre. Ha jobban megnézed akkor eltér az árnyalat minkét ceruza jobb illetve bal oldalán, tehát négy árnyalatból áll a háttér...
Pályázati felhívás! A siófoki tűzoltóság épületének teraszfalára graffiti pályázatra lehet jelentkezni. A témát a tűzoltással, tűzoltóság életével összefüggésben kell megválasztani. A graffiti felületét a tűzoltóság teraszának belső felülete adja, mely 1 méter…..
EINE (UK) vs. Drez (H) kArton Galéria 1054 Budapest Alkotmány u.18. nyitvatartás: hétfő - péntek: 13-18. szombat: előzetes bejelentkezés alapján Megtekinthető: 2010. április 30-ig Kurátor: Zsigó Bianka Két olyan köztéren is alkotó művésznek nyílt kiállítása egy helyen,…..
Graffiti blog FatCap székek 2010.03.22 06:30:00
Bár nem vagyunk belsőépítész blog, ezt mégsem tudjuk kihagyni: A holland designer, Sander van Heukelom megalkotta azt, ami minden firkász, műkedvelő (vagy akár sznob) feneke alól hiányzott: ezentúl, akinek van rá pénze, fatcap szórófej alakú ülőkén pihentetheti becses…..
"Hiányzol idelenn" - üzeni a közelmúltban elhunyt kollégájának egy elhagyott templom faláról. A fotók megtekinthetők nagyobb méretben a képekre kattintva. (via Rime - Jersey Joe Art Blog)..
Úgy látszik, a Molotownak - egy igen szimpatikus - hobbijává válik a tehetséges writerek elé kihívásokat állítani, Swet után most MadC kisasszony kapta meg a szó szerint hatalmas feladatot erre az évre: egy 639 négyzetméteres murált fog festeni, méghozzá teljesen egyedül. Ez egy…..
Igaz, hogy az egész kép csak rajzolt, de az a domb kísértetiesen hasonlít egy kutyára...
br1Koo 2010.03.11 18:24:37
@Judit1996: Mintha orálisan szeretkeznének? Hát nagyon nem, vagy valamit nagyon elnéztél
Szerintetek hány zebra van a képen?..
br1Koo 2010.03.10 09:05:19
Athemil-t nagyon megihlette a Winthorp's Mansion technovikingje és az új 'Pirates Vikings and Knights"-ban toporzékolt egy olyannal  ..
br1Koo 2010.03.03 17:09:44
@gandalfpeti:
Igen a végén ki is van írva, hogy hl2 mod. Amúgy tényleg messzíről ki lehet szúrni a hl2 mod játékokat :D
További bölcsesség a videóhoz kapcsolódóan: sok writer vonatvezetőt győz. Oroszországban ez már csak így megy. via ilovegraffiti.de..
Egy 12 éves Queens-i (New York) lányt bilincsben vittek el az iskolából, mert tanítás alatt szövegkielemelő filcével a padra firkált. Alexa Gonzalez spanyolórán vetemedett arra, hogy zöld lemosható (!) filcével a következő mondatokat írja a pad lapjára:  "Szeretem a…..