Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fehér_Ági

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
November 27-én, este hét óra körül baleset történt Kőbányán, Óhegyen: egy iskolásokat szállító mikrobusz ütközött egy személygépkocsival, személyi sérülés nem történt, az anyagi kár jelentős. A 10kerkult.hu értesülése szerint a baleset a Kápolna utca és a Halom…..
A kőbányai Dreher Sörgyárak Zrt. Kőbányán található, a Jászberényi úton, ami egyike a három legnagyobb kapacitású sörgyárnak Magyarországon. Az itteni nagyjából kétórás Sörutazás programot csütörtökönként hirdetik meg, ahol végigkövethetjük, hogyan lesz a…..
A X. kerületi önkormányzat október 8.-án az MTI-nek adott közleménye szerint megkezdődött a kőbányai Újhegyi-lakótelep közösségi tereinek és főutcájának felújítása. A 712 millió forintos (ebből 195 millió forint saját forrás és 517 millió a fővárosi önkormányzat…..
A Police.hu közleménye szerint a X. kerületben egy házkutatás során kábítószergyanús anyagot találtak. A rendőrök több mint 55 gramm kábítószergyanús- anyagot, 109 darab tablettát, kábítószergyanús anyaggal szennyezett nylontasakokat, és ezek csomagolására szolgáló…..
A Főgáz tartott a gyakorlatot szeptember 25-én, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság kötelezte erre. A súlyos káresemények elhárítását egy jogszabály szerint évente gyakorolniuk kell - írja az MTI. A feltételezett helyzetben a X. kerületi Eszterlánc utcában illegális…..