Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ajvéból jelentik

0 bejegyzést írt és 331 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor az ember azt hallja Magyarországon, hogy békítő-show, akkor felüvölt, hogy Maunika bazdmeg, és eszébe jut az egymás kurvaanyázó, kevés fogú nő meg a pasija párosa, akiket a falu kurvája akar szétszakítani és megfosztani a minden bizonnyal örök boldogságtól. Felsejlik előtte az olcsó…..
Gasztro Éden Süssünk bagelt! 2017.02.23 04:00:00
Az Amerikaiak nagy kedvence a bagel. Volt szerencsém megkóstolni az eredetit is New York környékén, de őszintén szólva túl édesnek találtam, mint ahogy azon a környéken szinte minden túl édes. Jó ideig eszembe sem jutott hogy készítsek, de aztán tavaly nyáron úgy döntöttem, hogy megpróbálom…..
Rétvári Bence, a KIM parlamenti államtitkára, neves polihisztor-professzor nyílt levelet írt a Budapesti Corvinus Egyetemnek, melyből kiderül, hogy: 1. Rétvári Bence totális szereptévesztésben van. 2. Rétvári Bence egy alsó tagozatos szintjén sem képes értelmezni azt, amit…..
A milánói dizájn héten mutatták be a helyi ipari formatervezők egyik új produktumát, a Cykno ebike-ot. A 26 kilós szerkezet az első benyomások alapján inkább néz ki motornak, mint kerékpárnak. A vastag kerék, a nagy lámpa, és a vaskos váz azonban a tervezők szerint legfeljebb a…..
A kormányközeli Századvég közvélemény-kutatást végzett arról, hogy a lakosság mennyire tartja fontosnak az azeri baltás gyilkos ügyét, szerintük ki a felelős és ki tehet arról, hogy kiengedték a férfit. Hogy ne legyen kétség afelől, hogy a kormány szempontjából is…..
ajvéból jelentik 2012.09.15 08:56:18
ajvéból jelentik 2012.09.15 09:52:27
@pirosfeherzoldezamagyarfold: inkább olyan nackós szab.harcos hozzáállás v. inkább hozzávágás ui. ellenség (vö. hibás) kell a harchoz. Ha nincs akkor gyártunk vagy 2/3-dal eldöntjük h. ki legyen. Önmagukon kívül mindenkit legyőznek. Az önuralom ezért hiányzik.
A Bors információi szerint két rádióadó is harcba szállt az ittasan randalírozó, bulikból kidobott villalakóért. Matt Ákos, a még el se indult netrádió, a radiodrive marketingigazgatója pont egy Detoxikáló című, buli utáni másnapossággal foglalkozó, vasárnapi műsorba…..
Kevés gusztustalanabb ember van az amúgy sem makulátlan közéleti palettán Csintalan Sándornál. A szervilis seggnyalás aranyszegfű koszorús bajnokából lett hírtévés beszélő fejből lett Fidesz tag életútja olyan kismagyar valóság: a Ho Si Minh ösvényre lépve KISZ titkár…..
ajvéból jelentik 2012.08.18 10:44:06
Orbán Viktornak, Puskás fiának, Pelé fiának nemzetségéről való könyv.Árpád nemzé Istvánt; István nemzé Imrét; Imre nemzé Wass Albertet;Wass Albert nemzé Lincoln Ábrahámot; Lincoln Ábrahám nemzé Pelét; Pelé nemzé Bebetot;Bebeto nemzé Puskást; Puskás nemzé Hathármat;…..
ajvéból jelentik 2012.08.10 13:44:45
@reccs: én meg véletlenül azt, hogy közgépkörbe
Don Várszegi egy A6-ossal, Don Deutsch a metálkék SuperB-jével, Don Domonyai a Suzuki Hollóstól lízingelt jó karban lévő Swifttel, Don Tamási villamossal érkezett a Hungária krt-ra. Megjelent még –…..
ajvéból jelentik 2011.08.24 22:25:20
Nem csattogott a szalagvágó olló, fű alatt megnyílt a Margit híd budai hídfőjébe fúrt kerékpáros alagút. (Tenczer Gábor kolléga átbiciklizett rajta, és írt egy posztot.) Kedden a legforgalmasabb fővárosi kerékpárúton közlekedők egyszer csak azt vehették észre, hogy nem…..
ajvéból jelentik 2011.08.10 11:46:44
@ajvéból jelentik: autók/teherautók-kal közös sávban közlekedni végülis tényleg nem életveszélyes, én például még életben vagyok. Akik a hírekben mint sérült/halott kerékpárosok szerepelnek pedig mindössze a mai magyar közlekedési kultúra természetes, evolúciós vesztesei. Nem a részegen, kivilágítatlanul, szabálytalanul kerékpározókról beszélek, tudom vannak ilyenek is közöttük.
ajvéból jelentik 2011.08.10 12:15:05
@Martian: mert autók között nem a kéztörés a tipikus baleset. Amúgy a személyes tapasztalataim a Tiéddel egyezőek (kéztörés nélkül, de sok bosszúsággal a bringaúton) de a rutinos, helyismerettel rendelkező kerékpárosokon kívül van még néhány kül és belföldi akiknek jelent némi biztonságot a kerékpársáv. Főleg ha nem a közútra festett csíkkal "oldották meg".
Soha ilyen szép és gazdag nem volt a magyar nyelv, mint most, ugyanakkor a magyar nyelv bajban van, mint általában minden nyelv – mondta Schmitt Pál köztársasági elnök Széphalmon, a magyar nyelvi szervezetek összefogásával megrendezett első anyanyelvi juniálison…..
ajvéból jelentik 2011.06.18 19:22:10
Kumin szerint A Bajnai-rejtély 2011.06.01 13:40:00
Tegnap, ahogy a híreket néztem Bajnai Gordon szerepléséről az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottsága albizottságának ülésén, újra felmerült bennem az a kérdés, amelyet már délelőtt feltettek nekem egy századvéges fórumon: mire készül Bajnai? Mi az ő…..
A Mercedes-Benz, a BMW és az Audi is új kerékpár-kollekcióval állt elő az elmúlt hetekben. A németek kétharmada rendszeresen biciklizik, az autógyártók ráébredtek, hogy a kocsik mellett jó üzletet lehet a márkás kerékpár. Szinte egyszerre dobta piacra a három német autógyár…..
ajvéból jelentik 2011.05.23 22:57:33
@Wroadd: Mármint hogy ott szerelik össze azokat, if any.
Nem designolják/specifikálják/vázát készítik hanem instrukció szerint szépen összeszerelik. Ezzel nem akarom fikázni, csak megjegyzem, hogy ez azért még nem a szellemi/technológiai hozzáadott érték non-plus-ultrája. De stabil egzisztenciát ad a környék derék szakmunkásainak és ez becsülendő.
Egy, a kerékpáros szervezetek által nem ismert embert nevezett ki a miniszterelnök a hazai kerékpáros ügyek koordinálására. „Orbán Viktor április 18-i hatállyal egy évi időtartamra megbízta Garancsi Istvánt a természetjáró és kerékpáros turizmus, úthálózat és…..
w A pedofilok védőszentje 2011.04.14 06:00:00
Széles körben elterjedt félelem volt egy évvel ezelőtt, hogy a jobboldali győzelem intoleranciát hoz. A kétharmad pedig pláne. Ma már kijelenthetjük: ez nem vált valóra. Magyarország keblére öleli a legvadabb devianciákat is. Sőt, díszlépésben üdvözli. Szerdán Schmitt Pál…..
Eddig jellemzően azzal vádoltak minket, hogy túlságosan atlantisták vagyunk, kritikátlanul imádjuk a kapitalizmust, szeretjük a neokonokat és hogy neoliberálisok lennénk. Ezzel együtt időnként megkaptuk a fasiszta jelzőt, egyszer egy kommentben pedig lekeresztényszocialistáztak…..
ajvéból jelentik 2011.03.09 23:54:08