Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiss József Zsolt

40 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A félelemkeltés pont a lényegéről tereli el a figyelmet, ami által csak lebénítjuk magunkat és elhárítjuk a felelősséget, épp így gerjesztve kisebb-nagyobb világvégéket.Sokan sokfélét mondanak 2012. 12. 21. kapcsán, ahogy számos csodaváró és félelemkeltő információval…..
Kiss József Zsolt Önismereti kommunikációs tréningjére vár, ahol lesznek elméleti, gyakorlati, dramatikus részek, kreatív önismereti játékok, hogy jobban megismerd önmagad, és a téged körülvevő világot. Ha úgy érzed, hogy nem értenek meg vagy nem azt hallják meg, amit mondani…..
A bolygóállásokról ír Kiss József Zsolt.Kedves Olvasó, akik végigkísérték figyelmükkel az előzőeket, tudhatják, hogy itt a Kultúrpart internetes oldal Túlpart rovatában és a Javaslapban már 2008 eleje óta írok az ugyanaz év őszétől kezdődő, és ezekben az években tovább…..
Kiss József Zsolt, asztrológusnak érdekfeszítő tanulmányát fogadjátok sok szeretettel.Úgy vélem, az egyértelmű minden józan paraszti ésszel, alapintelligenciával megáldott embernek vagy akár többségében már egy legalább általános iskolás felső tagozatos gyermeknek is, hogy…..
Nem tudod megoldani a problémáidat? Egyedül vagy a gondjaiddal? Ne csüggedj, van segítség! Gyere el Kiss József Zsolt augusztusi programjaira! Amennyiben a mostani időkben arra jössz rá, hogy az életben fölmerülő bármilyen nezézséget magadban tudod megoldani, mindezért te vagy a…..
2010. június 5., szombat 19:00 Előadás: A „nagy nyári konstellációkról” avagy az emberiség előtt álló változásokról (közérthetően, mindennapi életünkben). Helye: VI. ker. Budapest, Soter Ezoterikus Klub és Teázó (Dessewffy-Jókai u. sarok) Telefon:…..
Asztrológia a mindennapokban, avagy a „nagy nyári konstellációkról”.Júniusi programok 2010. június 4., péntek 16:00 A budapesti asztrológia iskola I. évfolyamának vizsgája, 17:30-tól 21:00-ig az órája. Helye: VI. ker. Budapest, Andrássy út 124., I.…..
Amint sokak számára ismeretes, most a 2008 végétől kezdődő nehéz konstellációknak egy újabb, még komolyabb belső és külső változásokat megidéző szakasza következik. Ebben a periódusban egyébként már részben benne vagyunk, s mindez a nyáron éri el csúcspontját. S…..
Mi az üdvös hozzáállás a felmerülő gondokhoz?Az előadás során arról beszélünk, hogy a bármilyen formájú társkapcsolatban fölmerülő problémákhoz mi az üdvös hozzáállás, hogyan tudjuk azokat elfogadni, úgy hogy a feloldás irányába vigyük, és ami a társkapcsolat…..
Önismeret, társkapcsolati problémák, fejlődéslélektan. Ezekről a témákról hallhatunk a májusi előadásokon.2010. május 1-2., szombat-vasárnap 10:00 – kb. 18:00 A nyíregyházi végzős csoport asztrológia órája. Helye: Nagyszállás, Bakó Marika telkén Telefonszám:…..
2010. április 24. a szerelem, az intimitás és a szenvedély rendhagyó ünnepe.Szerelem a levegőben... Előadás az egész napos II. Szerelem Fesztivál keretében. "Néha az ember azt hiszi, hogy jön majd valaki, aki magával hoz egy másik világot…" Címe: Szerelemben a teljesség…..
Miként vagyunk képesek a problémáinkkal megküzdeni, és nem pedig kikerülni azokat, hogy valódi szeretetkapcsolatokat tudjunk építeni, valódi fejlődéssel igazi boldogság állapotokat tudjunk elérni önmagunkban illetve másokkal osztozni. Az előadáson arról is szó lesz, hogy a…..
Kultúrpart Miért sok a válás? 2010.03.31 13:14:00
Az utóbbi évtizedekben egyre több a válás, a társkapcsolati probléma. Az utóbbi hónapokban és egy esztendőben pedig az ezzel foglalkozók rendszeresen visszajelzik, hogy nagyon sok kapcsolat képes újjászületni, regenerálódni illetve olyan kapcsolati mintákat tesznek le emberek,…..
2010. április 8., csütörtök 18:00 Előadás: A társkapcsolatok asztrológiájáról; laikusoknak, kezdőknek avagy hogyan segít az asztrológia a párkapcsolatok harmóniájának megteremtésében és a problémák megoldásában? Helye: Trigon Új Energia Központ, VII. ker. Budapest,…..
A folyamat célja, hogy az asztrológiát gyakorlók, azzal ismerkedők, azt tanulók, illetve praktizáló asztrológusok mélyítsék tapasztalati ismeretanyagukat, s azt intuitív megismerésen alapuló és saját élményű tudássá is bővítsék. Mindennek keretében eme megszentelt…..
2010. március 20., szombat 19:00 Előadás: Életünk harmonikus megélésének lehetőségei a közeljövő és a „2012-es bolygóállások” tükrében. Helye: VI. ker. Budapest, Soter Ezoterikus Klub és Teázó (Dessewffy-Jókai u. sarok), Telefon: 331-8186  Ezen az…..
2010. március 13., szombat 19:00 Előadás: A „tudatos” párválasztás, a társkapcsolat harmonikus megélése a fejlődésünk érdekében. Helye: Budapest, VII. ker., Darshan Jógastúdió, Vörösmarty u. 20. III. emelet, 77-es kapucsengő (Vörösmarty-Király utca…..
Márciusi program:   2010. március 5., péntek 17:00-21:00   A budapesti asztrológiai iskola I. évfolyama   Helye: VII. ker. Budapest, Szebb Életért Agykontroll    központ; Fiumei út 4. (Keleti pályaudvarnál, a felüljárótól   balra, a Baross tér…..
A januári alkalommal a stúdióban az önismereti módszerekről, az azok között való eligazodásról beszéltünk. A mostani alkalommal ezt a folyamatot továbbvisszük, ám akit külön ez a téma érdekel, ez az előadás is kerek egész lesz.Méghozzá abban az értelemben, hogy a…..
Egyre többet hallunk a 2012-re vonatkozó jóslatokról, illetve saját bőrünkön is tapasztaljuk, hogy bizonyos változások fizikai síkon is elkezdődtek a világban.Egyre többet hallunk a 2012-re vonatkozó jóslatokról, illetve saját bőrünkön is tapasztaljuk, hogy bizonyos változások…..
Mindnyájunknak adódnak nehéz ellentmondásos időszakai. Ilyenkor szükség van a körülöttünk álló emberek segítségére, a barátokra, a családtagokra. Azonban ez sokszor nem elég, hisz valamikor éppen ővelük kapcsolatosak a kérdéseink. Ekkor merül fel bennünk az a gondolat, hogy…..
Ahhoz, hogy boldog és teljes életet éljünk, szükséges az életfeladataink folyamatos oldása, és az azok mentén keletkező szenvedéseink tudatos elfogadásával együtt alapvető feltétele önmagunk és sorsunk mind mélyebb megismerése. Ebben segíthet az önismereti kommunikációs…..
Különböző szellemi praxisok, vallásgyakorlási lehetőségek, az önisnmeret, egyáltalán a spiritualitás helyét segítenek megtalálni a mai modern, kicsit „rohanó” életben azok számára, akik még nyitnak, utat keresnek, vagy járnak már valamilyen úton.2010. február 12.…..
Asztrológia-oktatás és asztrológusi képzés indult 4 tanév terjedelemben 2009 októberétől havi egy hétvégés ritmusban Kiss József Zsolt asztrológus vezetésével.Képzési forma: 4 tanév, havi összesen 1,5-2 nap óraszámban vagy pedig péntek este; szombaton egész nap, esetenként…..
Vajon mi vár ránk a jövő évben? Kiderül, ha elmegy Kis József Zsolt asztrológus előadására december 19-én szombaton.2009. december 19. szombat 18:30 Előadás: Mi várhat ránk 2010-ben? Tapasztalási, sorsalakítási lehetőségeink életünk valamennyi területén, itthon és a…..