Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hete7ik

36 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem érdemel külön kritikát, egyszerűen csak bosszantó, hogy léteznek olyan vígjátéknak csúfolt akármik, mint a Hogyan legyél latin szerető című borzalom...
Mindannyian voltunk már olyan helyzetben, mikor elgondolkodtunk rajta: megéri? Kell ennyi hajtás? Minek csinálni ezt az egészet? Mindez csak önámítás.... Azt már jóval kevesebben tehetjük meg, hogy ilyenkor leugrunk egy wellnessbe, vagy épp egy svájci magánszanatóriumba áztatni petyhüdt testünket.…..
Hatásvadász. Talán ez juthat eszedbe először a Neon Démon traileréről. És talán magáról a filmről is. Rögtön ezután pedig az, hogy mi a fenének akarnál az elcseszett gyerekkorukról, a domináns anyjukról, és az önmegvalósításról rinyáló modellekről megnézni egy thrillert. Persze az is lehet, hogy te…..
Bocs, egy kis off, magyarázatra szorul a témaválasztás. Tegnap még ugyanis nagyon nem a Kész katasztrófa című filmről akartam ékesszóló cincálást írni: a Mélyütés (Jake Gyllenhaal) és a Rendőrautó (Kevin Bacon) között szambázott az agyam félúton. De hirtelen megakadt a…..
Gyerekek, megspórolok nektek másfél órányi filmnézést és mondjuk 6-10 percnyi időt, míg végigolvastok 1-2 kritikát az új Adam Sandler filmről. Egyet mondok: Pacman. PACMAN. Tényleg ez volt a lényege a Pixelnek. Nem viccelek. És nem sértődöm meg, ha nem olvassátok végig azt, ami…..
A film leírása szexuális és erőszakra utaló szöveget, audió és vizuális elemeket tartalmazhat. Ezért kérlek csak akkor kattints a tovább gombra, ha már elmúltál 18 éves! Elmesélek nektek valamit. Azt, hogy miért nem fogjátok szeretni a Filth című, 2013-as remekművet.…..
Végy egy frissen szabadult sittest. Adj hozzá egy cellatársat, akit a szabadulása után elhagyott a barátnője, az anyja meghalt és az apját kitoloncolták (de legalább vett egy kocsit!! - a közönség pedig sikítva röhög...). Börtönviseltként persze nem egyszerű az élet, amint…..
Kordokumentum, vagy ügyes fikció? Thriller vagy feszült dráma? Emberi kapcsolatokról, vagy brutalitásról szóló film? Jaj ugyan, dehogy létezik egyszerre mindez! És pont az oroszoknál játszódik. Idegesítsd már anyukádat :D Álljunk csak meg egy pillanatra.... Tom Hardy a…..
Szembefordulnak alkotóikkal és az a céljuk, hogy leigázzák az emberiséget. Legyünk egészen őszinték, a legtöbb mesterséges intelligenciáról (MI) készült film erről szól. Lásd például a Transzendens című 2014-es filmet, ahol az érzékeny téma mellett még Johnny Deppel és…..
Kedvenced az iCarly, a Varázsló a Waverly helyről, de ezekből, és a V, mint Viktóriából is kinőttél már? Unod az életed és szeretnél valami trendit nézni/csinálni, de nem tudod, mi legyen az? Hát, egyet mondhatok: ne a társkereső appokat kezd el nyomogatni, mert kurvára meg…..
Múlt héten tettem fel a kérdést, a Medvesajt blog történetében először melyik új, háttérbe szorult sorozatról szeretnétek olvasni? Szavazataitok alapján pedig a következő a helyzet:  A legtöbben az Eye Candy című, nyomozós sorozatra voksoltak, rögtön ez után az Outlander…..
Négy év: ennyit kellett várnia a rajongóknak arra, hogy Florence Welch és kísérete, a Florence + The Machine végre előrukkoljon harmadik stúdióalbumával. A hölgy néhány kollaboráláson kívül egyáltalán nem adta jelét annak, hogy hogyan áll az új lemez, vagy lesz-e…..
Mert ugye nem csak filmekből áll a világ: ideje nekiesni egy finom kis sorozatnak is! Ti dönthetitek el, melyik friss széria legyen az áldozat, mindezt jövő szerdáig, azaz Június 10-ig, ekkor zárul ugyanis az első szavazásunk. Hajrá-hajrá, nyomogassátok szorgalmasan a gombokat ;) ..
  Tudjátok mit? Én nem akartam bántani az új Mad Max filmet. Vicces formában szerettem volna tálalni Walter Benjamin a műalkotásokkal kapcsolatos aura-meghatározását, mindezt a filmművészetre vetítve. Aztán azt is szerettem volna kifejteni, hogy annak ellenére, hogy a Fury Road…..
A Marvel nem tud mellényúlni a filmjei terén? Dehogynem. Csak eddig még nem sikerült tragikus hibát véteniük, és akárhonnan nézzük, eddig minden marveles képregény alapján elkészült mozi óriási tömegeket vonzott a képernyő elé. És nem csak a kockákat. Hogy mennyire képzelik…..
Z világháború, Eleven testek, The Walking Dead... Nehéz fejben tartani, pontosan mennyi zombis film/sorozat jött ki az utóbbi években. Ha engem kérdeztek, túl sok, mármint ami a minőséget illeti. Na nem elsősorban a fentebb említett alkotásokra gondolok, hanem úgy általánosságban.…..
Vajon mi késztet egy színészt arra, hogy átálljon a kamera másik oldalára, és a színészi képességeinek fitogtatása mellett rendezzen is? Több pénz? Az alkotás szabadsága? Nárcizmus? Nem egy elszigetelt jelenségről van szó, Hollywood kifejezetten tele van rendezői szárnyait…..
Láttál már Hallmark filmeket? Tudod, azokat a F kategóriás lagymatag családi mozikat, amiket főműsoridőben adtak azon a bizonyos csatornán. C kategóriás színészek, olyan forgatókönyvírók, akik otthon, álnéven olcsó ponyvát írnak, családi tragédia köré összpontosuló fő…..
Medve? Sajt! Fácángyilkosok 2015.04.08 15:01:08
Ha egy skandináv krimit láttál, majdnem mindet láttad - mondanám, ha ez igaz lenne, de nem teljesen ez a helyzet. Azért azt megjegyezném, hogy ami számomra eddig kiderült a svéd, norvég és dán bűnügyi sorozatokból és filmekből az, hogy ezekben az országokban többnyire sötét és…..
Vannak azok a filmek, amiket mindenki csak úgy emleget, hogy ha ezt kihagyod, nem vagy ember. Nálam ilyen minimum az összes David Fincher, Wes Anderson, Guy Ritcie és Matthew Vaughn film, a Star Wars IV-V-VI, A tanú, A requiem egy álomért, A pillangó hatás, vagy akár a Casablanca és az…..
Először is. Hű. Hűűűűű. Hűűűűűűűűűűűűűűűűűűűha. Legfőképp azért, mert a film nézése közben kegyetlenül elfeküdtem a nyakam, és még negyed óra elteltével is alig akar mozogni. Másodszor. Ha már rendkívüli égi jelenségnek lehettünk tanúi ma - egy…..
Kingsman: a film, ami nem csak a főgonoszok miatt rendkívül szórakoztató. Szóval az alapfelállás: van egy Töki nevű drogos, piti bűnöző tag, aki a vagány utcagyerek imidzs mögött anyját és húgát igyekszik több/kevesebb sikerrel megvédeni erőszakos nevelőapjától. Hogy…..
Mi kell egy jó vígjátékhoz? Vicces alaptörténet? Jó gagek? Frappáns helyzetkomikumok? Megmondom én! Johnny Depp vicces fejfedőben! Khöm. Akarom mondani - Johhny Depp vicces arcszőrzetben. A Mortdecai ugyanis épp ezt igyekszik letolni a torkunkon. Várjatok, összefoglalom a filmet orosz…..
Mi az, amit mindenki tud Stephen Hawkingról? Több mint valószínű, hogy a következő két dolgot: tolószékes és tudós. De ha belógatjuk a képbe az elméleti fizika, meg ősrobbanás, meg Higgs-bozon, meg gravitációs hullám, meg ilyen (totál kínai?!?!) fogalmakat, talán kicsit…..
  Fejet fel, hajat besimít, kamera beáll, szépen mozdul a testel. Nacit fel, irány a színpad. Múlt vasárnap négy szobrot vitt haza a Birdman az Oscar-gáláról. Miért? Eljött az a pillanat, mikor Alejandro González Iñárritu beültet több millió nézőt. A színházba. Akarom…..