Regisztráció Blogot indítok
Adatok
refyvilmos

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idősebb generáció nem csak névről ismeri Öveges József professzort, hanem a tévé képernyőjén keresztül is. Éveken át szögezte a nézőket a tévé elé, sokunk számára örök emlék a 100 kérdés-100 felelet és a Legkedvesebb kísérleteim műsora, ahol egyszerűen elvégezhető, mégis látványos kísérleteket…..
refyvilmos 2017.02.15 00:25:08
@Lufikalocsa: milyen fejlesztés volt a kórházban 2007-ben? Próbálok utánanézni, de nem találom. Valamint nem értem, hogy miért jó üzlet nekünk a 85% intenzitású 316.611.014 forintos kémia előadó pályázat. Ha előre tudja az Önkormányzat, hogy ez a beruházás neki 47.200.250-be kerül, akkor belemegy?
Arisztotelész kb. 2500 évvel ezelőtt írt először egy üres tábláról, melyre soronként jegyezte fel észrevételeit, gondolatait korának problémáiról. A görög filozófus úgy gondolta, hogy alapból senki sem rendelkezik a bölcsek kövével, a tényeket, az igazságot a maguk valójában és nem mások hatalmi…..
refyvilmos 2016.11.28 21:59:53
@Fegyula: Egy olyan pozícióról mondott le, amiért külön javadalmazásban nem részesült, és a feladatnak nem tudott megfelelni; meg is indokolta, hogy miért; egy hétig ezt hallottuk - olvastuk a helyi médiákban. Viszont a parkgondozó vezetéséért kapott bére -érzésem szerint- azért lett ilyen magas, mert ennek fejében elvállalta a most visszaadott pozíciót is. Ügyvezető a Parkgondozónál, az elvégzett munkáját és annak értékét egy taggyűlés jogosult eldönteni; azt is, hogy a parkgondozó ügyvezetéséért eddig fizettek keveset, vagy -esetleg- ezután lesz túlzottan magas az a bér. Jó dolog a határozott idejű munkaszerződés -mert többek mellett- a feladatokat és felelősségeket is rögzíti, a munkavállaló jogain kívül.
refyvilmos 2016.11.28 21:36:36
@Suttyokalocsa: Igen-igen megbántottak téged; szöveged stílusában -a köztiszteletben- és kevésbé köztiszteletben álló, ám ismert emberek megnevezése, a jelzők, stb - olyan "Kanyópetis". Nagyon kitolsz a Kanyó Péterrel, hogy nem mered ideírni a becsületes neved, mert igen sokan rá fogják kenni az alpári szövegedet. Ki vagy te, hogy így becézed városunk vezető beosztásban lévő tisztviselőit, alkalmazottait, vezetőit? Takarodjál vissza az álneved mögé és nyalogassad a sebeidet tovább, mert azt határozottan felismerni a szövegedből, hogy a leváltott városvezetés soraiban dolgoztál; valami -középszerű- tisztséged is lehetett, mert olyanok neveit ismered, akiké nem igen forog a közszájon. A középszerűséget azért feltételezem, mert a 2014-ig működő városvezetésben működő, igazi vezetők ma se használják a Te alpári stílusodat, főleg nem úgy, hogy álnév mögé bújnak.
Rendszeres internet használóként sok blogot vizitálok, mert nekem ez a fodrászszalonom, azaz ahol a hírek megfordulnak saját tengelyük körül akár többször is. Nagyon kevés helyen írom le véleményem, de magamban persze mindig van gondolatom az olvasott cikkhez vagy a…..
refyvilmos 2015.09.22 21:14:08
Jókat írtok, csak a nevetek hiányzik az írásotok után. Féltek valakitől, vagy egymástól? Vagy egyszerűen csak a sz....t keveritek? Elgondolkoztató, hogy a bacsmegye.hu hírportálon lehet olvasni a hírről és itt, Kalocsán senki nem informált róla hivatalosan. Miért? Lehet, hogy kacsa?