Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Asame

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma amiatt vonhatja meg a támogatását a DUE Médiahálózattól, amiért a diákújságíró lapban a fiatalok olyan témáról szólaltattak meg szakértőket, ami minden fiatalt érinthet, ez pedig a marihuána legalizálása. A demokratikus közbeszéd súlyos válságtünete, hogy egy…..
A HírTv-hez igazolt Veiszer Alinda, Alinda címen indít beszélgetős műsort hétköznap esténként, első vendége Nagy Kriszta Tereskova festőművész lesz, vettük tudomásul rezignáltan, majd robbant a gecizős beharangozó videó, úgyhogy olyan izgatottan ültünk a tévé elé, mintha…..
Asame 2015.09.22 16:56:19
@TrójaiVasParipa: "Ha nyernék annyi pénzt elmondhatatlan módon leszarnám a világot, főleg a suttyeszos részét."
Na pont erről a gőgről írt Iazov. Semmit sem fogtál föl belőle és még csak észre sem veszed. Akiket te suttyesozol azok szavazták meg azt a kormányt amelyik kihozza a szarból MO-t amikbe az általad preferált idióták vezették. Tudod, "Elkúrtuk", 10% -os hiány 2006-ban amikor nyoma sem volt a válságnak. Soroljam suttyó ? Szóval ugyanaz az idióta gőg visszhangzik a szavaidban ami a sok hülye libsijében, Konrádtól a többi baromig.
Asame 2015.09.22 17:39:54
@tommybravo: "Hogy sikerült a távolból belelátnod a fejébe?"
Ügyes vagyok...