Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gondos Dóri

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs szórakozási lehetőség Kőbányán – állítja egy huszonéves kerületi lakos. Nem a fiatalok a célközönsége a kerületnek, nincsenek szórakozóhelyek, kulturált kocsmák és bárok. A buli helyek hiánya mellett a kocsmák színvonalát kritizálja még az egyetemista lány:…..
Kőbánya News Repül a gumicsizma 2015.11.07 12:07:24
Idén a második kőbányai Senior Olimpiát rendezik meg, a megújult Kocsis Sándor központban. Az olimpián több mint tíz versenyszámban, csak az 50 év feletti amatőr sportolók vehetnek részt. Szerencsés napot választottak október 21-ével, mivel a hosszú esős napok után, végre…..
Rövidített útvonalon jár a 28-as és a 37-es villamos Kőbányán, mert felújítanak két villamosmegállót - olvasható a BKK oldalán. 2015. október 7. és 22. között a gyalogosok és a villamossal utazók biztonságosabb közlekedését célzó felújítási munkákat végeznek a…..
Az olimpiai úszóbajnok Risztov Éva visszatér Kőbányára, ahol ismét Turi György lesz az edzője – írja az MTI. Az úszó 2001 és 2005 között volt a Kőbánya SC, illetve annak elődje, a Budapest Spartacus versenyzője, és akkor is Turi György volt az edzője. A Spartacus színeiben…..