Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsakBob

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók! A kommentekben többen is kérdeztétek, az elmúlt két hétben miért nem került ki új poszt. Ennek az az oka, hogy a vírushelyzet kirántotta az eddig biztos talajt a lábunk alól, és egyik pillanatról a másikra kétségessé vált a blog jövője. 15 év nagyon sok idő, és sok munkánk van a…..
CsakBob 2021.02.20 15:28:02
  Legalábbis nekünk most hirtelen csak ez az egyetlen racionális magyarázat jutott eszünkbe arra, hogy miután a levélírónk - állítása szerint - arra vár, hogy végre üzembe helyezzék elektromos mérőóráját, az ELMŰ már javában és vígan számláz, méghozzá nem is kis…..
Idős néninek azt mondani, hogy 3 hónap múlva megvakul, aztán rátukmálni egy 350 000 forintos kütyüt meg egy hitelt mellé .... ilyenkor remélem igazán, hogy működik a karma police. A StandardPS Europe Holding Kft.-re keresve egyébként rendre felbukkan az azóta törölt SPS…..
CsakBob 2015.10.03 13:40:58
Ha elrontod a gépet nagyobb feszültségű àrammal bevizsgàlàst kérhetnek és ha kiderül hogy nem rendeltetésszerűen hasznàltad nem fogjàk megjavìtani sem. Első körben javítanàk de nem hiszem hogy lenne speciàlis szervize az eszköznek ha valóban olyan hibàja van ami a vàsàrlàs pillanatàban is fenn àllt akkor is maximum cserélik. Pénzvisszafizetésről szó sem lehet. Ha felmondod a hitelszerződést sincs értelme, egyben kapod meg kamatostól a csekket. Ha perre viszed és a hitel bíràlatot, vagy az adàs-vétel etikussàgàt firtatod sem mész vele semmire, mert a dėdire mint cselekvőképes jogi személyként tekint a bìrósàg. Gondolom a dédi amúgy is egyedül ment mert a kutyaa se bagózik rà mit csinàl . Ìgy csak nekik van tanuja a hitelszerződést is valoszin ök tanuztàk le. Nem mintha felelőtlenségeteket firtatnàm de aki kurvànak àll ne csodàlkozzon hogy... az egyetlen lehetőségetek hogy tovàbbpasszoljàtok egy mßsik palimadàrnak. Nem beszélünk sajnos elàllàsi jogról sem mivel nem tàvollévő felek közt köttetett a szerződés. Csak a jóindulatukon múlik hogy az eszközt vissza vàsàroljàk e beszerzési àron. Mivel azon az àron amin ti vàsàroltatok màr rajtavan a menedzser s menedzsere s menedzsere s menedzsere s regiovezető jutaléka ugyanannyit kaptok érte amennyit a vateràn kapnàtok egy hasznàltért. Max azt tudjàtok megtàmadni amit hirdetnek a fényteràpiàról és követelhettek kàrtérìtést is de azt tudnotok kell hogy ezek dörzsöltebbek és gerinctelenebbek mint gondolnàtok. A fogyasztóvédelem nem fog ezzel foglalkozni egyedi bejelentésként kezelik. HA van felügyeleti szervük kéz-kezet mos alapon szintén nem juttok előrébb. Ha nincs érdemes megtàmadni magàt a szerződést deperinditàsi+ perenkénti költséggel a gatyàtok ràmegy. Évekig eltarthat egy jó ügyvédnek is és ott a kockàzat hogy per indìtvànyozóként kàrba fog veszni ha elbuktok. A kuruzslók nem véletlenül kuruzslók. Ha mwg is nyeritek a pert csődőt jelentenek. Ha vàllalkozóként csinàljàk sem làttok egyhamar semmit a pénzből, ha csak nincsen bejelentett vagyonuk amit elkobozhatnak de ezek férgek lizingelt élettel. Legközelebb figyeljetek a mamira és ha szegény ilyen kis butuska vizsgàltassàtok ki.Mert ez abszolút nem az ő hibàja és az övék sem.